14 trouwe wensen voor verjaardag hondenliefhebber ✉️

Wat voor wens schrijf je op de felicitatiekaart van een verjaardag hondenliefhebber? Je wilt jouw beste vriend, vriendin, partner of grote liefde een fijne verjaardag wensen met een verjaardag hondenliefhebber kaart, maar welke trouwe wens schrijf je op? 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Gelukkige verjaardag hondenliefhebber wensen

Jarige hond - verjaardag hondenliefhebberSnuffelbox geeft je inspiratie voor de mooiste, leukste en grappigste gelukkige verjaardag hondenliefhebber tekst. Honden felicitatiekaarten zijn erg populair. Er zijn dan ook heel veel hondenliefhebber verjaardagskaarten te vinden. Van een schattige Golden Retriever tot een grappige Duitse Herder kaart. Een gepersonaliseerde kaart welke je bij het honden cadeau voor baas toevoegt is natuurlijk helemaal een schot in de roos. 

Als je eenmaal de perfecte gelukkige verjaardag hondenliefhebber kaart hebt gevonden is het tijd om creatief te zijn met de tekst. Je kan natuurlijk ‘van harte gefeliciteerd erin schrijven, maar dat is niet zo creatief. Laat de jarige weten dat je hem of haar waardeert en creëer een mooie wens voor hond en baas.

14 trouwe verjaardagswensen voor hondenliefhebbers

mag met hond op rotsDe relatie van de mens met hondachtigen gaat ver terug in het verleden en is zelfs geëvolueerd met de introductie van speciaal gefokte honden. Voor onze hond-liefhebbende vrienden betekent dit dat we van deze speciale relatie gebruik kunnen maken om hun verjaardagen te overladen met geweldige ‘feel good’ wensen. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden, welke Snuffelbox speciaal voor je heeft samengesteld, om een hondenliefhebber het beste te wensen op zijn of haar verjaardag.

✉️ Verjaardagswensen voor honden:

 1. Ik wens je een prachtige verjaardag toe! Geniet ervan met je harige vriend wiens loutere grootte zijn innerlijke kalmte en zachtaardigheid verraadt. Ik rende bijna weg toen ik hem voor het eerst zag.

 2. Vergeet alsjeblieft wat mijn broertje heeft gezegd en geniet van uitstekende verjaardag. Niemand gaat hotdogs maken met jouw trouwe viervoeter wiens schattigheid enorm besmettelijk is.

 3. Voor je verjaardag wens ik je toe dat je rondspringt van geluk en vreugde, zoals je hond dat doet als je thuis terugkomt van een korte wandeling naar de vuilnisbak. Gelukkige verjaardag!

 4. Gelukkige verjaardag! Als grote hondenliefhebber wens ik niet alleen jou, maar ook je trouwe vriend aan je zijde gezondheid, kracht en levensvreugde toe voor de komende 365 dagen.

 5. De echte ergernis van de mensheid is het feit dat hij van de aap afstamt en niet van de hond. Gelukkige verjaardag, Mr. Dogman!

 6. We wensen je veel geluk en veel zegen op al je honden uitlaat manieren. Gezondheid, vrolijkheid en een poepzakje zijn altijd bij je! Gefeliciteerd met je verjaardag!

 7. Als je denkt dat honden niet kunnen tellen, stop dan drie traktaties in je zak en geef je hond er maar twee. 

 8. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, kauwsporen op je schoen, losse haren op je broek en kwijl om op te staan! Gelukkige verjaardag aan de meest onverschrokken verjaardag vrouw hondenliefhebber die ik ken!

 9. Geluk begint met een natte neus en eindigt met een kwispelende staart. En als je dan ook nog eens jarig bent, is de dag helemaal perfect! Gelukkige verjaardag aan een heel dierbaar hondenmens.

 10. Gelukkige verjaardag, lieve hondenliefhebber! Ik wens je ook veel geluk en veel vreugde met je trouwe viervoeter voor je nieuwe levensjaar. Ik kan me goed voorstellen dat je al een paar spannende activiteiten gepland hebt, waarbij je lieve vriend je met onbedwingbare energie en kwispelende staart zal vergezellen. Jullie twee zijn gewoon een onverslaanbaar team!

 11. Voor je verjaardag wens ik je al het geluk in de liefde! Er zal zeker een trouwe metgezel aan je zijde zijn. Zoals het oude Ierse gezegde luidt: "Een hond is een hart op vier poten". Geloof me, met deze schattige vriend aan je zijde zullen ook andere harten snel naar je toe komen.

 12. De grootste hondenliefhebber ter wereld viert vandaag zijn verjaardag! Ik feliciteer je van harte met deze gelegenheid, als ook jouw trouwe vriend, die een heel bijzondere metgezel voor je is. Ik wens je veel plezier met je puppy voor nu en in de toekomst.

 13. Niemand weet beter dan jij dat het vandaag een ‘lik festijn’ gaat worden. Ik hoop dat je veel plezier hebt in het gezelschap van bont en geblaf. Ik wens jullie een prachtige verjaardag.

 14. Ik weet zeker dat je vandaag op je verjaardag weer in de natuur bent, bergen beklimt of door diepe bossen dwaalt! En aan je zijde staat een bijzonder slimme metgezel op vier poten! Ik wens jullie beiden veel plezier op deze bijzondere hondenliefhebber verjaardag.

Cadeau voor hond en baas uitzoeken

Verjaardagsbox Snuffelbox met Berner Sennen hondBen je op zoek naar een verrassend verjaardagscadeau voor jouw trouwe hondenliefhebber? Denk er dan over na om een cadeau voor hond en baas te geven. Een cadeau waar ze samen mee kunnen spelen, zoals een trektouw, een grote disco latex bal of een honden Snuffelbox welke gevuld is met speeltjes en lekkernijen. De Snuffelbox verjaardag box bestel je eenvoudig in onze webshop. 


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!