Servicevoorwaarden Snuffelbox

Servicevoorwaarden Snuffelbox

Laatste update: 2-11-2021

Welkom bij Snuffelbox!

Deze algemene voorwaarden (de "servicevoorwaarden") regelen uw ("u" of "uw") toegang tot en gebruik van de Snuffelbox website en onze service.

DIT DOCUMENT BEVAT BELANGRIJKE INFORMATIE OVER UW RECHTEN EN PLICHTEN, EVENALS VOORWAARDEN, BEPERKINGEN EN UITSLUITINGEN DIE OP U VAN TOEPASSING ZIJN. LEES HET AANDACHTIG DOOR.

DOOR ONS PLATFORM TE BETREKKEN OF TE GEBRUIKEN (ZOALS HIERONDER GEDEFINIEERD), ACCEPTEERT U EN GAAT U ERMEE AKKOORD GEBONDEN TE ZIJN AAN DEZE SERVICEVOORWAARDEN EN ONS PRIVACYBELEID, ALLE TOEPASSELIJKE WETTEN, REGELS EN REGELGEVING, EN BEVESTIGD U DE WETTELIJKE LEEFTIJD TE HEBBEN OM EEN BINDEND CONTRACT AAN TE GAAN.

Als u niet akkoord gaat met deze servicevoorwaarden en het privacybeleid, mag u ons platform niet openen of anderszins gebruiken.

We behouden ons het recht voor om deze servicevoorwaarden van tijd tot tijd voor welke reden dan ook te wijzigen, wat zal worden bewerkstelligd door de servicevoorwaarden op deze pagina bij te werken; met dien verstande dat dergelijke wijzigingen niet van toepassing zijn op abonnementen tegen betaling van de diensten die dan van kracht zijn tot het verstrijken of beëindigen van een dergelijk abonnement. Deze servicevoorwaarden zijn van toepassing op alle services en functies van Snuffelbox, tenzij anders aangegeven.

LEES DEZE SERVICEVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR, AANGEZIEN ZE EEN BINDEND CONTRACT TUSSEN U EN SNUFFELBOX SLUITEN.

Snuffelbox biedt een abonnementsservice voor levering van producten voor uw hond of als cadeau aan andere hondenbezitters. Toegang tot het platform, gebruik van de service en aankoop van de producten is onderworpen aan deze servicevoorwaarden en het Snuffelbox privacybeleid dat beschikbaar is op de website.

1. Uitgangspunt

We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden zodat iedereen ze kan begrijpen. Wij doen ons best om deze servicevoorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor u doen en wat we van jou verwachten. Als omstandigheden daar aanleiding toe geven, kan het zijn dat we de voorwaarden moeten aanpassen. We doen er alles aan om nadeligheid voor jou te voorkomen.

2. Over Snuffelbox B.V.

2.1 Missie

Snuffelbox wil honden blij maken.

2.2. Vestigingsgegevens

Wij zijn gevestigd aan de Docterskampstraat 2a, 5222AM, 's-Hertogenbosch.

2.3. Contactgegevens

Voor formele communicatie zijn we te bereiken op twee manieren:

Bedrijfsgegevens:
Dit is ons KvK-nummer: 62460145.
Dit is ons BTW-identificatienummer: NL85482651B01.

3. Acceptatie van voorwaarden

Door gebruik te maken van ons platform of door u te abonneren op onze diensten, geeft u aan dat u onvoorwaardelijk akkoord gaat met de volgende servicevoorwaarden. Lees ze aandachtig door, want ze kunnen veranderd zijn sinds uw laatste bezoek. De meest recente versie van deze servicevoorwaarden kan worden bekeken op snuffelbox.nl/servicevoorwaarden-snuffelbox.

4. Omvang van de service

Snuffelbox onderhoudt het platform als een service voor de gebruikers die onderworpen zijn aan deze servicevoorwaarden. U bent verantwoordelijk voor het verkrijgen van alle apparatuur en internetservice die nodig zijn om toegang te krijgen tot het platform en voor het betalen van eventuele vergoedingen voor de apparatuur en service die u selecteert. We kunnen het platform of de services op elk moment en om welke reden dan ook, zonder voorafgaande kennisgeving, geheel of gedeeltelijk wijzigen, opschorten of stopzetten. We kunnen van tijd tot tijd de toegang tot delen van ons platforms en/of diensten voor sommige of alle gebruikers beperken. Het platform kan ook periodiek niet beschikbaar zijn vanwege onderhoud of storing van computerapparatuur of om andere redenen.

5. Website-inhoud

Gebruikers hebben een persoonlijk, niet-overdraagbaar, niet-exclusief recht op toegang tot en gebruik van de Inhoud van dit platform wat onderhevig is aan deze servicevoorwaarden. De term "inhoud" betekent alle informatie, tekst, afbeeldingen, gegevens, links, software of ander materiaal dat toegankelijk is via het platform of onze dienst, of deze nu door ons zijn gemaakt of door een andere persoon zijn verstrekt voor weergave op het platform of via de dienst(en).

De inhoud kan typografische fouten, andere onopzettelijke fouten of onnauwkeurigheden bevatten. We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de namen en inhoud van documenten, beschrijvingen of specificaties van producten of diensten, of andere informatie zonder de verplichting om enige kennisgeving van dergelijke wijzigingen uit te brengen.

U mag Inhoud die beschikbaar is op deze website of via de service bekijken, kopiëren, downloaden en afdrukken, onder de volgende voorwaarden:

 • De inhoud mag uitsluitend voor interne informatieve doeleinden worden gebruikt. Geen enkel deel van deze website of de inhoud ervan mag worden gereproduceerd of verzonden in welke vorm dan ook, op welke manier dan ook, elektronisch of mechanisch, inclusief fotokopiëren en opnemen voor enig ander doel.

 • De inhoud mag niet worden gewijzigd.

 • Auteursrechten, handelsmerken en andere eigendomsvermeldingen mogen niet worden verwijderd.

 • Niets op het platform mag worden geïnterpreteerd als het verlenen, door implicatie, uitsluiting of anderszins, van een licentie of recht om het platform of enige inhoud weergegeven op het platforms te gebruiken, door middel van framing of anderszins, behalve: (a) zoals uitdrukkelijk toegestaan ​​door deze gebruiksvoorwaarden; of (b) met onze voorafgaande schriftelijke toestemming of de toestemming van een dergelijke derde partij die mogelijk eigenaar is van het handelsmerk of copyright van materiaal dat op het platforms wordt weergegeven.

6. Registratie en correspondentie

6.1. Registratie

Sommige van onze diensten zijn gereserveerd voor geregistreerde gebruikers. Om een ​​geregistreerde gebruiker te worden (elk een "klant"), vragen wij u een registratieformulier in te vullen, een gebruikersnaam of e-mailadres op te geven en een wachtwoord aan te maken ("inloggegevens").

Tijdens een dergelijke registratie moet u waarheidsgetrouwe contactgegevens (zoals naam en e-mailadres) verstrekken in overeenstemming met deze servicevoorwaarden. Bepaalde diensten kunnen ook aanvullende informatie vereisen, zoals betaalgegevens en informatie over uw hond.

U bent verantwoordelijk voor het beschermen van uw inloggegevens tegen ongeoorloofd gebruik en u bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden op uw account (inclusief maar niet beperkt tot financiële verplichtingen). U stemt ermee in ons onmiddellijk op de hoogte te stellen als u van mening bent dat uw inloggegevens zonder uw toestemming zijn of kunnen worden gebruikt, zodat passende maatregelen kunnen worden genomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade veroorzaakt door uw verzuim om uw inloggegevens te beveiligen. Voor uw gemak als Snuffelbox-gebruiker of -abonnee, is alle informatie die u aan Snuffelbox verstrekt onderworpen aan het privacybeleid van Snuffelbox. U bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw registratie-informatie via uw accountpagina.

6.2. Acceptatie van e-mail of pushmeldingen.

Om een doorlopend abonnement te starten, moet u zich registreren als abonnee. Om u te registreren, hoeft u alleen maar informatie over uw hond te verstrekken, inclusief de grootte (voor een optimale samenstelling van uw box), uw bezorgadres, uw factuurgegevens, en uw geldige e-mailadres en wachtwoord om uw inlogprofiel aan te maken. Alle informatie die u aan Snuffelbox verstrekt, inclusief uw betaalgegevens, is onderworpen aan het privacybeleid van Snuffelbox. U bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw registratiegegevens via de accountpagina op het platform.

Als geregistreerde gebruiker van Snuffelbox gaat u ermee akkoord e-mails te ontvangen waarin speciale aanbiedingen worden gepromoot, inclusief aanbiedingen van derden. We kunnen u van tijd tot tijd pushmeldingen of e-mailberichten sturen met informatie over aankomende evenementen, of informatie over serviceaanbod van ons of van onze partners. U kunt zich afmelden voor het ontvangen van correspondentie van speciale aanbiedingen van ons of van onze nieuwsbrief door ervoor te kiezen deze niet te ontvangen door op de link "uitschrijven" in een promotionele e-mail te klikken.

6.3. Klantenservice

U mag rekenen op excellente klantenservice. Heeft u een klacht of een suggestie? Schroom niet en neem contact met ons op via de chat of stuur een e-mail naar [email protected].

 • Omschrijf uw probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we u goed helpen;

 • Voeg eventueel foto's toe ter verduidelijking;

 • Onze gemiddeld reactietijd ligt doorgaans tussen de 2 en 3 uur.

7. Producten en abonnementen

Klanten kunnen van tijd tot tijd producten bestellen via het platform, op de volgende wijze:

 • Eenmalig bestellen: Losse producten;

 • Maandabonnement: Basis abonnement (12x per jaar);

 • Kwartaalabonnement: Special abonnement (4x per jaar);

 • Jaarabonnement: Verjaardag abonnement (1x per jaar).

Alle producten worden verstuurd door een externe verzendpartij naar het adres dat u opgeeft tijdens het bestellen. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten, tenzij anders vermeld op het platform.

7.1. Productaanbod

We proberen uw hond met elke Snuffelbox zo goed mogelijk te serveren. Wanneer dat niet lukt, neem dan contact met ons op, dan lossen wij het altijd netjes op.

Het kan voorkomen dat voorbeelden die op internet staan, afwijken van de box die u ontvangt.

Eenmalig bestellen

Het is via ons platform mogelijk om eenmalige aankopen te doen. Wanneer u eenmalig besteld kunnen we géén boxen voor u reserveren en kan het zijn dat u meer betaald voor een product dan wanneer u abonnee bent.

Maandelijks 'Basis abonnement'

U ontvangt elke maand, 12x per jaar, een Snuffelbox met tenminste 5 items. Iedere box bevat iedere maand weer een verrassend thema, met hondenproducten die dat thema reflecteren.

Driemaandelijks 'Special abonnement'

U ontvangt elke drie maanden, 4x per jaar, een Snuffelbox met ongeveer 10 items. Boxen in dit abonnement worden bezorgd vóór Valentijnsdag (Valentijnsbox), de start van de zomer op 21 juni (Vakantiebox), dierendag (Dierendagbox) en Kerst (Kerstbox).

Jaarlijks 'Verjaardag abonnement'

U ontvangt jaarlijks, in de tien werkdagen voordat uw hond verjaart, de Verjaardagsbox met ongeveer 11 items.

7.2. Abonnement product selectie.

Als u ervoor kiest om u te registreren bij Snuffelbox, kan de selectie van artikelen die mogelijk worden opgenomen in de maandelijkse en/of driemaandelijkse levering voor uw hond, worden gewijzigd. Dienovereenkomstig kan Snuffelbox niet garanderen dat een selectie die beschikbaar is in een bepaald tijdsbestek beschikbaar zal zijn in een volgend tijdsbestek.

Als Snuffelbox abonnee sturen we u maandelijks en/of driemaandelijks en/of jaarlijks een nieuwe box met steeds opnieuw een andere selectie artikelen voor uw hond die kan bestaan ​​uit een selectie van speelgoed, traktaties, shampoos, botten, hygiëneproducten, voedselmonsters of andere honden-gerelateerde artikelen.

Vóór iedere levering krijgt u de mogelijkheid om producten naar wens toe te voegen aan uw box. De selectie van de beschikbare producten kan veranderen. Dienovereenkomstig kan Snuffelbox niet garanderen dat een selectie beschikbaar zal blijven in een volgend tijdsbestek.

7.3 Minimale abonnementsperiode

Uitsluitend bij het basis abonnement zijn er drie verschillende abonnementsperiodes:

 • 1-maand: minimum afname van 1 box (inschrijfbox en/of aanbieding niet inbegrepen);

 • 6-maanden: minimum afname van 6 boxen;

 • 12-maanden: minimum afname van 12 boxen.

DOOR INSCHRIJVING GAAT U AKKOORD MET HET BETALEN VAN DE TERUGKERENDE ABONNEMENTSKOSTEN VOOR DE PRODUCTEN DIE WORDEN GELEVERD VOLGENS DE PERIODIEK EN DE MINIMALE LENGTE VAN HET ABONNEMENT WAT U HEEFT GEKOZEN.

Alle abonnementen worden - zonder tegenbericht of aanpassing door u in uw account - automatisch verlengt met dezelfde abonnementsperiode.

Heeft u een abonnement en is uw hond overleden, gaat uw hond uit huis of is er een andere reden waarom u vroegtijdig het abonnement tóch wilt stopzetten. Neem dan contact met ons op.

8. De overeenkomst

Dit mag u verwachten wanneer u een bestelling bij ons plaatst:

 • Ga er vanuit dat u een abonnement aangaat, tenzij er expliciet in een promotionele e-mail, op een product-pagina of tijdens het afrekenen staat vermeld dat het om een eenmalige bestelling gaat.

 • Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail.

 • Wij voegen alle informatie en gegevens die u nodig heeft bij uw bestelling.

 • Wij leveren uw bestelling op het standaard bezorgadres wat door u is opgegeven of ingesteld, tenzij er expliciet een ander bezorgadres is afgesproken of ingesteld voor een specifieke bestelling.

 • Op de producten in de box hebben de leveranciers waarschuwingen, voedingsadvies en/of gebruiksaanwijzingen geplaatst. U bent verplicht om deze goed te lezen en in acht te nemen.

 • Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig en testen alle producten goed uit, maar we zijn niet aansprakelijk voor tekortkomingen van het product.

 • Als we een besteld product niet meer kunnen leveren storten wij u uw aankoopbedrag terug, of bieden wij u een goed alternatief aan.

 • Als een product beschadigt of vermist raakt voordat het bij u of een door u aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid. Neem in dat geval even contact met ons op.

9. Facturering en betalingen

 • De eerste Snuffelbox betaalt u middels iDEAL of BanContact. Dat is ook direct uw verificatiebetaling, waarmee u uw betaalmethode voor terugkerende betalingen bevestigd.

 • De volgende Snuffelbox betaalt u per creditcard (MasterCard of VISA) óf via SEPA automatische incasso. Wij schrijven ongeveer twee weken vóór de levering van een box af.

We kunnen de service, inclusief alle verschillende Snuffelbox-abonnementen, gratis of van tijd tot tijd tegen betaling beschikbaar stellen. We behouden ons het recht voor om onze tariefstructuur op elk moment te wijzigen, met uitzondering van de abonnementskosten die van toepassing zijn op de op dat moment geldende abonnementsperioden met abonnementskosten. We behouden ons ook het recht voor om speciale incentive-prijzen, abonnementen- en andere programma's te starten, die naar eigen goeddunken beperkt kunnen zijn tot bepaalde en beperkte bestaande gebruikers of nieuwe gebruikers.

Als u diensten koopt die wij tegen betaling aanbieden, hetzij op eenmalige basis, hetzij op basis van een abonnement, stemt u ermee in om Snuffelbox rechtstreeks of via zijn externe betalingsverwerkingsdienstverlener te betalen. U stemt er ook mee in om de toepasselijke vergoedingen voor dergelijke services te betalen (inclusief, maar niet beperkt tot, periodieke vergoedingen voor abonnementen) wanneer deze verschuldigd zijn.

De prijs van de diensten en/of goederen is volledig betaalbaar vóór levering.

9.1. Betaalmethoden

Terugkerende betalingen

We accepteren op dit moment de volgende betaalmethoden voor terugkerende betalingen:

 • Creditcard (MasterCard / Visa)

 • SEPA automatische incasso (na verificatiebetaling via iDEAL)

Eenmalige betalingen

Voor eenmalige bestellingen of het toevoegen van tegoed aan uw account kunt u de volgende betaalmethoden gebruiken:

 • Bancontact

 • Creditcard (MasterCars / Visa)

 • KBC/CBC-Betaalknop

 • Belfius Pay Button

 • Overschrijving

 • iDEAL

 • SOFORT Banking

 • Giropay

9.2. Betalingen en prijswijzigingen

U stemt ermee in dat Snuffelbox uw betaalmethode in rekening mag brengen voor alle diensten, abonnementen of producten die u koopt en voor eventuele extra bedragen (inclusief eventuele belastingen, inclusief lokale omzetbelasting of btw, en late vergoedingen, indien van toepassing) die kunnen worden opgebouwd door of in verband met met uw account dat is gekoppeld aan uw inloggegevens.

U BENT VERANTWOORDELIJK VOOR DE TIJDIGE BETALING VAN ALLE KOSTEN EN VOOR HET VERSTREKKEN VAN EEN GELDIGE BETAALMETHODE VOOR DE BETALING VAN ALLE KOSTEN VIA EEN VAN DE METHODEN DIE WIJ AANBIEDEN.

Er kunnen kosten in rekening worden gebracht en u stemt ermee in om lokale omzetbelasting of btw te betalen, indien van toepassing.

Prijzen voor de producten en diensten die via het platform worden aangeboden, kunnen op elk moment veranderen, en we bieden geen prijsbescherming of restituties in het geval van verlaging of verhoging van de prijs, of een promotie-aanbieding. Wij behouden ons het recht voor de abonnementsprijzen jaarlijks met maximaal 20% te verhogen, ook betrekking hebbende op lopende 6- en 12-maanden abonnementen. Wij sturen altijd een vooraankondiging per e-mail.

Voor uw gemak en doorlopende abonnementsvoordelen als abonnee, als uw betaalmethode de vervaldatum bereikt en u uw creditcardgegevens niet bewerkt of uw account annuleert, machtigt u ons om door te gaan met het factureren van die creditcard in ons bestand, inclusief het verlengen van de vervaldatum tot we door u of door de payment service provider op de hoogte worden gesteld dat de rekening of het mandaat niet langer geldig is. We raden u aan om uw betalingsmethode voortdurend bij te werken of uw abonnement te annuleren als u uw maandelijkse aankoop van producten wilt beëindigen.

9.3. Veilige waarborging betaalgegevens

We gebruiken een zogenaamde payment service provider (Mollie) in plaats van uw betaalgegevens rechtstreeks te verwerken. Door uw betaalgegevens in te dienen, geeft u Snuffelbox het recht om uw gegevens op te slaan en te verwerken bij de externe betalingsdienst, die van tijd tot tijd kan worden gewijzigd; u stemt ermee in dat Snuffelbox niet verantwoordelijk is voor eventuele tekortkomingen van de derde partij om dergelijke informatie adequaat te beschermen. Alle financiële zaken met betrekking tot uw informatie zijn onderworpen aan de voorwaarden van de servicevoorwaarden en het privacybeleid van de externe betalingsdienstaanbieder: https://www.mollie.com/nl/privacy. U erkent dat we de betalingsservice van derden kunnen wijzigen en uw informatie kunnen verplaatsen naar andere serviceproviders die uw informatie versleutelen met behulp van Secure Socket Layer-technologie (SSL) of andere vergelijkbare beveiligingstechnologie.

10. Verzending en risico op verlies

Verzenddata en/of aankomsttijden zijn slechts schattingen. Voor verlies-/schadeclaims moet u Snuffelbox binnen 30 dagen na de datum van uw aankoop op de hoogte stellen als u van mening bent dat uw bestelling geheel of gedeeltelijk ontbreekt ofwel beschadigd is.

10.1. Claims en naleveringen

Vervanging van producten en tegoeden op uw account voor verzonden goederen waarvan wordt beweerd dat ze niet zijn ontvangen, zijn mogelijk onderworpen aan een onderzoek, dat eventueel een kennisgeving per post omvat. We zullen uw account naar eigen goeddunken aanpassen. Herhaalde claims van niet-geleverde goederen kunnen leiden tot de annulering van uw abonnement.

11. Internationale toegang

Het platform is toegankelijk vanuit andere landen dan Nederland. Het platform en de diensten bevatten producten of verwijzingen naar producten die alleen beschikbaar zijn binnen de Europese Unie. Als u het platform buiten de Europese Unie opent en gebruikt, bent u verantwoordelijk voor het naleven van uw lokale wet- en regelgeving.

12. Annulering van bestellingen en abonnementen

We doen ons uiterste best om uw abonnement zo goed als mogelijk te serveren. U kunt echter uw lopende abonnement annuleren via de accountpagina op het platform of door contact op te nemen met de klantenservice. U moet uw account bijwerken vóór de eerste dag van de maand die volgt op het einde van uw dan lopende abonnementsperiode.

UW ABONNEMENT IS DOORLOPEND TOTDAT U ANNULEERT. ALS U UW ABONNEMENT NIET VÓÓR DE EERSTE DAG VAN DE OPVOLGENDE MAAND NA HET EINDE VAN EEN ABONNEMENTSPERIODE ANNULEERT, WORDT UW ABONNEMENT AUTOMATISCH VERLENGD MET EEN NIEUWE ABONNEMENTSPERIODE VAN DEZELFDE TIJD.

Alle annuleringsverzoeken die na de eerste dag van de kalendermaand volgend op een abonnementsperiode worden ontvangen, gelden voor de volgende abonnementsperiode.

We kunnen uw lidmaatschap - zonder voorafgaande kennisgeving - beëindigen, voor gedrag dat volgens ons in strijd is met deze servicevoorwaarden of ons beleid, schadelijk is voor onze zakelijke belangen, als gevolg van een inactief account of herhaaldelijk mislukte afschrijvingspogingen.

13. Inhoud ingediend door gebruikers

13.1. Ingediende inhoud

Het Snuffelbox-platform en onze diensten stellen gebruikers in staat aanvullende informatie te uploaden die toegankelijk kan worden gemaakt voor andere gebruikers en/of het grote publiek. U bent als enige verantwoordelijk voor alle gegevens, tekst, bestanden, informatie, gebruikersnamen, afbeeldingen, grafische afbeeldingen, foto's, profielen, audio- en videoclips, geluiden, muziekwerken, werken van auteurschap, applicaties, links en andere inhoud of materialen (gezamenlijk, " gebruikersinhoud") die u indient, gebruikt, weergeeft of deelt op of via het platform. U mag geen gebruikersinhoud indienen, uploaden, posten, weergeven of delen die u niet mag kopiëren, gebruiken of delen of waarvoor u niet wenst dat Snuffelbox (of een leverancier van Snuffelbox) uw inhoud publiceert of anderszins commercieel inzet.

13.2. Eigendom van inhoud

Snuffelbox claimt geen eigendom van enige gebruikersinhoud. Door dergelijke gebruikersinhoud in te dienen, verleent u Snuffelbox hierbij echter het recht om die gebruikersinhoud te kopiëren, op te slaan en beschikbaar te stellen aan andere gebruikers en om dergelijke gebruikersinhoud anderszins online te gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot; het platform, social media kanalen, e-mail, print, film en broadcast media. Wanneer u de gebruikersinhoud beschikbaar stelt aan gebruikers van onze platform of onze dienst, geeft u al deze ontvangers een wereldwijde, royaltyvrije, eeuwigdurende, onherroepelijke, niet-exclusieve licentie om dergelijke gebruikersinhoud te gebruiken. Deze licentie blijft van kracht totdat we de gebruikersinhoud van onze systemen verwijderen.

13.3. Gebruikersvertegenwoordigingen

U verklaart en garandeert dat: (i) u eigenaar bent van de gebruikersinhoud die door u is ingediend en gebruikt op of via het platform of anderszins het recht heeft om de rechten en licenties te verlenen die in deze servicevoorwaarden zijn uiteengezet; (ii) de indiening en het gebruik van uw gebruikersinhoud op of via het platform de rechten van een derde partij niet schendt of verduistert, inclusief maar niet beperkt tot privacy rechten, publiciteitsrechten, auteursrechten, handelsmerken en/of andere intellectuele eigendomsrechten; (iii) de gebruikersinhoud die u verstrekt geen lasterlijk of anderszins onwettig, beledigend of obsceen materiaal zal bevatten; (iv) u stemt ermee in alle royalty's, vergoedingen en andere gelden te betalen die verschuldigd zijn op grond van gebruikersinhoud die u indient of gebruikt op of via het platform; (v) Snuffelbox heeft het recht om alle gebruikersinhoud te gebruiken, zoals hierin toegestaan, zonder verplichtingen op het gebied van vertrouwelijkheid, toekenning of vergoeding aan u; en (vi) u hebt het wettelijke recht en de bevoegdheid om deze servicevoorwaarden in uw rechtsgebied aan te gaan.

13.4. Vereiste openbaarmakingen

U erkent en gaat ermee akkoord dat Snuffelbox gebruikersinhoud mag opslaan en/of bewaren en ook gebruikersinhoud en/of andere door u verstrekte informatie openbaar mag maken indien dit wettelijk verplicht is of in goed vertrouwen dat een dergelijke bewaring of openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om: (a) te voldoen aan juridische procedures; (b) de voorwaarden van deze servicevoorwaarden af ​​te dwingen; (c) te reageren op claims dat enige gebruikersinhoud de rechten van derden schendt in overeenstemming met deze servicevoorwaarden; en/of (d) de rechten, eigendommen of de veiligheid van Snuffelbox, zijn vertegenwoordigers en/of agenten, zijn gebruikers of het publiek te beschermen.

13.5. Nauwkeurigheid

U mag deze website gebruiken (maar u niet abonneren op onze diensten) zonder vrijwillig persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken. Raadpleeg ons privacybeleid voor aanvullende informatie over onze praktijken voor het omgaan met persoonlijk identificeerbare informatie. Als u er echter voor kiest om informatie te verstrekken om u te registreren voor of deel te nemen aan een dienst, evenement of promotie op de Platforms of om onze Diensten te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat u nauwkeurige, volledige en actuele informatie verstrekt zoals gevraagd op de schermen die informatie van u verzamelen.

13.6. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het gedrag van gebruikers of voor meningen en/of verklaringen die worden uitgedrukt in inhoud die is ingediend voor openbare weergave via het platform. We screenen geen informatie en we zijn niet verantwoordelijk voor inhoud die andere gebruikers plaatsen. Alle meningen, adviezen, verklaringen, diensten, aanbiedingen of andere informatie in inhoud uitgedrukt of beschikbaar gesteld door gebruikers zijn die van de respectievelijke auteur(s) of distributeur(s) en niet van Snuffelbox, tenzij dit expliciet erbij is vermeld. We onderschrijven noch garanderen de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van dergelijke inhoud. U bent ervoor verantwoordelijk dat inhoud die op het platform wordt ingediend niet wordt geleverd in strijd met auteursrechten, handelsgeheimen of andere intellectuele eigendomsrechten van een andere persoon of entiteit. U bent als enige aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit enige inbreuk op auteursrechten, handelsgeheimen of andere intellectuele eigendomsrechten, of enige andere schade die voortvloeit uit uw uploaden, posten of indienen van inhoud op het platform.

13.7. Monitoring

We hebben het recht, maar niet de plicht, om inhoud die naar ons platform is verzonden, te controleren om de naleving van deze servicevoorwaarden en eventuele andere toepasselijke regels die we kunnen vaststellen, te bepalen. We hebben het recht om naar eigen goeddunken materiaal te bewerken of te verwijderen dat aan het platform wordt aangeboden. Zonder het voorgaande te beperken, hebben we het recht om materiaal te verwijderen waarvan Snuffelbox, naar eigen goeddunken, vindt dat het in strijd is met deze servicevoorwaarden of anderszins aanstootgevend is, en u bent als enige verantwoordelijk voor de inhoud die u op het platform plaatst.

14. Verboden inhoud

Door toegang te krijgen tot het platform stemt u ermee in zich te houden aan de volgende gedragsnormen. U stemt ermee in dat u op of via het platform geen:

 • Inhoud verstuurd die onwettig, schadelijk, bedreigend, beledigend, intimiderend, lasterlijk, vulgair, beledigend, obsceen, pornografisch, onzedelijk, wulps of anderszins verwerpelijk is, zoals bepaald door Snuffelbox.

 • Taal gebruikt die Snuffelbox naar eigen goeddunken aanstootgevend vindt.

 • Lasterlijke uitspraken plaatst.

 • Haatdragende of raciaal / etnisch aanstootgevende inhoud plaatst.

 • Inhoud plaatst die inbreuk maakt op het auteursrecht, handelsmerk of handelsgeheim van een ander.

 • Ongevraagde advertenties plaatst of producten of diensten op onwettige wijze promoot.

 • Andere persoon of entiteit lastig valt, bedreigt of opzettelijk in verlegenheid brengt.

 • Andere identiteit aanmeet.

 • Piramidespelen promoot of andere marketing bedrijft voor eigen producten of dienst, zonder toestemming van team Snuffelbox.

 • Kinderen jonger dan 18 jaar uitbuit.

 • Virussen en/of schadelijke code op het platform introduceert.

 • Ongeautoriseerde toegang verkrijgt tot delen van het platform, waaronder accounts van andere gebruikers en/of beheerders.

 • Privacy van andere personen schendt, inclusief maar niet beperkt tot het plaatsen van persoonlijk identificeerbare of anderszins privé-informatie over een persoon zonder hun toestemming (of de toestemming van hun ouders in het geval van een kind jonger dan 13 jaar).

 • Persoonlijke informatie vraagt aan kinderen jonger dan 13 jaar.

 • Lokale of internationale wet- of regelgeving overtreed.

 • Gedrag aanmoedigt dat een strafrechtelijk of burgerlijk misdrijf zou vormen.

15. Minderjarigen

Producten en diensten die door Snuffelbox worden aangeboden zijn alleen beschikbaar voor en mogen alleen worden gebruikt door personen van 18 jaar en ouder die wettelijk bindende contracten kunnen sluiten volgens de toepasselijke wetgeving. Personen onder de 18 jaar kunnen deze service alleen gebruiken in combinatie met en onder toezicht van een ouder of wettelijke voogd. In dit geval is de volwassene de gebruiker en verantwoordelijk voor alle activiteiten, abonnees en kopers.

16. Intellectuele eigendomsrechten

Tenzij anders vermeld, is alle inhoud op het platform eigendom van Snuffelbox en/of zijn gelieerde ondernemingen of licentiegevers, en wordt deze beschermd tegen ongeoorloofd kopiëren en verspreiden door de Nederlandse auteurswet, internationale conventies en andere intellectuele eigendomswetten. Productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

Tenzij anders vermeld, is alle informatie, tekst, afbeeldingen, audio, video, gegevens, links, software of ander materiaal dat niet door u is gepost, geüpload of anderszins verstrekt (“Snuffelbox-inhoud”) eigendom van Snuffelbox of zijn licentiegevers (die mogelijk andere gebruikers van onze diensten zijn). Snuffelbox-inhoud wordt beschermd door auteursrechten, handelsmerken, octrooien, handelsgeheimen en andere rechten van Snuffelbox en zijn licentiegevers, en, tussen u en Snuffelbox, behoudt Snuffelbox alle rechten op de Snuffelbox-inhoud, de diensten en het platform, op voorwaarde dat u een niet-overdraagbaar, niet-sublicentieerbaar, niet-exclusief, herroepbaar en beperkt recht op toegang tot en gebruik van de service, het platform en Snuffelbox-inhoud, uitsluitend voor uw gebruik van de service, onderhevig aan deze servicevoorwaarden.

Gepatenteerde markeringen; geen andere licenties. U mag geen auteursrechten, handelsmerken, dienstmerken of andere eigendomsrechten die in of bij Snuffelbox-inhoud zijn opgenomen, verwijderen, wijzigen of verbergen en u zult geen afgeleide werken reproduceren, wijzigen, aanpassen, voorbereiden op basis van, uitvoeren, weergeven, publiceren, distribueren, de Snuffelbox-inhoud verzenden, uitzenden, verkopen, in licentie geven of anderszins exploiteren. Niets op ons platform of ten aanzien van onze service mag worden opgevat als het verlenen, door implicatie, uitsluiting of anderszins, van een licentie of recht om onze service, het platform of Snuffelbox-inhoud of handelsmerken te gebruiken, door het gebruik van framing of anderszins, behalve: (een) zoals uitdrukkelijk toegestaan ​​door deze servicevoorwaarden; of (b) met onze voorafgaande schriftelijke toestemming of de toestemming van een dergelijke derde partij die mogelijk eigenaar is van het handelsmerk of copyright van materiaal dat op ons platform wordt weergegeven. Het handelsmerk van Snuffelbox, inclusief het logo is eigendom van Snuffelbox B.V. Alle andere handelsmerken, servicemerken, logo's en/of handelsnamen die via het platform verschijnen, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. U mag deze merken, logo's of handelsnamen niet kopiëren of gebruiken zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

U mag Snuffelbox-inhoud die aan u beschikbaar wordt gesteld op ons platform of via onze dienst bekijken, kopiëren, downloaden en afdrukken, onder de volgende voorwaarden:

 • U mag de BARK-inhoud alleen gebruiken voor uw interne informatieve doeleinden in overeenstemming met alle wetten en regels die op u van toepassing zijn.

 • U mag onze diensten niet doorverkopen of gebruiken om diensten aan derden te verlenen. U mag geen enkel deel van onze service of Snuffelbox-inhoud in welke vorm dan ook, elektronisch of mechanisch, reproduceren of verzenden, inclusief fotokopiëren en opnemen voor enig ander doel. U mag geen afgeleide werken wijzigen of voorbereiden op basis van Snuffelbox-inhoud, of kopiëren of openbaar distribueren, uitvoeren of weergeven van de Snuffelbox-inhoud, inclusief maar niet beperkt tot het plaatsen van de Snuffelbox-inhoud op een netwerkcomputer of het verspreiden van de Snuffelbox-inhoud op of in welke media dan ook, behalve zoals we per geval toestaan.

 • U mag geen copyright-, handelsmerk- en andere eigendomsvermeldingen van de Snuffelbox-inhoud verwijderen. Niets van ons product of onze dienstverlening mag worden opgevat als het verlenen, door implicatie, uitsluiting of anderszins, van een licentie of recht om onze dienst of enige BARK-inhoud die op onze Platforms wordt weergegeven, te gebruiken door middel van framing of anderszins, behalve: (a) als uitdrukkelijk toegestaan ​​door deze servicevoorwaarden; of (b) met de voorafgaande schriftelijke toestemming van Snuffelbox of de toestemming van de derde partij die eigenaar is van het handelsmerk of copyright van de Snuffelbox-inhoud die op ons platform wordt weergegeven.

We claimen geen eigendom van inhoud die door gebruikers is ingediend zonder compensatie door Snuffelbox en met de verwachting dat dergelijke inhoud openbaar toegankelijk zal worden gemaakt via onze website. Door dergelijke inhoud in te dienen, stemt u er echter mee in ons een wereldwijde, royaltyvrije, eeuwigdurende, onherroepelijke, niet-exclusieve licentie te verlenen voor het gebruiken, distribueren, reproduceren, wijzigen, aanpassen, maken van afgeleide werken van, en in het openbaar uitvoeren of weergeven dergelijke inhoud. Deze licentie blijft van kracht totdat we de inhoud van onze systemen verwijderen.

17. Inbreuk op het auteursrecht;

Kennisgevings- en verwijderingsprocedures

We respecteren de intellectuele eigendomsrechten van anderen en eisen dat iedereen die ons platform gebruikt hetzelfde doet. Als u van mening bent dat uw werk is gekopieerd op een manier die inbreuk maakt op het auteursrecht, stuur dan de volgende informatie door naar Snuffelbox:

 • Uw adres, telefoonnummer en e-mailadres;

 • Een beschrijving van het auteursrechtelijk beschermde werk waarop volgens u inbreuk is gemaakt;

 • Een beschrijving van waar het vermeende inbreukmakende materiaal zich bevindt;

 • Een verklaring van u dat u te goeder trouw meent dat het betwiste gebruik niet is toegestaan ​​door de eigenaar van het auteursrecht, diens vertegenwoordiger of de wet;

 • Een elektronische of fysieke handtekening van de persoon die gemachtigd is om te handelen namens de eigenaar van het auteursrechtelijk belang; en

 • Een verklaring van u, gedaan op straffe van meineed, dat de informatie in uw kennisgeving juist is en dat u de eigenaar van het auteursrecht bent of gemachtigd bent om namens de eigenaar van het auteursrecht op te treden.

Contactgegevens voor kennisgeving

E-mail: [email protected].

18. Beveiliging

Wanneer u zich registreert op het platform, moet u mogelijk een login-ID en een wachtwoord instellen. U bent verantwoordelijk voor het beschermen van uw login en wachtwoord tegen ongeoorloofd gebruik en u bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden op uw account (inclusief maar niet beperkt tot financiële verplichtingen). U stemt ermee in ons onmiddellijk op de hoogte te stellen als u van mening bent dat uw login of wachtwoord is of kan worden gebruikt zonder uw toestemming, zodat passende maatregelen kunnen worden genomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade veroorzaakt door het niet beveiligen van uw login en wachtwoord.

19. Afwijzing van garantie

U BENT ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR HET BEPALEN OF DE PRODUCTEN GESCHIKT ZIJN VOOR GEBRUIK OF CONSUMPTIE DOOR UW HOND. WIJ KUNNEN GEEN ENKELE GARANTIE BIEDEN MET BETREKKING TOT ALLERGIEËN OF GESCHIKTHEID VAN SPEELTJES.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door uw gebruik van de producten of uw vertrouwen op informatie in enige inhoud op deze website.

U GAAT ERMEE AKKOORD DAT UW ENIGE EN EXCLUSIEVE VERHAALSMOGELIJKHEID VOORTVLOEIEND UIT OF OP ENIGE WIJZE VERBAND HOUDEND MET EEN PRODUCT, EEN VERVANGEND PRODUCT OF EEN TEGOED VOOR EEN ANDERE ZENDING ZAL ZIJN, NAAR DISCRETIE VAN SNUFFELBOX.

TEKSTEN, AFBEELDINGEN EN ANDERE INFORMATIE OP DIT PLATFORM KAN GEBASEERD ZIJN OP INHOUD DIE DOOR GEBRUIKERS IS GEPLAATST. INTERPRETATIE VAN DEZE GEGEVENS IS GEHEEL OP EIGEN RISICO. SNUFFELBOX IS DAAR NIET VOOR AANSPRAKELIJK EN ER KUNNEN GEEN RECHTEN AAN WORDEN ONTLEEND.

SNUFFELBOX EN ZIJN LICENTIEGEVERS ZIJN NIET AANSPRAKELIJK OF VERANTWOORDELIJK VOOR ENIGE RESULTATEN DIE WORDEN GEGENEREERD DOOR HET GEBRUIK VAN HET PLATFORM, ONZE DIENSTEN OF PRODUCTEN. VOOR ZOVER TOEGESTAAN VOLGENS DE WET, BIEDEN WIJ GEEN ENKELE GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DE IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN INBREUK.

IN HET BIJZONDER, MAAR ZONDER BEPERKING, GARANDEERT SNUFFELBOX NIET DAT:

 • DE INFORMATIE DIE OP DIT PLATFORM TIJDIG, BETROUWBAAR, NAUWKEURIG, GRONDIG, JUIST OF VOLLEDIG IS;

 • DE PRODUCTEN OF DIENSTEN NIET DEFECT ZIJN;

 • HET PLATFORMS OF ONZE DIENSTEN, INHOUD, FUNCTIES, INFORMATIE, MATERIALEN OF PRODUCTEN DIE VIA DE PLATFORMS BESCHIKBAAR ZIJN, ZULLEN VOLDOEN AAN UW VEREISTEN OF DAT DE KWALITEIT VAN GOEDEREN, PRODUCTEN OF DIENSTEN DIE OP HET PLATFORM WORDEN AANGEBODEN, VOLDOEN AAN UW VERWACHTING;

 • DE FUNCTIES OF DIENSTEN (INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT MECHANISMEN VOOR HET DOWNLOADEN EN UPLOADEN VAN INHOUD) DIE DOOR DEZE WEBSITE WORDEN GELEVERD ONONDERBROKEN, VEILIG OF VRIJ VAN FOUTEN;

 • DEFECTEN ZULLEN WORDEN GECORRIGEERD;

 • DIT PLATFORM OF DE SERVER(S) VRIJ ZIJN VAN VIRUSSEN OF ANDERE SCHADELIJKE COMPONENTEN.

20. Herroepingsrecht

 • Tijdens de bedenktijd mag u het product uitpakken, er door uw hond aan laten ruiken en het product kortstondig laten testen, zolang u zorgt dat er geen schade ontstaat aan het product;

 • U kunt via uw account of via onze klantenservice kosteloos een PDF-retourlabel opvragen;

 • Heeft u het product één keer uitgetest en bent u er niet blij mee? Dan mag u het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. We sturen u een nieuw product of u ontvangt uw betaling binnen 5 werkdagen terug. Mocht u het product terugsturen, dan verzoeken wij u vriendelijk om hiervoor de Snuffelbox-doos te gebruiken en het pakket te sturen naar:

Montapacking t.a.v. Snuffelbox B.V.
Weide 9
4206 CH Gorinchem

Wat u niet kunt retourneren:

 • Verbruiksartikelen zoals voeding, snacks, shampoo of tandpasta waarvan de verpakking is geopend;

 • Producten waar gebruiksschade op zit, of waar reeds veelvuldig gebruik van is gemaakt;

 • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.

21. Beperking van aansprakelijkheid

IN GEEN GEVAL ZULLEN SNUFFELBOX OF HAAR PARNERS, DIRECTEUREN, WERKNEMERS OF GELIEERDE ONDERNEMINGEN AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR STRAFSCHADE, GEZONDHEIDSPROBLEMEN VAN UW HOND, ECONOMISCH VERLIES (INCLUSIEF, MAAR NIET BEPERKT TOT, INKOMSTENVERLIES, WINST, CONTRACTEN, VERVANGENDE GOEDEREN OF DIENSTEN, ZAKEN, GOODWILL OF VERWACHTE BESPARINGEN) VOORTVLOEIENDE UIT HET GEBRUIK VAN ONS PLATFORM, ONZE DIENSTEN OF PRODUCTEN OF ALS GEVOLG VAN:

 • (A) ENIGE SCHENDING VAN DEZE OVEREENKOMST;

 • (B) HET GEBRUIK VAN OF HET ONVERMOGEN TOT GEBRUIK VAN DIT PLATFORM, DE INHOUD, MATERIALEN, INFORMATIE, FUNCTIES OF PRODUCTEN VIA HET PLATFORM;

 • (C) UW INFORMATIEVERSTREKKING VIA DIT PLATFORM;

 • (D) ELKE ONNAUWKEURIGHEID OF WEGING MET BETREKKING TOT ENIGE INFORMATIE DIE OP DIT PLATFORM WORDT VERSTREKT;

 • (E) ENIGE INHOUD GEPLAATST, VERZONDEN, UITGEWISSELD OF ONTVANGEN DOOR OF NAMENS EEN GEBRUIKER OF ANDERE PERSOON OP OF VIA DE PLATFORMS

 • (F) ZAKENVERLIES OF VERKOOPVERLIES, ZELFS ALS DEZE VRIJGEGEVEN PARTIJ OP DE HOOGTE IS GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE.

22. Vrijwaring

Door het platform, onze diensten of producten te gebruiken, stemt u ermee in om Snuffelbox en zijn gelieerde ondernemingen te vrijwaren, schadeloos te stellen en te verdedigen tegen alle claims, schade, verliezen, aansprakelijkheden en alle kosten en uitgaven van verdediging, inclusief maar niet beperkt tot vergoedingen voor juridische kosten, die direct of indirect voortvloeien uit een claim van een derde partij die ontstaat in verband met het gebruik van ons platform, onze diensten of producten door u of een andere persoon die toegang heeft tot het platform met behulp van uw account.

23. Links naar websites van derden

Dit platform kan links bevatten naar websites van derden die voor uw gemak worden aangeboden. Elke externe website die toegankelijk is vanaf onze website is onafhankelijk van Snuffelbox en we hebben geen controle over de inhoud van dergelijke websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies of schade opgelopen in verband met uw gebruik van dergelijke links of transacties met de exploitanten van dergelijke websites van derden.

In geen geval mag een verwijzing naar een product of dienst van een derde partij of een product of dienst van een derde worden opgevat als een goedkeuring door Snuffelbox van die derde partij of van een product of dienst geleverd door een derde partij. Evenzo impliceert een link naar een website van een derde partij niet dat we de inhoud of het gebruik van een dergelijke website onderschrijven of enige verantwoordelijkheid aanvaarden. Snuffelbox onderschrijft of garandeert geen enkel product of dienst die wordt aangeboden door een derde partij via een online platform of onze sociale media kanalen die toegankelijk zijn via dit platform en zal geen partij zijn bij of op enigerlei wijze toezicht houden op enige transactie waarbij externe leveranciers van producten of dienst betrokken zijn. Net als bij de aankoop van een product of dienst via elk medium of in elke omgeving, bent u verantwoordelijk voor het betrachten van het juiste oordeel en voorzichtigheid.

24. Beëindiging

We kunnen het abonnement van een gebruiker of de toegang tot onze platform of onze diensten, naar eigen goeddunken, om welke reden dan ook en op elk moment beëindigen, met of zonder voorafgaande kennisgeving.

Het is ons beleid om gebruikers die deze servicevoorwaarden schenden te weren, voor zover dit naar ons eigen goeddunken gepast wordt geacht. U stemt ermee in dat wij niet aansprakelijk zijn jegens u of een derde partij voor de beëindiging van uw toegang tot ons platform of onze diensten.

U kunt uw account op elk moment beëindigen via de accountpagina op het platform. Snuffelbox is niet verplicht om eerder aan Snuffelbox betaalde bedragen terug te betalen. Na sluiting van uw account onder deze servicevoorwaarden, blijven alle door u aan Snuffelbox verleende licentierechten en data (geanonimiseerd) van kracht na beëindiging. Zelfs nadat uw recht om de services te gebruiken is beëindigd of opgeschort, blijven deze servicevoorwaarden tegen u afdwingbaar.

25. Overeenkomst tot arbitrage

Deze servicevoorwaarden worden beheerst en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wet, niettegenstaande eventuele principes van wetsconflicten.

Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze servicevoorwaarden zullen definitief worden opgelost door arbitrage in de Nederlandse taal in 's-Hertogenbosch.

De partijen dragen gelijkelijk de kosten van de arbitrage (behalve dat de winnende partij recht heeft op een toekenning van redelijke advocatenhonoraria die zijn gemaakt in verband met de arbitrage voor een bedrag dat door de arbiter kan worden bepaald).

Alle beslissingen van de arbiter zijn definitief en bindend voor beide partijen en afdwingbaar in elke bevoegde rechtbank.

26. Scheidbaarheid

Voor zover u zich in Nederland bevindt en enige bepaling van deze servicevoorwaarden niet is toegestaan ​​door de toepasselijke wet- of regelgeving, zijn die bepalingen tussen u en Snuffelbox niet van kracht. Als een deel van deze servicevoorwaarden als onwettig, nietig of niet-afdwingbaar wordt beschouwd, wordt dat deel als scheidbaar beschouwd en heeft dit geen invloed op de geldigheid en afdwingbaarheid van de overige bepalingen tussen u en Snuffelbox.

27. Gehele overeenkomst

Deze servicevoorwaarden vormen de volledige overeenkomst tussen Snuffelbox en iedereen die gebruik maakt van ons platform. We kunnen, naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving, deze voorwaarden op elk moment herzien door dit bericht bij te werken.

Voor aanvullende informatie:

Als je vragen hebt over deze servicevoorwaarden, neem dan contact op met [email protected].