Kwispelgarantie-beleid en 30-Dagen Retourrecht | Snuffelbox

Garantiebeleid

🐕 Kwispelgarantie

Wij bezorgen buikkriebels. Valt de box niet 100% in de smaak? Stuur ons een bericht voor een gepaste compensatie. Ons team zorgt dat je uiteindelijk met een goed gevoel terugdenkt aan jouw bestelling.

Retouren

📅 30 dagen retourrecht

In plaats van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen krijg je van ons 30 dagen bedenktijd. Als je spijt krijgt van jouw bestelling kun je binnen 30 dagen zonder opgaaf van reden jouw aankoopbedrag terug ontvangen. De enige voorwaarde is dat de producten in nieuwstaat verkeren.

🆓 Gratis retouren

Honden zijn over het algemeen door het dolle heen met onze boxen, maar mocht het tegenvallen, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening. 

🔄 Hoe retour sturen?

Het makkelijkste is de box weigeren aan de deur, dan gaat de box automatisch terug naar de afzender. Heb je de box al in ontvangst genomen? In dat geval kun je het pakket terug versturen naar afzender en vragen wij je het bedrag voor te schieten.

Let op! Onze fulfilment partner rapporteert retouren niet automatisch. Daarom vragen wij je vriendelijk om ons te chatten met een bewijs van verzending. Je ontvangt het bedrag dan terug op jouw rekening of als snuffeltegoed in jouw account.

Claim nu jouw Welkomstbox

Meld jouw hond aan voor Snuffelbox en ontvang de Welkomstbox.