Snuffelbox is trotse partner van kwaliteitsmerken

Snuffelbox maakt jaarlijks zo'n 50.000 honden blij in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wilt u uw hondenproducten in bovenstaande landen onder de aandacht brengen? Neem contact met ons op!

Riverwood - Premium topkwaliteit snacks!

Het merk Riverwood heeft een gevarieerd aanbod overheerlijke beloningssnacks. De snacks voor honden zijn niet alleen lekker maar ook nog eens hartstikke gezond, graanvrij en 100% natuurlijk. Regelmatig bevatten Snuffelboxen hypoallergene snacks van dit merk. Ideaal voor de hond met een voedselintolerantie of allergie. Riverwood snacks zijn krokant óf semi-moist en geschikt voor honden van alle rassen.

Foto: newfy.brothers

De gedroogde hondensnack lijn van Riverwood is onweerstaanbaar voor iedere hond. Deze snacks zijn op ambachtelijke wijze gedroogd door meesterslagers met een passie voor het vak. Deze snacks dragen bij aan het reinigen van het gebit en het gezond houden van het tandvlees.

Braaaf - Goed voor gebit en adem

Een kauwproduct van Braaaf zorgt er niet alleen voor dat je hond zich prettiger voelt en rustiger is. Een goede kluif zorgt er ook voor dat je hond minder of niet meer uit zijn bek stinkt.

Snuffelbox wisselt regelmatig snacks van Braaaf af in de boxen. Je komt met een breed scala aan producten tegenkomen, zoals buffelhuid, de vislijn, de Braaaf-slagerij en andere producten!

ZippyPaws - Uniek speelgoed voor jouw hond!

ZippyPaws staat voor design en kwaliteit. Zij willen jouw hond alleen het beste speelgoed geven. Elk ontwerp wordt met de hand geschetst en materialen worden zorgvuldig geselecteerd met behulp van het harige testteam! Zo zorgt ZippyPaws ervoor dat zij uitsluitend top speelgoed uitbrengen.

De meeste Snuffelboxen bevatten hondenspeelgoed van ZippyPaws. Van hondenknuffels, tot ballen of andere essentials, altijd verpakt in een leuk thema! Bevalt en het speelgoed en is jouw hond na verloop van tijd helemaal ZippyPaws fan? Als Snuffelbox abonnee ontvang je op ieder product abonneekorting in onze shop. Je kunt daar ook los interactief speelgoed van ZippyPaws vinden.

Word abonnee en ontvang deze merken

Wil jij jouw hond kennis laten maken met bovenstaande topmerken? Meld jouw hond aan voor het Snuffelbox abonnement en ontvang jouw eerste box binnen twee werkdagen.

Ben jij brand manager en wil je samenwerken?

Stuur een mail naar [email protected] om in contact te komen met onze inkoopafdeling.