18 Beterschap hond cadeaus voor 2022

Als je hond of puppy ziek is, kan een geschenk helpen om je harige viervoeter op te vrolijken. Net zoals geschenken bij mensen kan je ook een hond met een beterschap cadeau opvrolijken. Wat is een leuk beterschap cadeau hond om te geven in 2022?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Beterschap cadeaus voor honden

Zwarte labrador op laptopJe vindt een ruim assortiment beterschap cadeaus voor honden, zodat je precies het juiste kunt vinden voor een hond die een beetje vrolijkheid nodig heeft. Zoek naar geschenken die speciaal op de dieetwensen, leeftijd en mobiliteitsbeperkingen van je hond zijn afgestemd. Gelukkig is er voor elke viervoeter een gepast beterschap hond geschenk.

Beterschap cadeau voor een zieke of herstellende hond

Als een hond ziek is of herstellende, voelen de baasjes van het huisdier ook de pijn die hun harige vriend doormaakt. Een beterschap cadeau voor honden brengt niet alleen wat vrolijkheid aan het hondje dat zich niet goed voelt, maar ook aan de tweebenige leden van het huishouden. Er is heel veel keuze voor een beterschap cadeau voor honden, van cadeaumanden, hondenspeelgoed tot eetbare beterschap hond geschenken. 

18 beste beterschap hond cadeaus om te geven

Snuffelbox heeft de 18 beste beterschap hond cadeaus om te geven voor je samengesteld. Dit kan een hondencadeau zijn voor je eigen trouwe viervoeter, maar ook voor een bevriende hondenbezitter. Een cadeautje hoeft niet duur of groot te zijn, je wilt de hond beterschap ermee wensen. Het gaat om het gebaar naar hond en baas bij een beterschap hond cadeau.

Beterschapspakket voor hond

Snuffelbox artikelen uit de box met labradoodlesEen beterschapspakket voor hond is een prachtige manier om je harige vriend te verwennen tijdens het herstel van zijn ziekte. Kies een beterschapspakket of cadeaumand die bij de hond of pup past. Houd daarbij rekening met een dieet, sommige baasjes hebben bijvoorbeeld liever dat hun hondje een glutenvrij dieet volgt. Hiervoor kan je dan bijvoorbeeld een glutenvrij beterschapspakket kiezen. Een fruitmand zoals bij mensen, kan je ook aan honden geven. Dan niet in de vorm van fruit, maar een box of mand gevuld met kauwspeeltjes en andere leuke traktaties is net wat ze nodig hebben om beter te worden. Hiervoor kan je een Snuffelbox beterschap hond doos online bestellen.

Top-6 beterschapspakket voor hond: 

1. Glutenvrije cadeaumand met overheerlijke traktaties.

2. Honden Snuffelbox beterschapspakket is een mix van al het goede.

3. Biologische traktatie geschenkmand; gezond voedzaam en lekker. 

4. Hondenbed met deken op zich in op te krullen. 

5. Hondenverzorging box met shampoo, kam en bandana.

6. Mand gevuld met kauwspeeltjes voor hond die aan de betere hand is.

Eetbare beterschap hondjes cadeau ideeën

Als honden ziek zijn, willen ze geen bouillonsoep als beterschap hondjes cadeau. In plaats daarvan willen ze leuke koekjes, hondenbotjes, en andere lekkere traktaties waarvan ze kunnen genieten. Net als bij eetbare beterschapcadeautjes voor mensen, moet je letten op eventuele dieetbeperkingen die de hond kan hebben. 

Leuke eetbare beterschap hondjes cadeau ideeën zijn: 

1. Eetbare beterschapskaart

2. IJs voor honden 

3. Beterschapskoekjes

4. Gepersonaliseerde hondensnoepjes

5. Lekkere traktatiedoos

6. Beterschap hondentaart

Hondenspeelgoed met hond beterschap kaart

Honden zijn misschien niet erg speels of prikkelbaar als ze ziek of herstellende zijn, maar ze zijn altijd wel dol op nieuw hondenspeelgoed. Ze kunnen met speelgoed knuffelen tot zij zich beter voelen en er daarna ermee willen spelen. Daarnaast kan nieuw speelgoed een hond motivatie bieden om snel beter te worden. Honden zijn namelijk dol op piepend en grappig speelgoed. Ze zullen er vrolijk op kauwen als ze aan een honden bed gekluisterd zijn, zich ‘schamen’ of te ziek zijn om te bewegen. Het brengt troost, vreugde en enige normaliteit in hun herstelproces.

Tip: Voeg bij het hondencadeau een hond beterschap kaart met een ‘denk aan jou boodschap’. Met een hond beterschap kaart laat je de eigenaar weten dat je nog steeds aan hun hondje denkt. Ook als is de trouwe viervoeter op weg naar een goed herstel.

Hond beterschap wensen met hondenspeelgoed: 

Hondenspeelgoed set van ZippyPaws1. Pluche piepspeeltje om rustig mee te spelen.

2. Druk of duw hondenspeelgoed met grappige geluiden.

3. Zachte kauwballen om mee te spelen en op te bijten.

4. Pluche teddybeer voor liefde en warmte om mee te knuffelen.

5. Interactief pluche speelgoed, zoals ZippyPaws: 3 pluche elanden zitten verstopt in een berg.

6. Honden flostouw om te kauwen waardoor ook nog eens de tandplak verdwijnt.

Hond beterschap wensen

Een hond beterschap wensen is de beste manier om hem of haar te ondersteunen bij het herstel. Want honden vinden het net zo leuk om beterschapscadeaus te krijgen als mensen als ze zich niet goed voelen of herstellen van een operatie. Van pluchen speeltjes tot leuke, eetbare traktaties, je hondenvrienden zijn vast dol op je als je een verrukkelijk beterschapspakket met een beterschap briefje stuurt om de hond beterschap te wensen. 


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!