5 dingen die je (niet) op je Valentijnsdate kan zeggen

Heb jij al gelezen waarom je hond de ideale Valentijnsdate is? Het is eigenlijk heel logisch... Om er achter te komen waarom je hond de perfecte date is, hoef je alleen maar een Valentijnsbox te bestellen voor je viervoeter (lebber!).

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Witte hond

Dat is braaaf!

Als we tegen onze honden praten, praten we (vaak) automatisch met een wat hogere stem en zijn we super positief.

Dat was super knap van jou, wat ben je toch een knapperd van me!

Ondertussen hebben we al een beloningssnoepje paraat in onze handen en een afgelikt gezicht. Maar heb je er ooit bij stil gestaan hoe dit zou overkomen als we ons zo zouden gedragen bij onze collega's, vrienden of... je partner? Tijdens een romantisch valentijnsdiner? We hebben vijf dingen op een rijtje gezet die je beter niet kan zeggen op je Valentijsndate (tenzij je toch met je viervoeter op pad gaat die avond, dan natuurlijk wel!).

  1. Zit! Een leuk begin van de avond, net aangekomen in het restaurant, en je zegt net iets te hard tegen je partner dat hij moet gaat zitten. Daarna heeft hij natuurlijk wel een biertje verdient. Of niet?

  2. Wat een knappe jongen! Tijdens het diner vertelt je partner enthousiast over een gelukte presentatie en jij complimenteert hem niet met een 'Super!" maar met een 'Wat een knappe jongen!'. Ik weet niet of hij daar van gaat kwispelen...Valentijnsdate

  3. Niet tegen de muur! Tja, when you've got to go, you've got to go... maar ik denk dat je partner wel het juiste hokje hiervoor weet te vinden.

  4. Stop eens met rijden! En dan hebben we het niet over autorijden.

  5. Vangen! Woef! Je hond is misschien superenthousiast als je met zijn favoriete speeltje gooit, je partner is wellicht minder blij als zijn telefoon door de lucht vliegt.

Zo, nu moet die Valentijnsdate vast en zeker blaftastisch worden!

Bron: One Green Planet

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!