5 ideeen voor Berner Sennen cadeau

Snuffelbox geeft je een aantal prachtige ideeën voor een Berner Sennen cadeau kopen. Heb je zelf een Berner Sennen of wil je een hondenliefhebber van dit ras een prachtig cadeau geven? Bekijk onze top-5 met ideeën voor Berner Sennen cadeau.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Berner Sennen cadeau online kopen

Snuffelbox met hondenspeelgoed en snacksOm de ideeën voor een Berner Sennen cadeau online kopen te maken, is het handig als we iets meer weten over dit bijzondere hondenras. De Berner Sennen hond is een werkras dat in 1937 door de AKC erkend werd. Een van de vier variëteiten van de Zwitserse Berghond, is de Berner Sennen hond die een lange, zijdeachtige vacht bezit. 

Een Berner hond is een intelligentie, krachtige en behendige viervoeter. Een winterharde hond die goed gedijt bij koud weer. Deze eigenschappen hielpen hem bij het verrichten van trek- en drijfwerk in het berggebied waar hij vandaan kwam. Tegenwoordig doet dit veelzijdige ras mee aan behendigheid, gehoorzaamheid, speuren, schapen drijven en therapiewerk. Net als de andere Zwitserse rassen zijn Berner Sennen honden driekleurig, te weten met vlekken van zwart, rozerood en wit.

Speeltjes voor Berner Sennen hond

Omdat de Berner Sennen hond een energiek en levendig ras is, kun je ze het beste vermaken met verschillende speeltjes voor honden. Daarom hebben we zorgvuldig speeltjes voor Berner Sennen hond uitgezocht, welke bij de grootte en activiteit van het ras past. Speelgoed dat te klein is kan schadelijk zijn. Het is dus van kritiek belang het juiste Berner Sennen honden speelgoed te kiezen. We hebben een Top-5 Berner Sennen cadeau ideeën voor je opgesteld.

Top-5 Berner Sennen cadeau ideeën

1 - Piep speelgoed hond voor Berner Sennen pup

Net als ieder jong dier is een Berner Sennen pup ook nieuwsgierig. Een Berner Sennen pup wil nieuwe dingen ontdekken en uitproberen. Piep speelgoed hond is gemaakt om in gebeten en aangeraakt te worden en maken daarbij geluid als de Berner Sennen pup ermee speelt. Piep speelgoed hond is ideaal voor een jonge Berner Sennen hond die graag de hele tijd kauwt.

Berner Sennen met Snuffelbox en hondenspeelgoedBijtspeelgoed hond met een piepgeluid wordt speciaal aangeraden voor Berner Sennen hond pups met een sterke kauwbehoefte om hun zenuwen te kalmeren, hun tandvlees te verzachten, en ze actief te houden. Hondenspeelgoed helpt bovendien destructief gedrag te voorkomen terwijl het aan de speel- en kauwbehoefte voldoet. Want je Berner Sennen hond zal zowel afgeleid als bevredigd worden door de piepgeluiden. Piep hondenspeelgoed stimuleert bovendien je pup om nog meer te spelen. Dit is goed, want zo leren ze veel en raken ze hun oneindige energie enigszins kwijt.

Bekijk hondenboxen een hondenspeelgoed in de shop van Snuffelbox!

2 - Luxe hondenbox voor Berner Sennen Puppy

Puppy hond met cadeau van SnuffelboxMet een Snuffelbox Puppy ontvangt jouw Berner Senner iedere maand een cadeaubox. Je kan namelijk Snuffelbox eenmalig online bestellen of een maandabonnementen nemen. Het leuke van een abonnement is dat je iedere maand een honden box vol verassingen ontvangt. De Snuffelbox inhoud wordt zorgvuldig door de experts van Snuffelbox samengesteld. Welke bestaat uit 2 hondenspeeltjes, kauw lekkernij en honden traktatie snoepjes. De lekkernijen zijn uiteraard gezond, veilig en lekker. Ook hypoallergenen honden kunnen genieten van de Snuffelbox Puppy.

Bekijk de Snuffelbox Puppybox

3 - Speelgoedballen voor Berner Sennen honden

In de top-5 Berner Sennen cadeau ideeën ontbreekt de bal voor hond natuurlijk niet. Een bal vindt iedere hond namelijk leuk. Deze rolt, stuitert, springt weg en is ook heerlijk om op te kauwen. Veel hondeneigenaren kiezen voor een standaard tennisbal, maar let op het schurende effect op het oppervlak van de honden tanden is schadelijk. Ook het fuzzy van een tennisbal is slecht voor het darmkanaal. Evenals het scheuren en inslikken van stukjes tennisbal.

Aussie met blauwe snackbal op het grasKies daarom voor een veilige rubberen bal voor hond. Welke niet giftige stoffen bevat en speciaal gemaakt is voor honden om mee te spelen, maar ook om op te kauwen. De ChuckIt Ultra bal voor hond is een goed voorbeeld van veilig honden speelgoed. De felle kleur oranje zorgt ervoor dat jullie de bal goed zien, het rubber beweegt goed mee, het materiaal is zeer stevig en de hondenbal blijft ook nog drijven in het water.

Bekijk speelgoedballen voor honden op Bol.com.

4 - Verjaardagscadeau Berner Sennen

Berner Sennen hond met verjaardagscadeauZoek je een Berner Sennen verjaardagscadeau? Over de Snuffelbox Verjaardagsbox, een box vol met honden traktaties, honden speelgoed, verzorgingsproducten, kauwproducten en verjaardagsaccessoires.

Bekijk hét verjaardagscadeau voor honden

5 - Verkoelend Vakantiecadeau Berner Sennen

Berner Sennen puppy hond met Snuffelbox vakantiebox en waterspeelgoedVakantiebox mét verkoelend hondenspeelgoed.

Wist je dat Snuffelbox elke zomer ook een speciale Vakantiebox samenstelt en uitbrengt? De box bevat doorgaans allerlei verkoelende hondenproducten waaronder:

Koelband als Berner Sennen cadeau

Berner Sennen met verkoelende halsbandKoelband Berner Sennen

Honden ijs uit de box, geschikt voor Berner Sennen

Berner Sennen met hondenijs buiten in de zomerBerner Sennen Darcy geniet van het ijsje uit de Vakantiebox

Wil jij jouw hond graag verwennen én koel houden in de zomer? Surf dan zeker even naar de Vakantiebox om te lezen of de box wat voor jouw hond is.

Shop de Vakantiebox voor jouw hond.

Tot slot cadeau Berner Sennen kopen

Naast de top-5 ideeën cadeau Berner Sennen kopen zijn er natuurlijk nog veel meer leuke hondencadeaus. Zoals een frisbee wat een prachtig cadeau voor hond en baas is. Samen spelen op een grote weide met een frisbee, genietend van de omgeving en elkaar. Wist je dat spelen met je Berner Sennen hond de band tussen jullie versterkt? Je kan er daarom niet vroeg genoeg mee starten.

Andere leuke honden cadeau ideeën zijn ook gepersonaliseerde geschenken. Zoals een eet- en drinkbak met naam van de hond erop. Een koffiemok waarop je Berner Sennen pup is afgebeeld of een sleutelhanger met foto jullie samen. Denkspelletjes voor honden zijn ideaal bij slecht weer. Zoals puzzels waar je gezonde hondensnoepjes in verstopt. Zoekspelletjes waarbij je een lekkernij verstopt is goed voor het trainen van het reukorgaan van je Berner Sennen hond. Kortom, een cadeau voor Berner Sennen kopen kan je alle kanten op.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!