5 ideeën voor een gepersonaliseerde geschenkbox voor honden

Wil jij jouw eigen hond of de hond van een andere hondenbezitter verrassen en overweeg je een kleine geschenkdoos met individuele inhoud weg te geven? Een prima idee, want iedere trouwe viervoeter (net als wij mensen) vindt het heerlijk om een ​​cadeautje uit te pakken en de leuke dingen in de box te ontdekken. We hebben enkele creatieve ideeën verzameld voor een gepersonaliseerde geschenkbox voor honden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Honden zijn dol op geschenkboxen!

Het is niet moeilijk om een ​​hond een grote verrassing te geven. En het is ook niet duur. Dus het is tijd om een ​hondenbox samen te stellen voor je beste vriend, waar jullie allebei zeker van zullen genieten! Honden laten hun opwinding meestal heel duidelijk zien door opgewonden met hun staart te kwispelen. Tijd om je hond vrolijk te maken!

Vind een geschikte verpakking!

Kleine hond met cadeautjeHonden denken meestal niet veel na over mooie decoraties en verpakkingen, maar een standaard doosje kan heel snel opgefleurd worden zodat het ook leuk is voor de eigenaar. Zorg ervoor dat je geen decoratie bevestigt die schadelijk is voor de gezondheid of die kan worden ingeslikt. In de opwinding kan uw hond ergens in stikken.

Een grote strik om de doos of een paar stickers maken elke geschenkbox binnen enkele seconden extra leuk. Je kunt ook een paar gaten in de doos maken zodat jouw hond de inhoud beter kan ruiken.

Zodra een geschikte verpakking is gevonden, kun je beginnen met het toevoegen van geschikte inhoud aan de geschenkbox. We hebben een paar hondvriendelijke items verzameld om ervoor te zorgen dat de verrassing super schattig is.

Lekkere hondensnacks

Beagle met een bullepeesAlle honden houden van snacken. Stop daarom zeker een paar lekker ruikende kauwsnacks in de geschenkbox. Als je jouw eigen hond een geschenkbox geeft, heb je het voordeel dat je ongeveer wel weet welke snacks in de smaak vallen. Als het om een bevriende hond gaat is het raadzaam om de eigenaar te vragen naar eventuele intoleranties.

Als je wat lekkers hebt gekocht, haal ze dan uit de verpakking en doe de inhoud uitgepakt in de doos - zo ontwikkelt de geur zich nog beter en loopt het water van de hond in de bek als hij aan de box ruikt.

Piepend honden speelgoed

Hond met knuffelOf het nu een piepende bal is of een rubberen kip. Bijna alle honden houden van hondenspeelgoed dat geluid maakt. De geluiden moedigen je hond aan om met het nieuwe speeltje te spelen of erop te kauwen. Zo'n mooi gevormde pieper zal uw hond zeker ook plezieren, toch?

Verzorgingsproducten voor uw hond

Het welzijn van jouw hond mag in geen geval worden verwaarloosd wanneer je hem of haar een geschenk geeft. Je kunt gemakkelijk je handen gebruiken om te ontspannen door hun rug te masseren - elke hond geniet hiervan. Je zult al snel merken hoe jouw hond zich ontspant en het naar zijn zin heeft. 

Om het wellnessprogramma perfect te maken voor je harige vriend, raden we een zachte babyborstel aan. Je kunt dit in elke drogisterij krijgen. Het kost maar een paar euro en het zorgt voor dierlijke ontspanning. Het is fijn om de ontspanning te zien opkomen, toch?

Een feest - vers vlees van de slager

Wanneer jouw hond de geur van vers vlees ruikt die uit de geschenkbox komt, zal hij weten dat deze box iets heel bijzonders is. Dan loopt het water hem gegarandeerd in de bek, vol verwachting. Bij de vertrouwde slager vind je lekkere vleesproducten waar je hond van zal smullen. Een paar stukjes goulash, een sappig stukje been of misschien een vleesbot om af te knagen zijn slechts enkele van de hoogtepunten die je daar kunt kopen. Natuurlijk kun je daar ook het hoogtepunt voor ALLE honden krijgen: leverworst!

Zorg ervoor dat u het verse vlees pas kort voordat het cadeau wordt overhandigd invult. Yamm Yamm!

Gewoon lachen - een grappige vermomming

Hond met paasorenHeeft je hond een eigen Instagram account of wil je een leuke, creatieve foto maken met je hond? Bestel een grappig hoofddeksel of kostuum voor je hond. Zo'n grappige foto is ook ideaal om cadeau te doen aan oma of een vriendin. Het maakt niet uit of het voor Halloween, een verjaardag of gewoon tussendoor is. Een grappig klein cadeautje dat zeker een glimlach op ieders gezicht zal toveren.

Zorg ervoor dat uw hond plezier heeft en forceer het niet. Een respectvolle omgang vinden wij belangrijk, een hond is geen speelgoed.

Er zijn zeker veel geweldige ideeën voor het ontwerpen van een zelfgemaakte geschenkdoos voor uw hond. Laat je creativiteit de vrije loop - het allerbelangrijkste is dat jij en je hond een leuke tijd samen hebben en dat hij echt gelukkig is.

Veel geweldige cadeaus voor honden, allemaal in één geweldige box!

Beagle steekt zijn tong uitWil je zo'n verrassing voor je hond, maar heb je geen tijd of heb je niet de juiste ideeën? Geen probleem, kijk maar eens bij Snuffelbox, hier vind je liefdevol samengestelde hondenboxen voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag is of er even tussenin: Maandbox!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!