🧔 5 leuke cadeaus mannelijke hondenbezitters! 🐶

Ben jij op zoek naar een geschikte verrassing voor een hond en/of een mannelijke baasje? Wij hebben 5 leuke en creatieve cadeau-ideeën uitgezocht, speciaal voor mannelijke metgezellen.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Mannelijk baasje? 5 leuke cadeautips!

Allereerst: Natuurlijk zijn onze cadeau-ideeën ook van toepassing op teven en minnaressen! Toch richten we ons in deze blogpost meer op mannelijke honden en hun mannelijke baasjes. Mannen zijn gewoon van nature wat wilder en onstuimiger. Ze houden van avontuur en van de adrenaline die door hun aderen pompt als ze samen met hun hond iets spannends beleven. Om die band tussen hond en baas te versterken, hebben wij 5 geschenkideeën bedacht die de door testosteron aangedreven adrenalinejunkies zeker zullen bevallen.

Hond en mannelijke baasZelfs de stoerste kerel wordt snel lamlendig als hij een hond aan zijn zijde krijgt. En de grootte van de hond speelt maar zelden een rol. Wie heeft er niet inwendig moeten glimlachen bij het zien van een gespierde, getatoeëerde man met een schattige dwerg-Spait op zijn arm. Deze 5 verrassingen zullen zowel hond als baas veel vreugde en plezier bezorgen.

#1 - Een komische karikatuur met hond en baas

karikatuur hond en baasHet zal zeker een blikvanger zijn! Laat een individuele karikatuur in cartoonstijl maken van jouw viervoeter en zijn baasje. Alles wat je nodig hebt is een digitale foto van hen beiden, en het kunstenaarsteam zorgt voor de rest. Of het nu in de woonkamer of in de gang staat, dit geschenk is gegarandeerd een liefdevolle blikvanger. Dit hondengeschenk is perfect voor een verjaardag of als cadeau voor een dierbare collega.

#2 - Coole outfit voor hond en baas

Hond en man met dezelfde truiBijna iedereen heeft tegenwoordig een chique hondenriem. Dus waarom niet een stap verder gaan en iedereen laten zien dat jullie bij elkaar horen en echte stijl hebben?

Wat dacht je van dit cadeau voor hond en baas, een echte partner outfit. Stel je de jaloerse blikken van de anderen voor.... of je nu aan het wandelen bent, in het hondenpark of bij de strandclub. Met een duo outfit ben je gegarandeerd de ster van de show. Een geweldige ervaring voor hond en baas, de anderen zullen zeker foto's van jullie willen nemen omdat baas en hond er samen erg cool uitzien!

#3 Gepersonaliseerde koffiemok voor baasje

Berner sennen honden mokBen je op zoek naar een creatief en uniek cadeau voor een hondenbezitter die toevallig ook een hondenliefhebber is? Dan is deze mooie en individueel ontworpen koffiemok precies wat je nodig hebt. Of het nu op weg is naar kantoor of tijdens een wandeling, met deze thermo mok toon je altijd goede smaak en laat je anderen zien hoe belangrijk de hond voor jou is.

Shop honden mokken op Bol.com

#4 T-shirt met favoriet hondenmotief

Casual T-shirt als cadeau voor echte teckelfansAls je geen opzichtige partneroutfit wilt voor jouw hond en zijn baasje, dan is een T-shirt met het ras van jouw favoriete hond waarschijnlijk meer het juiste cadeau. Zo maak je een duidelijk statement voor je beste vriend en zie je er nog slim uit ook. Het enige wat je moet weten is de grootte van de eigenaar en het ras van de hond en je zult zeker scoren met deze verrassing. Er zijn vele ontwerpen beschikbaar op het internet. Ons voorbeeld (verkrijgbaar in verschillende kleuren) vindt je hier.

#5 Plezier en functioneel; een honden cadeaubox!

Ben je op zoek naar een cadeau dat zowel hond als baasje zal plezieren? Maar kun je niet beslissen of het een hondenspeeltje moet zijn of iets om op te kauwen voor de trouwe viervoeter? Dan is Snuffelbox precies het juiste cadeau! Deze liefdevol samengestelde verrassingsbox voor honden bevat hartige snacks, uitgelezen lekkernijen en robuuste hondenspeeltjes voor langdurig speelplezier!

In Nederland en België zijn al vele duizenden honden blij om elke maand een nieuwe doos te ontvangen. Geen wonder, want het uitpakken van de doos is elke keer weer een groot plezier voor iedereen. Dit mini-avontuur versterkt ook de relatie tussen hond en baas.

👉🏻 Geef een Snuffelbox! 🎁

Cadeau voor shiba inuShiba Jannes is een grote fan van de Snuffelbox geschenkverpakking.

Wat geef je een hondenliefhebber?

Er gaat niets boven de band tussen een baas en hond. Honden zijn per slot van rekening de beste vriend van de mens. Het is dan ook een gegeven dat de meeste hondenbezitters hun viervoetige familielid op feestdagen overladen met cadeaus (alsof ze een excuus nodig hebben!). Klik op onderstaande link om nóg meer inspiratie op te doen om tot een gewenst cadeau voor een baasje te komen.

👉🏻 Lees onze blog "15 cadeau's voor hondenbezitters"

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!