7 tips om jouw pup beroemd te maken op Instagram

Jij weet het, wij weten het, jouw hond is de mooiste en knapste hond ter wereld. Vertel het de wereld en maak jouw hond een beroemdheid op Instagram met deze 7 stappen.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

1. Maak een Instagram account aan

Hond beroemd maken op social mediaDoor jouw hond een eigen profiel te geven voorkom je dat jouw vrienden moe worden van al die schattige puppy foto's terwijl de volgers van jouw hond precies krijgen wat ze verwachten. Win win! ;)

2. Gebruik de juiste #hashtags

#weeklyfluf, #dogsofinstagram en #instadog zijn drie hele populaire hashtags, al kunnen deze per ras erg verschillen. Kijk goed naar wat jouw lievelings instagrammers gebruiken want liever goed gestolen dan slecht bedacht. 

3. Maak kwaliteitsfoto's

Hond op social mediaNiemand zit te wachten op bewogen foto's in een onderbelichte kamer. Je hebt geen professionele camera nodig, maar zorg altijd voor genoeg licht en weinig afleiding. Maak daarnaast gebruik van alle fijne tools die Instagram biedt. Met de juiste filters krijg je zelfs die bewogen foto nog mooi.

4. Post regelmatig

Wanneer je eenmaal begint zal je merken dat jouw volgers gestaag meegroeien met het aantal posts dat je plaatst. Zorg dan ook dat je dagelijks een foto plaatst. Zo blijf je volgers verzamelen en geef je jouw bestaande volgers wat ze willen: een nieuwe foto van knappe hond.

5. Ben aardig tegen je fans!

Volgers worden gelukkig van alle foto's die jij plaatst. Help ze met dat geluk door vriendelijk te reageren op comments en likes. Niemand houdt van een hond of baas met sterallures.

6. Laat de persoonlijkheid van je hond zien

De ene hond is een beetje sullig, de andere juist heel lief. Laat zien wie je pup nu echt is en blijf dit doen. Zo krijgen je volgers het gevoel dat ze jouw hond echt leren kennen en dat schept een band.

7. Zorg dat het leuk blijft

Zorg ervoor dat jouw hond ten alle tijden veilig is en het leuk vind wat hij doet. Honden houden niet van flitslicht en zijn geen aankleedpop. Doet niets dat niet past bij jouw hond en heb samen plezier!

Gregory Huisman: koosjethebeagle zit aangesloten bij een grote internationale groep beagles. Door #GrumpyBeagleUnited te gebruiken heeft hij veel extra volgers gekregen. Er bestaan grote groepen voor bijna elk ras!

Bonustip! Meld aan bij Dogfluence

Dogfluence.com is een influencer platform wat invloedrijke honden en hondenmerken bij elkaar brengt. Merken sponsoren de leukste hondenproducten in ruil voor foto's, video's en promotie die jij plaats op jouw social media account.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!