Animal Event: een weekend vol hondenpret!

Het Animal Event, het grootste festival voor en met (huis)dieren van Nederland. Ieder jaar zijn er veel stands met informatie over huisdieren, producten voor je beste maatje, diverse shows en veel activiteiten voor en met je hond. In deze blog leer je meer over dit evenement.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Animal EventHet Animal Event betekent natuurlijk heel veel fun! Met onze jongste border collie doen we Dock Diving, dus op zowel zaterdag als zondag was het springen en zwemmen geblazen! Met dit warme weer geen straf zou je denken. Sinds kort lijkt ze er echter anders over te denken: ze is hysterisch blij voordat ze het dock op mag, ze rent als een malle naar het einde van het dock en denkt dan: “Nee, toch maar niet.” Gelukkig kon het publiek er wel om lachen. Naast de wedstrijd, konden bezoekers ook een poging wagen om een nat pootje te halen… Heeft jouw hond ook een poging gewaagd?

Dog Dance bij Brigitte van GestelDaarnaast kon je veel workshops volgen. Eén van de workshops die je kon volgen was Dog Dance bij Brigitte van Gestel. Onze andere border collie is gek van truckjes, dus die keuze was snel gemaakt. We hebben wat leuke tips opgedaan waar we mee aan de slag gaan! Andere workshops waren bijvoorbeeld frisbee, hoopers of yoga met je hond. Wat heb jij samen met je hond gedaan?

Op zondag hebben we nog meegedaan aan een behendigheidwedstrijd en tussendoor heerlijk snoepen van een snacktoren en proberen om de snelste tijd neer te zetten in de ballenbak. Heb jij nog meegedaan met het neerzetten van het nieuwe wereldrecord?

Tussen al deze bedrijvigheid (en hitte!) was het natuurlijk heerlijk om even af te koelen en te spelen in het Doggy Dating losloopgebied. Wat een heerlijk plekje was dat zeg! De honden kregen geen genoeg van het water en de leuke speeltjes van Beeztees.

Het waren twee top dagen om op terug te kijken. Wij zijn er volgend jaar zeker weer bij… Jullie ook?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!