Asielhonden ter adoptie tijdens modeshow!

Wereldwijd zitten er honderden duizenden honden in asielen. Ze tellen de dagen af tot ze uiteindelijk geadopteerd worden door een lieve familie die hun toont hoe een hondenleven écht zou moeten zijn: héél veel koekjes, snoepjes, avontuurlijke wandeltochten en eeuwigdurende liefde!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

HondenasielPupjes worden al snel geadopteerd, maar volwassen honden slijten helaas hun beste dagen in het asiel. Voor de organisaties die van honden houden is het vaak een uitdaging om mensen aan te sporen een hond te adopteren in plaats van een puppy te kopen bij een (verantwoorde!) kweker.

Coco's Heart Dog Rescue

Het is belangrijk om creatief uit de hoek te komen om zo aandacht te pinnen op dit constant groeiende probleem. Daarom staken de medewerkers van  'Coco's Heart Dog Rescue' de koppen bij elkaar en creeërden ze dit innovatief idee: In Minnesota kan de plaatselijk bevolking nu zaterdag genieten van een unieke modeshow!

Honden modeshow in Minnesota

Honden modeshow MinnesotaEen 20-tal honden van 'Coco's Heart Dog Rescue' zullen op de catwalk paraderen in exclusieve outfits, ontworpen door leerlingen van 'College of Design Minnesota'. Alle modellen zijn ter adoptie.

Zo hopen de medewerkers van Coco's Heart Dog Rescue hun inwoners aan een liefdevol, gouden mandje te helpen! Ik vind het alvast een héél leuk idee en hopelijk vinden ze allemaal een liefdevolle thuis!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!