Bejaardentehuis voor honden

Een luxe onderkomen met de juiste verzorging voor ouder wordende honden: Japan denkt er een oplossing voor te hebben en komt met het eerste bejaardentehuis voor honden. Lees over het Nederlandse initiatief.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Bejaardentehuis voor hondenIn het bejaardentehuis worden is aan alles gedacht voor de oude honden. Zo is er dag en nacht een dierenarts aanwezig, mochten de honden ergens last van krijgen. Daarnaast krijgen ze vitaminekuren en aromatherapie.

Naast hulp van mensen, krijgen de oude honden ook hulp van hun jongere soortgenoten: er zullen ook jongere honden hun intrek nemen in het tehuis zodat de honden zich weer jonger en vitaler voelen.

Het verblijf in het hondenhuis is trouwens niet goedkoop, het baasje betaalt 600 euro per maand. Maar dat is wel all-inclusive. ;-)

De SeniorenClub in Wassenaar

SeniorenClub hondenIn Wassenaar is trouwens een vergelijkbaar initiatief: de SeniorenClub. Hier krijgen honden die ouder dan 10 jaar zijn en niet meer bij hun eigenaar kunnen wonen, een nieuw thuis. De meeste honden komen daar omdat de eigenaar naar het bejaardentehuis moeten en ze hun hond niet mee kunnen nemen, andere eigenaren kunnen hun viervoeter niet houden omdat hun kind bijvoorbeeld allergisch is of omdat ze meer moeten werken. De eigenaar betaald voor de opvang, zodat er goed voor de hond gezorgd kan worden.

Bron: Nu.nl

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!