Brooklyn Park wil meer hondenpoep

Ja, je leest het goed... Terwijl iedereen zich overal ergert aan hopen hondenpoep, wil men in Brooklyn Park juist meer hondenpoep! In New York City is men (net zoals in Nederland) verplicht de hondenpoep op te ruimen met hondenpoepzakjes. Wel zo netjes natuurlijk. Maar met een nieuw project hoopt men dat deze bruine hoopjes in iets groens kunnen veranderen.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Brooklyn park hondenCompost! Door gebruik te maken van verschillende poepschepjes, milieuvriendelijke papieren zakjes en natuurlijk containers, moet de hondenpoep uiteindelijk gebruikt gaan worden om alle bloemen in het park van kunstmest te gaan voorzien.

De hondenpoep zal gemengd worden met onbehandeld zaagsel, waarna het een poosje kan rusten alvorens het gebruikt wordt in het park. Leslie Wright, de regio directeur van de parken in NYC: "We hebben iets wat niemand wil hebben en we kunnen dit omvormen in iets geweldigs." Het plan, inclusief materialen en voorzieningen, kost zo'n 1800 euro. De meningen over het plan zijn verdeeld... Zo zegt Gina Cestero die de golden doodle van haar vriend uitlaat: "Ik denk dat het mooi past binnen het geheel hoe we in Brooklyn leven." Charles Danko die zijn pit bull uitlaat zegt echter: "Het is vies, maar misschien komt het de buurt ten goede." Morgan Hauenstein, die een windhond heeft, zegt: "Ik vind het een fantastisch idee! Het bespaart me geld op poepzakjes en het is een kleine moeite om te doen. Ik heb wel al veel mensen met hun ogen zien rollen met betrekking tot het idee..."

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!