Cadeau Duitse Herder hond uitzoeken

Ben je op zoek naar een cadeau voor een Duitse Herder? Wij hebben een aantal leuke cadeau ideeën voor je uitgezocht. Duitse herders zijn slimme, energievolle en mooie honden. Ze houden ervan om aan het werk zijn. Met het uitzoeken van een honden cadeau voor een Duitse Herder kan je dus alle kanten op. Wat geeft je dit intelligente hondenras voor een cadeau? Snuffelbox heeft dit voor je uitgezocht.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Cadeau Duitse Herder bepalen

Duitse herder zwemt met balOm te bepalen wat een geschikt cadeau is voor een Duitse Herder en zijn baasje, is het handig als we wat meer weten over het hondenras. Over de hele wereld is de Duitse Herder een geliefd ras, zowel als diensthond en als gezelschapsdier.

Duitse Herders zijn onder te verdelen in werklijnen en showlijnen. In totaal vijf verschillende soorten, namelijk de West-Duitse herder werklijn, Oost-Duitse DDR werklijn, de Tsjechische werklijn, Amerikaanse showlijn en de Europese showlijn Duitse Herders. Daaronder vallen nog meer soorten, zoals langharige en kortharige herders.

Het ras is in de loop van zijn afstamming in verschillende landen drastisch veranderd. Max von Stephanitz was de schepper van de Duitse Herder, die streefde naar een perfecte persoonlijkheid, werkbaarheid en prachtig uiterlijk. Zijn doel was een meesterwerk te scheppen: de ideale werkhond die boven de rest uitsteekt.

Wat geef je een Duitse Herder cadeau?

We hebben nu wat meer achtergrond over de Duitse Herder, waardoor het uitzoeken van een Duitse Herder cadeau iets gemakkelijker is. Ze hebben veel energie, willen graag hard voor je werken en hebben een perfecte persoonlijkheid. Ze worden ook vele ingezet als politiehonden, aangezien Duitse herders goede luisteraars zijn.

Herdershond met blauwe frisbeeZe zijn slim, waardoor je ze ook best wat mag uitdagen. Zoekspelletjes zijn daarbij ideaal voor een actieve slimme hond. Wat geef je een Duitse herder cadeau? Honden speelgoed waar baas en hond blij mee zijn. Voor een actieve hond als de Duitse Herders zijn ballen, frisbees, denkspelletjes en apporteer speelgoed uitermate geschikt.

Hoe kan ik mijn Duitse Herder bezig houden?

Een Duitse herder, is zoals eerder genoemd, een actieve en slimme hond die je moet blijven uitdagen. Een actieve hond moet veel lichaamsbeweging krijgen. Er zijn talloze mogelijkheden om voldoende energie kwijt te raken, vooral tijdens regelmatige wandelingen. Is er een losloop gebied in de buurt waar je hond kan rennen? Overweeg dan de volgende speeltjes die ontworpen zijn om je actieve hond fysiek uit te dagen.

Actief hondenspeelgoed voor Duitse Herder

1. Tennisballen

Herder met tennisbalWe starten uiteraard met tennisballen. Dit basistype hondenspeelgoed is nog steeds trendy onder honden. Je kunt er onbeperkt lange apporteersessies mee doen, en je hond beleeft er altijd veel speel- en renplezier aan.

2. Werpen met een stick

Hond speelt met Chuckit balSpeelballen kunnen ook met een werpstick gegooid worden. Hiermee kun je langere afstanden afleggen, wat een extra fysieke uitdaging voor je hond toevoegt. Bovendien is de bal moeilijker te ontdekken, wat vereist dat je hond grondig zijn neus moet gebruiken. Het snuffelen over de grond is een mentale uitdaging, wat goed is voor de intelligente Duitse herder.

3. Kong met touw

Zwarte Labrador in water met snackbal aan touwDe meeste hondenbezitters zijn bekend met een normaal Kong speeltje, maar deze uitvoering uniek. De Kong met touw stuitert overal heen zodra hij de grond raakt. Je kunt de Kong meters ver weg gooien en touwtrekspelletjes spelen door er een touw aan vast te binden. Je kunt er ook traktaties in doen, zodat je hond moet ruiken waar de Kong geland is.

4. ChuckIt Ultra Bal 

Bruine hond speelt met bal en rent door grasDe ChuckIt Ultra Ball is een andere in het oog springende drijvende bal. Deze bal heeft een stuiterende actie en is gemaakt van stevig rubber, waardoor de bal bestand is tegen scherpe tanden. De feloranje kleur maakt hem gemakkelijk te lokaliseren.

5. Rogz Pop-Upz bal

Border Collie speelt met hondenspeelgoed bijtringDe Rogz Pop-Upz is een leuke en uitdagende bal. Deze bal heeft een aparte vorm waardoor hij altijd rechtop blijft staan. De bal stuitert alle kanten op als hij de grond raakt, wat een extra hindernis is voor je energieke hond. Houd je Duitse Herder van zwemmen? Dan is de deze bijzonder bal ook ideaal, want dit honden speelgoed blijft drijven in het water.

6. Geef een Snuffelbox cadeau!

Snuffelbox artikelen in het grasWist je dat er speciale verrassingsboxen voor grote honden zoals de Duitse Herder worden gemaakt? Deze boxen bevatten wat grotere snacks die geschikt zijn voor een actieve leefstijl en speeltjes die goed passen bij een Duitse Herder.

Meld jouw Duitse Herder aan, of geef Snuffelbox cadeau aan een vriend(in).

Hondensport voor de actieve hond

Wist je dat er een verscheidenheid aan hondensporten bestaat? Dit is perfect voor actieve honden en helpt om je relatie met je viervoetige maatje te verbeteren. Overweeg behendigheidstraining, die met behulp van rekwisieten beoefend kan worden. Voorbeelden zijn de slalom, tunnels, sprongen en een wip. Dit zijn absoluut uitdagende spelletjes voor je hond waarmee je jouw Duitse herder een prachtig cadeau geeft.

Honden snuffelbox voor Duitse herder pup

Herder pup ligt op zijn gemakBen je op zoek naar hondenspeelgoed en lekker snacks die ook nog eens gezond zijn voor je Duitse herder pup of volwassen hond? Dan is de honden Snuffelbox het perfect Duitse herder cadeau. Deze box is gevuld met attractief hondenspeelgoed, gezonden beloningssnoepjes voor tijdens de training of tussendoor en een heerlijke kauwsnack die goed is voor het behoud van een gezond gebit. Met de Snuffelbox puppy of volwassen hond kan je alle kanten. Abonneer je op een honden Snuffelbox abonnement, waarbij je iedere maand een hondenbox thuisgestuurd krijgt met weer nieuwe verassingen. Het ultieme cadeau voor hond en baas.

Last minute cadeau ideeën voor Duitse Herders

Wil jij nog wat bonus cadeautips en kun je goed Engels? Bekijk onderstaande video voor meer ideeën:


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!