Franse Bulldog cadeau? Top 5 cadeau's Frenchies

De Franse Bulldog is een geweldige hond. Vriendelijk van aard, speels en een trouwe metgezel. Het is niet voor niets dat dit hondenras een van de meest populaire is van de laatste jaren. Frenchies zijn ideale familiehonden, omdat ze ook graag kinderen in de buurt hebben. Maar wat geef je een Franse Bulldog cadeau? We hebben een aantal leuke cadeaus voor Frenchies samengesteld. Met welke verrassing ga jij je kleine lieveling verrassen? πŸŽπŸ•

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Franse Bulldog Cadeau? Eerst wat ras info...

De Franse Bulldog is een kleine en gespierde hond met tamelijk grote, rechtopstaande oren en een stompe snuit. Ondanks hun felle gezichtsuitdrukking hebben deze kleine viervoeters een uitgesproken vrolijk karakter en zijn ze bovendien erg speels. Frenchies hebben een sterke band met het gezin en passen zich graag aan hun levensritme aan. Franse Buldoggen zijn niet graag alleen en houden ervan om met hun baasjes te knuffelen. Slapen en urenlang chillen behoren ook tot hun favoriete bezigheden.

Zeer sympathiek is dat Frenchies niet onnodig blaffen en over het algemeen vrij rustige honden zijn. Maar als er een vreemdeling nadert, komt de waakhond in de Franse Bulldog naar boven. In de omgang met kinderen, vreemden en andere honden is de Franse Bulldog gewoonlijk zeer aanhankelijk en respectvol.

Wat geef je een Frenchie cadeau?

Franse Bulldog met speelgoedNu je wat achtergrondinformatie over de Franse Bulldog hebt, is het niet moeilijk om een geschikt cadeau voor deze kleine hond te vinden. Frenchies zijn dol op spelen, dus het is supermakkelijk om een leuk hondenspeeltje uit te kiezen om cadeau te geven. Wat is het favoriete speeltje van je Fransoosje om mee te spelen?

#1 cadeau Franse Bulldog: speeltouw

Frenchie met wortel speeltjeFrenchies houden van beweging. Je kunt er uren mee spelen en uitvinden wie van jullie de sterkste is. Franse bulldogs zijn gefokt om bijzonder sterke kaken te hebben en ze houden ervan om voorwerpen met hun tanden te bewerken. Een touw is een geweldige manier om de natuurlijke instincten van dit ras te bevredigen. Kies een stevig touw, bij voorkeur gemaakt van natuurlijke materialen. De meeste speelgoedtouwen hebben dikke knopen aan beide uiteinden, waardoor het spelen nog leuker wordt.

Check onze shop voor leuke touwen, of ontdek touwen voor honden op Bol.com!

#2 Dag & nacht spelen met een lichtgevende hondenbal

Franse bulldog met rubberen lichtgevende balNet als veel andere honden, houden Frenchies vooral van het najagen van een bal. Met extra kracht jaagt de kleine bundel energie achter het geworpen voorwerp van verlangen aan en brengt het in het beste geval terug naar zijn baasje. Veel Franse Bulldog's hebben een hele reeks favoriete ballen, maar misschien wordt deze geweldige lichtgevende bal wel de nieuwe favoriet? Zou dit geen geweldige verrassing zijn voor je hond?

Goede ervaringen en testrapporten zijn te vinden over ballen van Chuckit.

#3 Snuffelen, daar houden Frenchies van! 🐽

Snuffelmat met hondMet hun korte snuit, rommelen Franse Bulldog's door bijna alles. Ze grommen wild en je kunt voelen hoeveel hij of zij van deze activiteit geniet. Natuurlijk kan jouw Franse Bulldog aan het gras in het park snuffelen, maar weet je ook van de snuffelmat voor honden? Deze zijn ideaal voor als het weer niet goed is en jij jouw hond binnenshuis graag bezig wilt houden. Intensief snuffelen vergt veel energie van de hond om bij de begeerde traktatie te komen. 10 minuten intensief snuffelen is net zo effectief als een uur ontspannen wandelen!

Een snuffelmat is een geweldig cadeau voor een Frenchie. Het staat garant voor uren snuffelplezier. Op uw plaatsen, klaar, zoeken maar!

#4 Snuffelbox - Hondenbox als Franse Bulldog cadeau!

Franse Bulldog's zijn van nature heel nieuwsgierige honden en vinden het altijd leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Of het nu om eten of nieuwe speeltjes gaat, een Frenchie houdt van nieuwe ervaringen.

Wat dacht u van een verrassingsbox vol zorgvuldig geselecteerde snacks, kauwproducten en stevig hondenspeelgoed voor jouw Franse Bulldog? Open samen de hondenbox en je zult veel plezier beleven als jouw Frenchie alles onderzoekt en ermee speelt.

De Snuffelbox kan ook op regelmatige basis bij u thuis worden geleverd - een garantie voor een geweldig feest samen, snuffel elke maand!

Franse bulldog pakt zijn Kerstbox uitDe Snuffelbox is ontwikkeld door hondenbezitters speciaal voor alle honden om u beiden een dubbele portie plezier te geven. Het samen beleven van dit avontuurtje versterkt de band tussen hond en baas. En dat is wat we allemaal willen, is het niet?

Bestel Snuffelbox voor jouw Franse Bulldog!

#5 Hondenhuis voor Franse Bulldog

Als u zo actief en vol levensvreugde bent, moet u tussendoor en 's nachts uitrusten en uw batterijen weer opladen. Dus wat dacht je van een leuke slaapgrot waar je Frenchie zijn batterijen echt kan opladen? Een geweldig cadeau voor Franse Bulldogs, want hier kunnen ze rust en ontspanning vinden, zodat u er de volgende dag samen weer tegenaan kunt! Wat dacht u van zo'n grappig haaienmodel voor uw hond?

Frenchie in haai hondenhuisOntdek onze collectie design hondenbedden in onze webshop.

ResumΓ©, genoeg leuke cadeau's voor Frenchies!

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan en een cadeautip gelezen, geschikt voor jouw Franse Bulldog. Heel veel plezier nog bij het shoppen voor jouw Frenchie!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!