Cadeau hondenliefhebber, wat koop je?

Ben je op zoek naar een cadeau voor een hondenliefhebber, dan kom je ontzettend veel leuke geschenken tegen. Van gepersonaliseerde hondencadeaus tot prachtig vormgegeven kunstwerken voor aan de muur. Maar wat geef je een hondenliefhebber cadeau? We geven je 5 tips voor een leuk en origineel cadeau voor hondenliefhebbers.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

5 Tips voor cadeau voor hondenliefhebber

Voordat we overgaan op onze top 5 cadeaus voor hondenliefhebbers leggen we eerst uit wat een hondenliefhebber precies is. Een hondenliefhebber houdt van honden, maar is niet per definitie een hondenbaasje. Iemand die gek is op honden en zelf een viervoeter thuis heeft, noemen we een hondenbezitter. We hebben een top 5 samengesteld met de leukste cadeaus voor een hondenliefhebber die zelf ook een harige metgezel thuis heeft. 

#1 - Voor de hond die altijd vies wordt: douchehandschoen

Als je een cadeau uitzoekt voor een hondenliefhebber die een hond heeft die erom bekendstaat om vies, modderig en stinkend te worden, dan is een douchehandschoen een prachtig cadeau om aan de hondenliefhebber te geven. Deze betaalbare douche-accessoire van onder de 20 euro maakt het douchen van een viervoeter een stuk eenvoudiger. De douchehandschoen levert een gerichte waterstraal, waarmee je de hond goed kan wassen. Al het vuil wordt van de vacht gespoeld, terwijl je viervoeter ondertussen geniet van een overheerlijke massage. Je sluit de handschoen gemakkelijk aan op de kraan of tuinslang. 

Hond wordt gewassen met hondenshampooEen hond wordt ingezeept.

#2 - Handig cadeau voor hondenliefhebber die onderweg is: hondenreisbak

Als je een cadeau voor een hondenliefhebber zoekt die veel onderweg is met zijn of haar hond, dan is een hondenreisbak ideaal. Een honden voer- of drinkbak is compact en licht van gewicht, waardoor deze handig mee te nemen is. Dankzij de gesp aan de zijkant, kun je deze zelfs aan je broekriem of rugtas vastmaken. Deze reisbak is inclusief deksel en ook nog eens geschikt voor de vaatwasser. Je vouwt de voerbak met een inhoud van 1 liter eenvoudig in. Het is het perfecte cadeau voor een baas en hond die vaak onderweg zijn. 

Hond eet hondenbrokken uit hondenreisbakHond geniet van zijn brokjes op reis.

#3 - Voor de hond die kattenkwaad uithaalt: huisdiercamera

Sommige honden hebben de gewoonte om kattenkwaad uit halen als ze alleen thuis zijn. Eén van de beste geschenken die je hun baasjes kunt geven is een huisdiercamera. Niet alleen kunnen baasjes hun hond vanaf de smartphone in de gaten houden, maar deze huisdiercamera heeft ook gelijktijdige communicatie en een scherpe video, dag en nacht. Bovendien kun je meerdere camera’s aansluiten, zodat je in elke kamer het toezicht kan houden over wat de nieuwsgierige viervoeter allemaal uitspookt als je er niet bent. 

Hondenfotograaf neemt foto van witte hondEen hond poseert voor de camera.

#4 - Voor de hondenliefhebber die van verrassingen houdt: Snuffelbox

De Snuffelbox is voor de hond en de hondenliefhebber die van verrassingen houden. De maandelijkse hondenbox bevat een verscheidenheid aan traktaties en hondenspeelgoed. Allemaal duurzaam en gezond. Bovendien kan je de Snuffelbox afstemmen op de leeftijd van de viervoeter, zoals een Snuffelbox puppy of volwassen is. Is de hond van de hondenliefhebber bijna jarig? Dan is de Snuffelbox Verjaardag een perfect cadeau voor hond en baas om te geven (en te ontvangen).

Witte Golden Retriever met Verjaardagsbox van Snuffelbox - Cadeau verjaardag hondGefeliciteerd, jarige job!

#5 - Voor de actieve hond: slimme halsband

Zoek je een cadeau voor een actieve hond en hondenliefhebber? Dan is een slimme hondenhalsband een uniek geschenk. Een slimme halsband houdt de hele dag de activiteit en locatie van de hond bij, en geeft updates over het aantal stappen dat gezet zijn. Dankzij de gps-tracker kan je ook zien waar de hond zich bevindt, mocht de ondeugd alleen op ontdekkingsreis zijn gegaan. Weet je dat de hondenliefhebber ook een Apple-liefhebber is, dan is een hondenhalsband die geschikt is voor een Apple Airtag een bijzonder origineel cadeau voor een hondenliefhebber. Een slim cadeau voor iedereen die een hond heeft die altijd rent, springt en speelt.

Zwarte hondEen hond met een Apple Airtag.

We hopen je met deze top 5 unieke cadeaus voor hondenliefhebbers een idee hebben gegeven wat je kan kopen voor iemand die gek is op honden. Het hoeven dus niet altijd hondenspeelgoed of snacks te zijn. Er zijn veel mogelijkheden voor een leuk hondencadeau. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!