Cadeau oudere hond nodig? 7 cadeau's voor oude honden

Net als wij mensen, worden honden jaar na jaar ouder. En daarmee veranderen ook de behoeften die honden in de loop van hun leven hebben. Ouder worden is een langzaam proces en samen dit pad bewandelen is een groot avontuur voor zowel mens als hond. Heb jij een cadeau voor een oudere hond nodig? Wij hebben een aantal leuke cadeaus voor oude honden uitgezocht, zodat jouw hond op leeftijd ook gelukkig is! 😊

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat is een goed cadeau voor een oudere of oude hond?

Baasje aait hond met waterfles in de rechter handNatuurlijk wordt een hond in het laatste derde van zijn leven (vanaf ongeveer 10 jaar, afhankelijk van het ras) langzaam rustiger en is hij zeker niet meer zo actief en speels als vroeger. Maar oudere honden hebben vaak hun eigen charme, omdat hun karakter volledig ontwikkeld is en ze precies weten wat ze willen. Of niet willen. Het belangrijkste is dat de hond gezond is en dat u nog vele mooie momenten samen kunt beleven. Wat dacht je van een kleine verrassing voor je senior hond?

Cadeau voor een oudere hond

Oudere hond cadeau #1: Leverworst voor honden!

Hond krijgt leverworst van Trixie van baasjeWe beginnen meteen met een klassieker! Geen hond kan deze hartige traktatie weerstaan. Leverworst voor honden is bij verschillende fabrikanten verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat uw hond het kan verdragen. De meeste honden beginnen al te kwijlen als ze de leverworst koker zien. Deze traktatie is zeker een van de beste verrassingen die je je hond kunt geven. YUMMY!

Shop leverworst voor honden op Bol.com

Seniorenhond cadeau #2: Een likmat

Hond likt hondenvoeding van LikmatDit geschenk is vooral goed voor honden die al problemen hebben met hun gewrichten en niet meer zo beweeglijk zijn. Omdat, dit geweldige hondengeschenk zonder problemen liggend kan worden genoten. Smeer de likmat gewoon in met hondenpaté (of leverworst) en uw senior hond zal het geweldig vinden om de mat tot het einde af te likken. Bovendien worden de tanden van uw viervoeter gereinigd door de verhoogde speekselvorming en wordt het zintuigstelsel van de tong gestimuleerd. Een geweldig cadeau voor honden van alle leeftijden!

Een geweldig cadeau voor een oudere hond

Cadeau oude hond #3: Een massagehandschoen!

Massagehandschoen voor honden en andere dierenRust en ontspanning is belangrijk voor alle honden omdat het hen helpt te regenereren. Vooral oudere honden zouden daarom regelmatig moeten genieten van een kalmerende en ontspannende massage.

Massagehandschoen voor hondenDe massagehandschoenen voor honden hebben een onmiddellijk ontspannend effect en u zult het heerlijk vinden uw hond vredig te zien sluimeren en genieten van de extra portie liefde. De massage ontspant de spieren van uw hond en stimuleert de bloedsomloop. Probeer het eens met dit cadeau voor uw oudere hond!

Cadeautip oudere hond #4: Hondentrap of honden loopplank

Hond loopt naar beneden van een hondenloopplankEen oudere hond kan en mag niet zoveel springen en stuiteren als een jonge hond. Dit zorgt voor extra belasting van de gewrichten. Dus als u een oudere hond hebt en hem een plezier wilt doen, verras hem dan met een praktische oprijplaat voor op de bank. Op die manier hoeft hij of zij niet met veel moeite op te springen. Het is ook gemakkelijk om uw oudere hond te leren van de helling af te rennen. Een paar traktaties en je bent klaar om te gaan. Dit is niet belastend voor de botten en gewrichten van uw hond en hij of zij kan gewoon met u op de bank blijven knuffelen. Een geweldig cadeau voor zowel hond als baasje.

Cadeau #5: Hondenbox vol verrassingen!

Hond met een honden cadeaubox - Snuffelbox met speeltjes en snacksKen je de Snuffelbox voor honden? Dit is een geweldige en gevarieerde manier om een hond een echte traktatie te geven. Het maakt niet uit of uw hond ouder is, hij zal de geselecteerde traktaties en snacks net zo lekker vinden als het hondenspeelgoed dat in de doos te vinden is. Alleen al het uitpakken is een hoogtepunt voor honden - zo veel cadeaus speciaal voor honden om te ontdekken.

De Snuffelbox kan ook maandelijks bij u thuis worden bezorgd. Dit betekent elke maand plezier en verrassingen voor uw trouwe viervoeter. 🥳️ Veel van de hoogwaardige inhoud is speciaal aangepast aan de behoeften van honden.

Shop Snuffelbox eenmalig of word lid en ontvang korting + een extra speeltje!

Snuffelbox cadeau geven?

Illustratie SnuffelboxWist je dat je de Snuffelbox ook als cadeau kunt geven? Je kunt bijvoorbeeld een hondenbox abonnement cadeau geven aan een ander baasje!

Hondencadeau #6: Een gebitsverzorgingsbot voor honden

Oudere honden houden ervan om aan dingen te knabbelen en ze met hun tanden te bewerken. Dit is een natuurlijke basisbehoefte voor honden, ongeacht hun leeftijd. Het gebit van oudere honden moet ook regelmatig worden gereinigd om pijn door tandsteen of zelfs parodontale aandoeningen te voorkomen.

Kauwspeeltje voor hondKauwt jouw hond graag? Dan is een hondentandverzorging bot misschien het ideale cadeau voor uw hond. De vorm en het materiaal zijn zo ontworpen dat de tanden en interdentale ruimten zichzelf reinigen door te kauwen. Dit heeft een ontspannend effect op de hond en is als een tandenborstel. Een echt nuttige verrassing, want niemand houdt echt van tandartsen, of wel?

Shop hondenkauwspeelgoed in onze shop of op Bol.com.

Luxe cadeau's oudere honden #7: Chique meubelen!

Oudere honden hebben de neiging minder te bewegen dan jonge honden. Oude honden lijden ook vaak aan gewrichtsproblemen zoals artrose. In dit geval heeft warmte meestal een pijnstillend effect. Wat dacht u van een lekker warm hondenhuis of een luxe hondenbed?

Witte luxe designmeubelen voor wit hondjeMet de juisten meubelen voor jouw hond kunnen de spieren en gewrichten van jouw hond zich beter ontspannen.

Cadeau voor oudere hond, waarom?

Als u een oudere hond een plezier wilt doen en hem wilt verwennen met een cadeau, moet u rekening houden met de speciale behoeften van de hond, rekening houdend met de leeftijd. Er zijn veel leuke cadeaus voor honden, denk aan een puppycadeau, voor honden in de bloei van hun leven of juist voor honden op oudere leeftijd is. Het belangrijkste is dat uw hond tijd met u kan doorbrengen en zich nog steeds een belangrijk deel van de roedel voelt. Een kleine verrassing voor die hond zal de band tussen jullie versterken.

Veel succes bij het vinden van een gaaf cadeau voor jouw oudere hond!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!