Cadeau voor liefhebber Labrador Retriever kopen

Wil je een leuk, grappig of uniek cadeau voor een Labrador Retriever kopen? Maar heb je geen inspiratie over wat voor een cadeau je aan een hondenliefhebber van een Labrador Retriever moet geven? Snuffelbox heeft een paar geweldige honden cadeau ideeën voor je uitgezocht.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Perfecte geschenken voor Labrador Retriever kopen

Labrador Retriever met voorwerp in bekDe beste geschenken voor liefhebbers van Labrador Retriever kopen, zijn cadeaus die leuk, schattig of praktisch zijn. De honden cadeaus hebben allemaal een gemeenschappelijke eigenschap, namelijk pronken met de liefde voor Labs!

Houdt je vriend, partner of familie evenveel van Labradors als jij? Zijn ze gek op hun hond of een grote fan van het ras? Dan wil je vast één van deze schitterende geschenken met Labrador thema. We hebben de perfecte geschenken voor Labrador bezitters gevonden, in allerlei vormen en maten. En ook voor ieders budget.

Top-7 Cadeau Labrador liefhebber

De Labrador Retriever is het grootste jachthondenras en is nog steeds één van de populairste rassen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Amerika en Canada. Wil je ook een Labrador Retriever kopen, heb je net een Lab puppy genomen of heb je een senior hond thuis?

Als je een Labrador liefhebber in je gezin hebt, dan zul je dol zijn op de vele Labrador geschenken voor hondenliefhebbers. Of je nu een honden cadeau zoekt voor een Labrador eigenaar of een speciale traktatie voor je eigen yellow Labrador hond, we zijn er zeker van dat je in onze top-7 lijst vindt wat je zoekt. 

#1 Hond portret laten maken

Portret van witte Labrador RetrieverEen gepersonaliseerd hond portret laten maken van een Labrador Retriever liefhebber is niet alleen een uniek stuk kunst aan de muur om hun huis mee te versieren. Maar het is ook het perfecte Kerstgeschenk of honden verjaardag cadeau voor de Labrador hondenliefhebber in je familie. Laat een zwart-wit tekening of een kleuren portret hond maken door een kunstenaar, de keuze is aan jou. 

#2 Keuken honden cadeau artikelen

Wat keukenaccessoires betreft, zijn er veel honden cadeau artikelen te vinden bedrukt met een Labrador. Zoals ovenwanten, schorten en zelfs theedoeken. Je kunt je eettafel opfleuren door placemats met een Labrador Retriever erop te kopen. Drink met je vrienden koffie uit Labrador Retriever mokken, waaronder een zwarte Labrador puppy mok. Waarom zou je er niet een bijpassende onderzetter bij doen? 

#3 Moederdag cadeau Labrador Retriever kopen

Wil je een Moederdag cadeau voor een liefhebber Labrador Retriever kopen? Denk dan eens aan een handtas bedrukt met de lieve Lab. Deze kan je ook personaliseren met een foto van haar eigen viervoeter. Verkrijgbaar als een duurzame linnen tas voor onderweg, make-up tasje of prachtige boodschappentas. Allemaal met een uniek Labrador Retriever ontwerp.

#4 Snuffelbox hond eenmalig

Geen Labrador Retriever, maar Golden Retriever Triss pakt haar Snuffelbox uit.

Wil je een honden cadeau voor een Labrador Retriever kopen? Dan is de Snuffelbox hond eenmalig een prachtig cadeau voor hond en baas. De Snuffelbox is namelijk gevuld met leuke en lekkere verassingen. Zoals bijzondere hondenspeeltjes, kauw kluifje voor een gezond gebit en hondensnacks voor tussendoor. Bevalt de Snuffelbox hond eenmalig, dan kan je ook een maandabonnement afsluiten. Hond en baas ontvangen dan iedere maand een andere gevulde hondenbox welke naar het huisadres wordt opgestuurd. Leuk om als cadeau aan een Labrador Retriever liefhebber te geven, maar het is natuurlijk ook leuk voor je eigen hond.

Verwen jouw hond met een hondenbox of geef Snuffelbox voor honden cadeau.

#5 Keramische honden decoratie

Decoratie van Labrador RetrieverOf je nu een zwarte Labrador, een chocolade Labrador of een yellow Labrador hebt, je zult zeker dol zijn op de keramische honden decoratie. Zoals tegeltjes die ontworpen zijn om de foto van je eigen Labrador op te laten bedrukken. Handgeschilderde tegels daarentegen kunnen je huis echt opvrolijken. Een gepersonaliseerd honden cadeau Labrador Retriever kopen, is een uniek geschenk voor hond en baas.

#6 Windwijzer met Labrador Retriever kopen

Windwijzer van Labrador RetrieverWil je een bijzonder honden cadeau Labrador Retriever kopen? Denk dan eens Labrador Retriever windwijzer. Wat een heel origineel geschenk is voor degene van wie je houdt en welke op elk huis een ereplaats inneemt. Dus kijk voor een echte speciale gelegenheid eens naar een prachtige windwijzer met een Lab erop.

#7 Verjaardagskaart Labrador

Bruine Labrador Retriever puppy in plantenbakWaarom vul je het honden cadeau niet aan met een verjaardagskaart Labrador? Er is een verscheidenheid aan honden ontwerpen die de perfecte verjaardagskaart of kerstkaart kunnen zijn voor de dierenvriend in je leven. Of je kunt een wenskaart Labrador Retriever kopen voor een andere speciale gelegenheid. Voor de hondenliefhebber die zijn hond graag overal ziet, is een kleine bureaukalender een prachtig idee. Personeel deze kalender met foto’s van de harige metgezel. Geef er een Lab mok en onderzetter set bij en hun Kerst kado Labrador hond is compleet. 

Tot slot een leuk weetje over labrador hond

De labrador hond staat in de top 10 van intelligentste honden en komt van oudsher voor in drie verschillende soorten. Namelijk yellow Labrador, zwarte Labrador en chocolade Labrador Retriever, die alle even geliefd zijn. Maar wellicht wist je dit al over dit bijzonder ras. We hopen dat je met onze honden cadeau ideeën een prachtig geschenk uitzoekt voor de Labrador Retriever liefhebber in jouw omgeving. En misschien ben je dat zelf wel.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!