Chihuahua cadeau kopen? 5 cadeautips voor Chihuahua baasjes

Chihuahuas zijn echt geweldige honden. Ze mogen dan een van de kleinste hondenrassen ter wereld zijn, ze zijn vrolijk, nieuwsgierig en klaar voor elk avontuur! Ben jij op zoek naar een leuk en creatief Chihuahua cadeau jouw kleine vriend(in)? We hebben een aantal leuke cadeautips voor jouw gelukkige Chihuahua of een Chihuahua baasje op een rij gezet.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Chihuahua cadeau - Info over het ras

Chihuahuas zijn eigenlijk best grote honden, maar dan in het klein. Chihuahuas hebben een leeuwenhart en imponeren ons met hun zelfvertrouwen. Een van deze schattige mini's onderschatten zou echt een vergissing zijn. Het is niet voor niets dat Chi's, zoals hun fans hen graag noemen, steeds meer mensen in verrukking brengen.

Persoonlijkheid van de Chihuahua

Ze zijn zo behendig als een wezel. Hun alertheid en levendigheid is onvermoeibaar. Daarom is het belangrijk voor de Chihuahua om een uitlaatklep te hebben voor zijn rusteloosheid. Lichaamsbeweging is net zo belangrijk als nieuwe dingen ontdekken en leren. Chihuahua's leren graag kunstjes en blijven verbazen met hun moed en vastberadenheid om hun baasjes te plezieren.

Chihuahua's zijn zeer aanhankelijke honden voor wie een hechte band met hun eigenaar zeer belangrijk is. Daarom is het des te belangrijker dat de band tussen baas en hond steeds weer wordt aangehaald.

Vijf Chihuahua cadeau's voor meer kwispels

Nu je wat achtergrondinformatie hebt over Chihuahua's, is het niet moeilijk om een geschikt cadeau te vinden voor deze kleine hond. Chihuahua's houden van spelen, dus het is super eenvoudig om een leuk speeltje uit te kiezen om aan ze te geven. Of welk cadeau ga je kiezen?

# 1 Chihuahua kauwspeelgoed

Zoals de meeste honden houden Chihuahua's van knabbelen en volgen dus hun natuurlijk instinct. Dus geef een Chihuahua altijd de kans om dit te doen. En voordat hij op je pantoffels kauwt, geef hem of haar een geschikt kauwspeeltje. Let er bij het kopen van speelgoed op dat uw hond geen stoffen of andere materialen inslikt. In het ergste geval kan dit leiden tot een darmblokkade. Daarom adviseren wij speciale kauwproducten voor kleine honden. Zoek een leuk kauwspeeltje voor honden in onze shop.

Chihuahua met giraffe hondenknuffelDit geschenk voor honden ziet er helemaal mooi uit en dient zijn doel. Wie zou niet blij zijn met zo'n verrassing? In de LABONI online shop vindt u veel verschillende beeldjes. Welke is je favoriet?

#2 Touw speelgoed voor Chihuahua's

De meeste honden vinden het heerlijk om met een vriend over een touw te worstelen. Het maakt niet uit of het een mens of een hond is. Iedereen trekt aan één kant en probeert het touw voor zichzelf te winnen. Chihuahuas zijn ook grote fans van dit spel. En ondanks, of misschien vanwege hun grootte, geven ze alles om te winnen.

Chihuahua met wit speeltouwEen hondentouw is dus een geschikt geschenk voor een kleine Chi. Wil jij de eerste zijn om met hem en zijn nieuwste hondenspeeltje te spelen?

# 3 Knuffeldeken als geschenk voor een Chihuahua

Chihuahua's zijn echte knuffel freaks. Ze vinden het heerlijk om urenlang met hun baasje of bazinnetje te ravotten en dan 's avonds lekker tegen ze aan te kruipen op de bank of in bed. Misschien is een speciaal knuffeldoekje met een chihuahua motief een leuke verrassing als cadeau?

Wit Chihuahua kleedWij ontdekten bovenstaande Chihuahua hondendeken voor jouw lieveling en vinden het echt geweldig. Het is een geweldige plek om urenlang te relaxen, nietwaar?

Je besteld deze leuke Chihuahua hondendeken in deze ETSY shop.

# 4 Snuffelbox: Het perfecte cadeau voor een Chihuahua

Zoals je vast hebt ondervonden, is de Chihuahua een bijzonder levendige, felle en nieuwsgierig hondje. Dus is het belangrijk om deze nieuwsgierigheid levend te houden en deze kleine hond regelmatig te verrassen met nieuwe producten en ervaringen.

Cadeau voor chihuahua - SnuffelboxWat dacht je van een gevarieerde verrassingsdoos voor je kleine lieveling? Een geweldig cadeau voor een Chihuahua is een Snuffelbox! Deze is tot de nok toe gevuld met nieuwe cadeautjes voor jouw kleine vriend(in). Van smakelijke snacks en traktaties tot aan speelgoed aangepast aan de hondgrootte.

Meer dan 50.000 honden zijn al blij gemaakt met een eigen speciale box. Als je wilt, komt de Snuffelbox elke maand naar jullie toe, zodat je maandelijks plezier met jouw Chihuahua hebt!

Ontdek een hondenbox als Chihuahua cadeau!

#5 Draagtas voor honden, speciaal voor een Chihuahua

Draagtas voor ChihuahuaEen Chihuahua kan een perfecte metgezel zijn, maar je moet natuurlijk wel rekening houden met de kleine lichaamsbouw. Of u nu een lange wandeling gaat maken, boodschappen gaat doen of naar een restaurant gaat, zorg ervoor dat u uw hond voldoende pauzes en mogelijkheden geeft om te rusten. Soms heeft een Chihuahua niet eens door dat hij moe is en een pauze nodig heeft. Een ideaal geschenk voor een chihuahua of zijn baasje kan daarom een mooie en hoogwaardige draagtas zijn.

Shop de Chihuahua draagtas op Bol.com

Bonustip cadeau Chihuahua hond

Onmisbaar in de kast van jouw Chihuahua. Deze schattige katoenen rugzak voor honden met diverse opdrukken en in verschillende kleuren van het merk Meyf. De rugzak is waterdicht, licht en in lengte verstelbaar, zodat deze rugzak door elke hond gebruikt kan worden.

Rugzakje voor ChihuahuaDe tas heeft een zachte voering binnenin die de rug van de hond beschermt. De tas is makkelijk in gebruik, en super trendy! Bovendien gaat 10% van de totale opbrengt van het merk Meyf naar asieldieren.

Shop de hondenrugzak op Bol.com

Bonustip! Cadeau voor Chihuahua eigenaar

Zoek je een cadeau voor een écht Chihuahua liefhebber? Dan is dit boek misschien een leuk idee?!

Boek 'De Chihuahua' van Cindy SchweringDe Chihuahua is klein van stuk, maar groot van karakter. Meer en meer baasjes ontdekken dat achter het lichaam van deze kleine hond een geweldige metgezel schuilgaat. In het boek kun je alles lezen over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van deze populaire rashond. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Aanschaf

  • Puppy-fase

  • Opvoeding

  • Verzorging

  • Gezondheid

Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een dierenarts en twee keurmeesters bevat het boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de prachtige fotografie en de bijzondere vormgeving is dit informatieve boek een verrijking voor iedere (toekomstige) Chihuahua eigenaar!

Bestel 'De Chihuahua' op Bol.com

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!