De 5 leukste kerst producten voor honden

Sinterklaas is weer uit het land... de honden hebben heerlijk genoten van pakjesavond. Nu is het tijd om de kerstboom te kopen en het huis in kerstsfeer te brengen. Maar hier en daar mogen wat 'hondse' kerstproducten niet ontbreken! Bij deze de 5 leukste kerstaccessoires om je huis een kwispelachtig sfeertje te geven!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

1. Kerstballen

Kerstbal hond houtStaat de kerstboom al? Dan mag een kerstbal in de vorm van jouw viervoeter natuurlijk niet ontbreken! Zit je viervoeter er niet bij? Dan kan je natuurlijk ook een kerstbal met foto bestellen.

2. Kerstdorp met hond

Kerstdorp met hondenEen kerstdorp mag natuurlijk niet ontbreken in de woonkamer. Maar wat is een kerstdorp zonder honden? Scoor daarom ook wat leuke hondenfiguren voor erbij!

3. Kerstverlichting

Kerstverlichting hond figuurDe donkere dagen een beetje opvrolijken met leuke lampjes... het is zo leuk om langs huizen en tuinen te lopen en overal gezellige lampjes te zien! Bij de echte hondenliefhebbers kan deze leuke kerstlamp dan ook niet in de tuin ontbreken.

4. Luxe voerbak

Toscane WeelyWally voerbakEen stijlvolle houten voerbak van WeelyWally om het kerstdiner op te serveren.


5. Fout kerstkleed

En als het hele huis in kerstsferen is getoverd, wordt het tijd om lekker op de bank te kruipen met je trouwe viervoeter. Dit keer niet in een foute kersttrui, maar lekker onder een stijlvol kerstkleed mét speelbot.

Kerst hondendeken met speelbotDit heerlijke kleed mag natuurlijk niet ontbreken!

Kerstbox van Snuffelbox

KerstboxDit is hét kerstcadeau voor honden. Al sinds 2015 stelt Snuffelbox ieder jaar een unieke box samen die het thema Kerst reflecteert. Deze box staat prachtig onder de kerstboom en gaat jouw hond super blij maken.

Shop jouw Kerstbox hier

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!