De 9 leukste verjaardagscadeau’s voor jouw hond

Is jouw hond (bijna) jarig en kom je hier via Google? Ontvang leuke hondenverjaardag tips en een kleinigheidje voor op de feestelijke dag zelf voor jouw jarige hond. Geef via onderstaande link de verjaardag van je hond door.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Je hond is je beste maatje waar je lief en leed mee deelt. Honden vormen een vast onderdeel van het gezin en daarmee is het ook steeds normaler geworden om hun verjaardag te vieren. We worden nergens zo vrolijk van dan van hun trouwe hondenogen, blije kwispelstaart en natte lebbers. We geven je 9 leuke cadeautips om je hond een snuffeltastische verjaardag te laten hebben!

Verjaardag hond - Reef de Husky met een verjaardagshoedjeHusky Reef is jarig en viert feest!

Kwispel, snuffel, lebber! Je hond 🐶 is je beste maatje waar je lief en leed mee deelt. Honden vormen een vast onderdeel van het gezin en daarmee is het ook steeds normaler geworden om een hondenverjaardag te vieren. We worden nergens zo vrolijk van dan van hun trouwe hondenogen, blije kwispelstaart en natte lebbers. We geven je een aantal leuke cadeautips om je hond een blaftastische verjaardag te laten hebben! 

🎁 Geef de Verjaardagsbox van Snuffelbox

De Verjaardagbox van Snuffelbox is met afstand het best beoordeelde verjaardagscadeau voor honden. Meer dan 60 baasjes van kleine tot grote honden hebben de moeite genomen de box en de uitpakervaring op de verjaardag van de hond te beschrijven.

Lees 60+ reviews van baasjes ⭐⭐⭐⭐⭐ ← 👨👩

😆 Verras jouw jarige hond

Wanneer je de Verjaardagsbox besteld wordt deze automatisch thuisbezorgd. Je weet zeker dat je producten ontvangt die passen bij de grootte van jouw hond én jij kunt je focussen op het creëren van een verjaardagssfeer thuis.

Snuffelbox bus illustratieHet mooiste van alles; jouw hond heeft niet in de gaten dat zijn of haar verjaardagscadeau onderweg is. 🤫 Sssssst! Niet verklappen hè!

Snuffelbox bezorging illustratieDat verandert snel wanneer de postbode aanbelt. Op dat moment ruikt jouw hond het verjaardagscadeau vast en zeker (lees de ervaringen) en kan het feest beginnen. 

🎊 Hondencadeau uitpakken

Verjaardagsbox met Berner Sennen🐕 Kwispel! Mijn hondencadeau is binnen! Eerst de 🎁 Verjaardagsbox door het huis heen sleuren en daarna heerlijk snuffelen wat er nu allemaal inzit. Wat een blaftastisch feestje! 🎉 

Een fantastisch feestje in een doos! De leukste speeltjes en lekkerste traktaties worden in een ingepakte doos bij je thuis afgeleverd. Je hond ruikt het snuffelfestijn al als de postbode aanbelt… Kwispel, kwispel! Wat een blaftastisch feestje!

Bestel de Verjaardagsbox - hét verjaardagscadeau voor je hond hier 🎁 ←

Reef met zijn verjaardagsboxReef met zijn Verjaardagsbox!

🎂 Bak een hondentaart voor de harige job

Bij een feestje hoort een taart… om je neus bij af te likken! Er zijn een hoop recepten te vinden op het internet, maar je kan natuurlijk ook heel gemakkelijk de lekkerste hondenkoekjes, gebakjes of taart bestellen. Zorg er wel voor dat je het op tijd bestelt, zodat je hond op zijn verjaardag lekker met zijn neus in een taart kan duiken! Rhuff!

Honden cupcakesBij een hondenverjaardag hoort een hondentaart 🎂 om je snuit bij af te likken! 👅 Het leukste is natuurlijk zelf hondentaart bakken. 

Hoewel, sommige honden zijn zo ondankbaar... 😁

👩‍🍳🎂 Zelf een honden verjaardagstaart bakken 

Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een gezonde, lekkere en feestelijke taart voor je hond te bakken. Het begint met het juiste gereedschap en keuze uit makkelijke hondentaart recepten.

HondenreceptenMeld je aan voor het Snuffelbox lidmaatschap om deze e-books automatisch te ontvangen!

Hondentaart recepten

Wil je eerst inspiratie opdoen over hoe je zelf een hondentaart kunt maken? 🤔 Lees tips, bekijk video's waarin baasjes bakken.

Lees hier alles over hondentaart maken ← 🐶🎂

Illustratie jarige hond

🚚🎂 Hondentaart laten bezorgen

HondentaartHeb je waf minder tijd óf ben je gewoon niet zo'n keukenbaasje? 👩‍🍳 Dan kun je ook een hondentaart bestellen. Zorg er wel voor dat je het op tijd bent, zodat je hond op zijn verjaardag lekker met zijn neus in een taart kan duiken!

Weet je het zeker?

In plaats daarvan kun je ook zelf een simpele hondentaart maken. Met sommige recepten ben je echt binnen mum van tijd klaar.  

🍪🍪🍪 Hondenkoekjes bakken

Hondenkoekje met hondind je een taart bakken teveel werk? Of wil jij jouw hond trakteren op nog wat lekkere extraatjes? Denk dan de geur van verse hondenkoekjes!

Ontdek 🍪 'Het Hondenkoekje Receptenboekje' en ga zelf hondenkoekjes maken aan de hand van 28 recepten. Download drie gratis hondenkoekjes recepten via het inkijkexemplaar. 

✉️ Geef een 'gefeliciteerd hond' verjaardagskaart

Ansichtkaart verjaardag hondStuur je eigen hond of een andere hond een leuk verjaardagskaartje.

Algemene verjaardagskaarten met honden:

Rasspecifieke verjaardagskaarten:

🥳 Hang de 'Feestbeest' Verjaardagsslinger op

Feestbeest slingerHelaas is dit product op dit moment uitverkocht.

🐕👩 Workshop voor hond & baas

Niets is zo fijn dan samen met je hond op pad gaan. Doe daarom je hond (en jezelf!) eens een workshop cadeau, om samen iets nieuws te leren. Wat denk je van samen steppen? Of een workshop hoopers? Of deze zomer heerlijk samen op het water suppen? Er zijn genoeg mogelijkheden en naderhand kunnen jullie heerlijk samen op de bank uitrusten. 

😴 Geef een nieuwe hondenmand

Speelgoedmand hondShop de Snuffelbox canvas hondenspeelgoedmand!

Na een verjaardagsfeestje ben je moe en wil je uitrusten. Zoek je een nuttig cadeau? Zoek een leuke hondenmand uit voor jouw hond.

📸 Fotoshoot met je hond

Fotoshoot hondUiteraard staat jouw telefoon vól met foto’s van je hond; dat leuke moment tijdens een wandeling, als hij aan het spelen is of als hij zo lief ligt te slapen. Maar wat is er nou mooier dan een grote foto van jouw hond aan de muur?

Het is vaak lastig om dit zelf te maken omdat je dan met je hond bezig bent. Een honden fotoshoot is daarom een goed idee en erg leuk om dit mooie moment uit jullie leven vast te leggen!

Wil je zelf jouw hond beter leren fotograferen? Ontdek hondenfotografie boeken die je aan kunt schaffen.

🎲 Behendigheidsspelletjes middag

Zet je hond een poosje aan het denken door hem een aantal behendigheidsspelletjes te laten spelen.

Je kan dit ook heel makkelijk zelf maken met wat lege doosjes, stukjes stof of een paar keukenrollen. Door deze denkspellen wordt je hond mentaal uitgedaagd en ben je ook nog eens op een leuke manier samen met je hond bezig (en niet geheel onbelangrijk: er zijn heerlijke snoepjes te verdienen!).

🎁 Word Snuffelbox abonnee

Snuffelbox met knuffelSchrijf je in voor Snuffelbox en ontvang een gratis welkomstcadeau!

Ontvang iedere maand automatisch een box vol met speeltjes, gezonde snacks en leuke accessoires voor je hond.

Meld jouw hond aan voor Snuffelbox ←  

Met (één van) deze verjaardagscadeau's wordt het vast een pootastisch feestje! Veel plezier en vergeet jouw stories niet te delen voor een Instagram feature!

Meer info over honden verjaardagen

Verjaardag cadeau hondHonden vier een verjaardagsfeest!

Honden Jaren Calculator

Veel tweevoeters denken dat zeven mensenjaren gelijk staan aan één hondenjaar. Dat ligt echter niet zo eenvoudig. Het verschilt per hond, gebaseerd op het gewicht van de hond.

Gebruik de hondenjaren calculator ← 

Hondenverjaardag hashtags Instagram

Wil je het nieuwe cadeau van jouw hond delen met de rest van de wereld? Onderstaande hashtags zijn leuk om te gebruiken in jouw post.

#dogbirthday #happybirthday #dogcake #dogbday #bdaydog #dogday #bdaydogs #bdaydoggie #happydogday #dogbirthdayparty  #birthdayparty  #birthdaygirl #dogpawty #petcake #birthdaydog #petpawty

Hopelijk helpen bovenstaande tips jou om te snuffelen naar het ultieme cadeau voor jouw hond. Alvast een leuk verjaardagsfeest toegewenst. Dat gaat vast lukken! 🥳

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!