📲 De top 5 apps voor hondenbezitters

Inmiddels zijn er een aantal goede apps voor hondenbezitters en hondenliefhebbers. Je hond leren kennen en nuttige informatie krijgen over honden is dus een koud kunstje. Vandaag presenteren wij je wat wij beschouwen als de 5 beste apps voor honden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hondenbaasje met mobiel en hond, samen liggend op de vloer.Deze apps zijn leuk voor honden en hondeneigenaren. 

Waarom zijn er apps voor honden?

Of je nu op zoek bent naar nieuwe mensen om mee te wandelen, specifieke vragen hebt over hondentraining of op zoek bent naar nuttige informatie, zoals hondentraining, er zijn nu veel goede apps voor ons hondenbezitters in de Google Playstore en de Appstore van Apple.

Sommige zijn vooral bedoeld voor vermaak, andere richten zich op de gemeenschap, terwijl weer andere apps zich richten op praktische oplossingen voor vragen. Er zijn ook apps waar je gebruikte hondenspullen kunt kopen of verkopen.

Met de ene of de andere app kun je ook het leven als hondenbezitter wat gevarieerder maken, bijvoorbeeld door actief deel te nemen aan het gemeenschapsleven en je ervaringen te delen met andere geïnteresseerde hondenbezitters.

#1 Dogorama

Dogorama Duitse hondenappVeel te ontdekken voor hondenliefhebbers in de Dogorama App!

Met Dogorama vind je in een handomdraai nieuwe hondenvrienden bij jou in de buurt - voor een gezamenlijke wandeling, voor bezoekjes aan het bos of voor puppymeetings in het park. Je kunt zelfs vergaderingen opzetten of eraan deelnemen.

De radarfunctie is praktisch: je kunt direct zien welke hondenbezitters en welke honden er in je buurt wonen. Bijzonder praktisch is dat de app je ook waarschuwt voor gevaren, zoals vergiftigd aas.

De functie voor verloren honden is ook nuttig. Dogorame heeft een bijzonder actieve gemeenschap die ook graag foto's van haar pups deelt.

Dogorama biedt ook een uitgebreide gezondheidscatalogus om het welzijn van je viervoeter in de gaten te houden. Op de marktplaats zijn ook allerlei hondenartikelen te koop.

Hondenexpert Martin Rütter is fan van Dogorama en draagt bij aan de inhoud van de app. Bent je klaar voor je hondenbewijs? Je kunt het in de app krijgen en zelf een hondenexpert worden.

Beoordeling Dogorama: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#2 Hondenscanner: hondenidentificatie

HondenscannerWat voor ras is je hond? Bepaal het met deze app!

De 'Dog Scanner'-app bepaalt automatisch het ras van de hond op basis van een foto! Je kunt ook een korte video van je hond opnemen of een foto uit je galerij uploaden en deze vervolgens delen met de gemeenschap.

Is het een gemengd ras? De app herkent ook gemengde rassen en splitst uit welke hondenrassen in je hond zitten. Het verzamelen van hondenrassen is ook leuk, zodat je spelenderwijs een hondenexpert kunt worden. De 'Dog Scanner'-app bevat meer dan 350 verschillende hondenrassen en geeft gedetailleerde informatie over deze rassen.

Geen hond in de buurt? Scan dan gewoon een persoon en ontdek op welk hondenras die persoon lijkt. Leuk voor alle hondenliefhebbers!

Beoordeling Dog Scanner: ⭐️⭐️⭐️⭐️

#3 Hondenuniversiteit

HondenuniversiteitVeel informatie en online cursussen voor honden in de app van Doguniversity!

De Doguniversity app werkt, naar eigen zeggen, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De beheerders, geleid door hondentrainer Daniel Joeres, hebben het hun missie gemaakt om professionele hondentraining leuk en gemakkelijk te maken voor honden en eigenaren.

Je hond trainen is kinderspel met de app, zodat je aan verschillende onlinecursussen kunt deelnemen. Van puppytraining, tot binding en relaties, tot een cursus speciaal voor het wandelen aan de lijn. Zelfs een cursus voor gezelschapshonden wordt aangeboden.

De Doguniversity app bevat ook een omgevingsradar waar je gemakkelijk oefenterreinen, hondvriendelijke accommodaties of dierenwinkels bij je in de buurt kunt vinden.

Het forum en de actieve gemeenschap zorgen voor veel interactie en vermaak.

Doguniversity beoordeling: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#4 blepi

BlepiBen je op zoek naar een hondenoppas? Blepi kan je helpen!

Op zoek naar een betrouwbare en gerenommeerde hondenoppas? Met de Blepi app kunt je een hondenoppas, hondenprofessionals en dierenwinkels bij je in de buurt vinden.

Je kunt ook netwerken met andere hondenbezitters in je omgeving en samen wandelingen organiseren.

De veiligheid en het welzijn van je hond staat in deze app voorop, alle gecertificeerde hondenoppassers hebben een vinkje en zijn al positief beoordeeld door andere hondenbezitters.

In de app vindt je ook een soort "Tinder voor honden" - zo vind je zeker een geschikte match voor je hond.

De app helpt je ook om andere hondenexperts in je omgeving te vinden, zoals hondentrainers of dierenfotografen.

Beoordeling Blepi: ⭐️⭐️⭐️⭐️

#5 Dog Sim Online

Dog sim onlineVerken de wereld vanuit het oogpunt van een hond! 

Bent je een hondenliefhebber en kunt je geen genoeg krijgen van honden? Dan moet je de 'Dog Sim Online'-app proberen. Hier kun je je eigen hondenkarakter creëren en de wereld beleven als viervoeter. Vind virtuele nieuwe harige vrienden en verken samen met hen de enorme 3D-wereld vanuit het oogpunt van onze harige metgezellen.

Je kunt ook je eigen hondenfamilie fokken en puppies krijgen. Plezier en vermaak staan duidelijk voorop bij deze simulatie-app.

Beoordeling Dog Sim Online: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zoals je ziet, is er een app voor iedere hondenbezitter van vermakelijk tot nuttig. Wil je in het echt iets goeds doen voor je hond en samen met hem plezier maken?

Meld je dan nu HIER aan voor de Snuffelbox en ontvang als extra GIFT een GRATIS hondenspeeltje!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!