Dierendag: 6 dierendag cadeau's om je hond te verwennen

4 oktober nadert met rasse schreden. Hoog tijd om in ieder geval na te denken over de manier waarop je jouw vrolijke kwispelaar dit jaar wil verwennen. Toegegeven – misschien is al die extra aandacht helemaal niet nodig. Als echte hondenliefhebber verwen je jouw maatje waarschijnlijk iedere dag al. Maar goed – het is maar een keer per jaar dierendag en dus is het altijd leuk om dan een pootje extra te zetten. Hier hebben we alvast de nodige inspiratie voor je!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

1. Geef je hond extra oefeningen

Border Collie AgilityBen je de trotse eigenaar van een Border Collie die qua beweging van geen ophouden weet? Thuis een pup die voortdurend van A naar B zoeft? Of heb je gewoon een hele actieve hond? Dan is het een aanrader om hem of haar te trakteren op wat extra – laten we zeggen – fitnessbenodigdheden. Een springstok, bijvoorbeeld. Of een horde. Je viervoeter ontpopt zich hiermee razendsnel tot een Olympisch talent op de honderd meter.

2. Trakteer je hond op een favoriete snack

PlaqueOff Dental BitesHoudt jouw hond zijn poot stijf en is er te weinig motivatie voor allerhande kunstjes? Dan is het serveren van de specialiteit van het huis een simpel, maar effectief alternatief. Ook de liefde van jouw hond gaat tenslotte door de maag.

3. Bak een overheerlijke taart

Over eten gesproken: een taart bakken voor je hond is een van de leukste manieren om je bijzonderste gezinslid mee te verwennen. En ja, je leest het goed. We doelen dan ook niet op de bananenvlaai van de plaatselijke bakker. Snuffel rond op het internet en je vindt allerlei creatieve bakkers die zich specialiseren in hondentaartjes, -koekjes, -krakelingen en meer. En het mooiste van alles: ze lijken precies op de taartjes en lekkernijen die wij baasjes lekker vinden. Behalve de smaak dan. Die kan verschillen.

Dex was jarig, maar dit kan natuurlijk ook op Dierendag:

4. Test de kennis van je speurneus

Een kennistest? Is dat niet heel saai? Welnee! Niet als je het op de juiste manier doet. De Aikiou Braingame is een goed voorbeeld:

Deze uitdagende puzzel is speciaal vormgegeven voor honden. Het spel kraakt de hersenen, want jouw hond moet onthouden onder welk vak die lekkernij nou zat. Dat maakt het hele spelletje niet alleen functioneel, maar ook smaakvol. Voor de hond, althans.

5. Een nieuw huisje voor jouw hond

Natúúrlijk hebben we het hier niet over een ander baasje. Maar een splinternieuwe mand of een goed hok? Dat gaat jouw trouwe vriend zeker waarderen.

Hondenhuis Wien WeelyWallyOnline vind je de leukste slaapplaatsen, variërend van zachte en pluizige kussens tot ruime hutjes die tijdens de warmere maanden uitstekend functioneren als tijdelijk zomervertrek.

6. Geef je trouwe vriend de leukste speeltjes

Kan je niet zo goed kiezen wat nou het allertofste cadeau is voor je Koninklijke Kwispelaar? Kies dan voor onze Dierendagbox; een extra gevulde Snuffelbox vol met leuke speeltjes, gezonde snacks en meer. Zo is het voor jou als baasje én voor je vrolijke viervoeter altijd een verrassing welke blaftastische cadeaus hij op Dierendag krijgt. Daarmee wordt Dierendag zeker een geslaagde dag!

Dierendagbox Snuffelbox met baas en hondReserveer Jouw Dierendagbox ←

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!