Dierendagbox en Stichting DierenLot

Maar al te vaak lezen we berichten of zien we een televisieprogramma over verwaarloosde honden en andere huisdieren in het buitenland, maar hoe zit het in Nederland? En hoe helpt Snuffelbox?

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Helaas zijn er ook in Nederland nog veel verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Stichting DierenLot richt zich op deze dieren in nood. Ze bieden hulp aan dieren in nood met hun eigen dierenambulances en ze ondersteunen andere dierenorganisaties. Dierenorganisaties zoals die bij jou in de buurt! Denk hierbij aan bijvoorbeeld opvangcentra, dierenasiels of afdelingen in het land die zich met dieren in nood bezighouden.

Snuffelbox Doneert

Dierendagbox voor MaxJe kan Stichting DierenLot en daarmee dus ook een hele hoop andere, kleinschalige dierenhulporganisaties helpen. Je kan bijvoorbeeld donateur worden, dit kan al vanaf €1,85 per maand. Je kan ook kleding, textiel en schoenen inzamelen. Alles kleding wordt gesorteerd en deels wordt het verkocht en deels wordt het gerecycled. Handdoeken en badlakens zijn ook altijd zeer nuttig voor ieder dierenhulpcentrum en daar kunnen ze er ook geen genoeg van krijgen! Deze graag apart aanbieden.

Dierendagbox

Je kan nu ook op een andere manier bijdragen aan de dieren in nood. Als je de Dierendagbox besteld, dan schenk je automatisch €2,50 van het aankoopbedrag aan Stichting Dierenlot (actie uit 2016)! Het leuke van de Dierendagbox is, dat je niet alleen de dieren in nood verwent, maar ook je eigen trouwe viervoeter wordt extra in het zonnetje gezet want de box zit natuurlijk vol met leuke goodies en lekkere snacks!

Bestel hem nu en steun de dieren in nood!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!