Dierendagbox voor langzitter

Dierendag... het is alweer bijna twee maanden geleden dat we onze trouwe viervoeters net even wat extra verwend hebben. Sommige van jullie hebben hun beste pootje voor gezet en zelfs een heerlijke Dierendagbox gekocht, zodat jullie hond heerlijk kon snuffelen tussen al het lekkers en natuurlijk weer een nieuw speeltje had om samen mee te spelen.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Langzitter Bowie

Langzitter BowieEen medehondenliefhebster had Snuffelbox benaderd, omdat ze graag een dierendagbox wilde doneren aan een hond die al lang in het asiel verbleef, ook wel een 'langzitter'. Een hele lieve gedachte! Want juist deze honden verdienen zo nu en dan wel een extraatje. 

BowieDat is nog eens een lekkere kluif! De Snuffelbox is gedoneerd aan Bowie, een 13 jarige kruising Mechelse Herder. Hij zit nu 5 jaar in Dierenasiel Walcheren, waar hij het gelukkig heel erg naar zijn zin heeft. Het dierenasiel heeft inmiddels besloten om hem niet meer te laten adopteren, vanwege gezondheidsredenen en omdat hij zijn thuis heeft gevonden in het asiel. Hij wordt extra goed verzorgd hier: zo heeft hij een speciaal matras gedoneerd gekregen en als de vrijwilligers op vakantie gaan dan sturen ze hem stuk voor stuk een kaartje. 

De andere honden worden ook verwend! Bowie heeft oprecht genoten van de Snuffelbox en ik hoorde vorige week nog dat hij erg trots is op zijn speeltje! Deze bewaakt hij trouw in zijn hok. Ook de andere honden die in het asiel verbleven (waarvan sommige ook al 1 tot 2 jaar!) mochten meegenieten van de box en kregen er wat lekkers uit. Een goede dag voor iedereen!

Reserveer jouw Kerstbox

Kerstsnoepjes boxVonden jullie de Dierendagbox ook zo leuk? Of heb je juist spijt dat je deze niet gekocht hebt? Scoor dan nu de Kerstbox! Bij elke 20 verkochte kerstboxen wordt er één box gedoneerd aan een asielhond. Wederom een toffe actie dus!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!