Een hond bij de trap

Greg Heynen is ongerust dat de hond in huis gevaarlijk is voor zijn jongste dochter. Hij waarschuwt zijn vrouw dat de hond moet vertrekken wanneer hij ook maar iets van agressiviteit laat. Maar wat de hond doet verbaasde hen allemaal. Greg ontdekt dat honden echt trouw zijn aan hun familie. En hoe hij dat ontdekt lees je hieronder.  

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Zack met meisjeZack de kruising Pitbull/Labrador.

Greg:

Mijn vrouw en ik hadden twee honden voordat we elkaar ontmoette. Haar hond was een Pitbull/Labrador kruising genaamd Zack. Hij haatte mij. Toen onze dochter werd geboren zei ik tegen mijn vrouw dat zodra Zack ook maar iets van agressiviteit naar ons dochter toe vertoonde hij direct kon vertrekken. Mijn hond heette Sam.

Greg en zijn vrouw brachten hun dochter in een kinderzitje achter in de auto naar huis vanaf het ziekenhuis. Het was de eerste ontmoeting met de honden. Beiden honden roken aan haar en likte haar op haar gezichtje. Hun staarten kwispelden blij. “Ik moest Zack wegtrekken want hij bleef maar likken!” vertelde de Greg. Zack werd meteen de beschermer van het jonge meisje, als zij op een dekentje lag dan moest en zou Zack zijn pootje er ook op zetten om dicht bij haar te kunnen zijn.

Zack hield immens veel van mijn dochtertje en toen zij ouder werd en ik bed mocht slapen sliep Zack altijd bij haar. Op de een of andere manier wist Zack altijd wanneer zij naar bed zou gaan en wachtte dan beneden aan de trap op haar. Zo gingen ze samen naar boven

Aldus Greg.  

Zack hield erg veel van zijn dochter en toen Zack een tijdje later vergiftigd werd door kinderen uit de buurt had de familie het erg moeilijk. Toen zijn dochter Zack moest uitzwaaien om naar de dierenarts te gaan barstte de familie uit in tranen. Zack zou worden ingeslapen. Diezelfde avond moest het meisje weer gaan slapen en de familie wist al wat er stond te gebeuren. Ze moest alleen slapen... Ze keek haar moeder aan en barstte weer in tranen uit, ze had geen Zack meer die met haar naar boven de trap op liep en bij haar zou slapen.

Greg:

Op dat moment stond mijn andere hond Sam op en liep naar haar toe.

Sam leek in de verre verste niet op Zack en had ook niet hetzelfde karakter of temperament, het was immers ook geen Pitbull. Maar ongeacht ras of niet, honden zijn de beste vrienden van de mens en Sam hield ook vreselijk veel van mijn dochter.

Mijn hond Sam heeft daarna 6 jaar lang elke avond op mijn dochter gewacht onderaan de trap. Hij vervulde de taak die Zack droeg maar dat helaas niet meer kon. Sam was de nieuwe Zack en dat alles alleen zodat mijn dochter weer kon slapen. Die nacht hield Sam mijn dochter dicht bij zich.

Zwijmel, huil...

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!