Een kerststrik hond voor de feestdagen [top 5]

Gisteren heb je al kennisgemaakt met de leukste kersttrui hond voor jouw trouwe viervoeter, maar misschien is een kersttrui voor jouw hond niet de beste optie. Niet alle honden vinden het namelijk prettig om kleding te dragen en dit gaan wij hen natuurlijk niet verplichten. Daarom komt Snuffelbox ook met een andere optie, namelijk de kerststrik hond voor jouw trouwe viervoeter. Wat je ook kiest, Snuffelbox heeft de leukste hondenaccessoires voor je op een rij gezet. 

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hond met strikjeWij dachten bij een kerststrik hond eerlijk gezegd aan een kerststrik om de halsband heen.

Een kerststrik hond voor iedere hond

De leukste kerstoutfit hond voor jouw trouwe viervoeter kan een leuke kersttrui hond of een leuke kerststrik hond voor jouw trouwe viervoeter zijn. Wij van Snuffelbox kunnen maar moeilijk kiezen en daarom hebben we besloten dat we je twee lijstjes geven, het is tenslotte bijna kerst. Gisteren presenteerden we de leukste kersttrui [top 5], dus vandaag is het tijd voor de leukste kerststrik hond voor jouw trouwe viervoeter.

#1 Kerststrik hond - Woofs & Co

Met deze kerststrik hond van Woofs & Co met ruitjespatroon is jouw hond een echte heer of dame op het kerstfeest. Het ruitjespatroon wordt ook wel tartan genoemd. Tartan is een geruite, wollen stof, waar de Schotse kilt van wordt gemaakt en dat maakt van deze kerststrik hond een leuk item voor het najaar. Deze strik heeft geen uitgesproken kerstuiterlijk. Met het klittenband kan het om iedere halsband of hondentuig vastgemaakt worden, daarom is deze kerststrik hond geschikt voor iedere hond. 

Kerststrik voor hondHoe leuk is deze kerststrik hond met bijpassend anti-ontsnappingstuigje.

#2 Kerststrik hond - Kiki’s dog fashion

Ga jij deze kerst voor een zijde jurk of top, dan is deze kerststrik hond van Kiki’s dog fashion voor jouw trouwe viervoeter een leuke toevoeging aan jullie matchende outfits. Deze strik met bijpassende halsband is gemaakt van rode zijde en maakt van jouw hond een stralend middelpunt. Deze kerststrik hond met halsband is geschikt voor kleine tot middelgrote honden. Voor middelgrote honden valt de strik in verhouding natuurlijk kleiner uit. 

#3 Kerststrik hond - merkloos

Wil jij deze kerst de show stelen met jouw hond, ga dan voor de kerststrik hond met glitters. Met dit leuke rode glitterstrikje breng je jouw hond en jezelf namelijk helemaal in de kerstsfeer. Het is niet mogelijk om deze kerststrik hond te wassen en het is mogelijk dat er af en toe een glittertje van de kerststrik loslaat, maar de vacht van jouw hond zal absoluut niet onder de glitters zitten. Deze kerststrik is rood met glitters, maar het is ook mogelijk om te gaan voor de gouden variant. Je kunt deze strik eenvoudig bevestigen aan de halsband van jouw hond.

#4 Kerststrik hond - Meisterpet

Wellicht spelen we een klein beetje vals, want dit is natuurlijk geen kerststrik hond, maar een bandana voor jouw trouwe viervoeter. Toch willen we jullie deze leuke bandana van Meisterpets met vrolijke kerstfiguren niet onthouden. Deze kerstbandana hond is er in drie verschillende kleuren en printjes. Blauw met ‘Merry Christmas’ en de kerstman, een pinguïn, een beertje en een sneeuwpop erop, maar ook groen/zwart met een kerstboom en een sneeuwpop en rood met allerlei figuurtjes en de kerstman erop. Maat S is geschikt voor de kleinere honden en maat L voor grote honden. 

Witte hond met bandanaDeze bandana van Meisterpets bevat vrolijke kerstfiguren voor een nog leukere kerst.

#5 Kerststrik hond - merkloos

Nu we een leuke kerstbandana hond gevonden hebben, volgde al snel een tweede. Deze kerstbandana met de tekst ‘Santa’s favourite dog’ vonden wij té leuk om niet mee te nemen in deze lijst. Deze kerstbandana hond is er in verschillende designs, maar deze rode met fluffy witte rand is zeker onze favoriet. Met deze leuke bandana breng je je hond helemaal in kerstsfeer. De bandana kan door middel van klittenband om de nek bevestigd worden. 

Hebben wij de keuze voor jou en je viervoeter nu alleen maar moeilijker gemaakt en kun jij niet kiezen tussen een kersttrui hond of een kerststrik hond, dan kun je wellicht kiezen voor een leuke afwisseling. Er komen nog een aantal feestdagen aan in december, dus er is genoeg tijd voor jouw hond om een kerststrik hond te dragen. 

Tip van Snuffelbox: denk je dat jouw hond niet houdt van een kerststrik hond, kies dan voor een strik die je om de normale halsband van jouw hond kunt schuiven. Deze halsband kent hij tenslotte. Denk je dat jouw hond het sowieso oncomfortabel vindt om een kerststrikje hond te dragen, besluit dit dan niet te doen. Jouw hond straalt sowieso met of zonder kerststrikje. 

Het is voor iedere hond kerst, daarom maakte Snuffelbox vorig jaar 45 asielhonden blij met een kerstbox!

Wil je jouw trouwe viervoeter een traktatie geven tijdens de feestdagen? Geef dan de Snuffelbox onder de kerstboom cadeau. De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

HondenboxDe Snuffelbox, het leukste cadeau onder de kerstboom!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!