Eigenaar gebruikt ducttape tegen blaffen

De eigenaar van een bruine labrador kreeg een onderzoek van een organisatie tegen dierenmishandeling, nadat ze een foto op Facebook had geplaatst van haar hond met ducttape over zijn mond. Lees hoe dat afliep.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Bruine labrador met stok in bekKatie Brown uit South Daytona, Amerika, had de foto online geplaatst met als titel:

Dit is wat er gebeurt als je niet stil bent!

Even later plaatste ze, ietwat verontwaardigd door de reacties die ze had gekregen, een nieuw bericht:

Ik kan niet liegen... ik heb het er na 60 seconden van af gehaald. Het was een time-out en hij blafte niet meer. Echt waar mensen. Sommige honden hebben een muilkorf nodig omdat ze anders een kind bijten. Jullie hoeven niet in paniek te raken, het was echt maar voor een minuut en de hond heeft sindsdien niet meer geblaft. Einde verhaal.

De originele post is meer dan 80.000 keer gedeeld, tezamen met boze reacties. Animal Control van South Daytona werd ook op de hoogte gebracht van de foto en heeft bevestigd de situatie te gaan onderzoeken. De politie van South Daytona is ook meerdere malen gebeld omtrent de statusupdate, maar zij hebben aangegeven dat de foto niet in South Daytona gemaakt is en daarom kan de plaatselijke politie er geen actie op ondernemen. Een woordvoerder zegt:

De situatie is bij ons bekend. Ieder zijn bezorgdheid is welkom, maar dit gaat ten koste van onze noodhulpverlening. De politie zal contact opnemen met de desbetreffende vrouw wanneer ze weer terug is. Wees er op gerust dat er een volledig onderzoek gestart zal worden en dat de juiste actie ondernomen zal worden.

Bron: Mirror

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!