Snuffelbox ervaring van Berner sennenhond Indy - Guilty pleasure box!

Wij ontvingen van Snuffelbox een snuffelbox met het thema ‘Guilty pleasure’. Indy had gelijk door dat het pakketje voor haar was en begon enthousiast te kwispelen en te springen. Samen pakten we de box uit. In deze blog lees je hoe dat ging!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Introductie Guity Pleasure Snuffelbox

Welke speeltjes zaten er in deze box?

In de box zaten bijpassende speeltjes en snacks, waaronder twee pluche speeltjes van het merk ‘Zippypaws’ in de vorm van een pizzapunt en een zak chips. De speeltjes maken piepende geluidjes wanneer er in gebeten wordt. Indy is altijd gek op de speeltjes van ‘Zippypaws’, dus ze was hier erg blij mee! Een voordeel van deze speeltjes is dat ze deze niet zo snel kapot krijgt, in tegenstelling tot sommige andere speeltjes van andere merken.

Indy toont Guilty Pleasure SnuffelboxIndy trots op zijn Guilty Pleasure Snuffelbox!

In de box zat verder een walvis speeltje van het merk ‘Holland animal care’. Zodra Indy het speeltje zag, begon ze ermee te spelen. Ook dit speeltje maakt piepende geluiden, dus hier werd Indy ook erg blij van! Het speeltje lijkt van stevig materiaal, dus hopelijk gaat deze ook een tijdje mee!

Indy is altijd gek op de speeltjes van ‘Zippypaws’, dus ze was hier erg blij mee!

Hondenbier!

Berner Sennen met Snuffle hondenbierIndy aan de pils!

Een leuke verrassing uit de box was het ‘dog beer’ van het merk ‘Snuffle dog world’. Een speciaal biertje voor de hond! Nu kan Indy ook lekker mee doen aan de borrel! Indy heeft dit bier een keer eerder gehad en toen was het binnen no time op, dus hier zal ze ook erg blij mee zijn!

Welke snacks zaten er in deze box?

Achterkant boxkaartje Guilty Pleasure boxAchterkant boxkaartje 'Guilty Pleasure box'.

Verder zaten er nog twee snacks in de box van de merken ‘Healthy chews’ en ‘Mugue’. De snack van het merk ‘Mugue’ was een surprise-ei met een krokante buitenkant met daarin een koekje met boter. In deze snack zitten geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen, dus dat is zeker een pluspunt!

De andere snack was een lekkere kauwsnack met pindakaas en appel waar Indy heerlijk van heeft genoten. Daarnaast is deze snack goed voor haar gebit. Ze vond beide snacks erg lekker!

Resumé, hoe was deze box?

Indy laat even zien wat er in de box zat.

Dit was net als de vorige keren weer een leuke box! Het enige wat opviel was dat de box ten opzichte van de vorige boxen minder inhoud bevatte. De vorige keren zaten er nog meer snacks in. Hierdoor leek de box een stuk leger. Misschien dat een kleinere doos passender was geweest (update: ja, dit moest volgens team Snuffelbox eigenlijk in een kleinere verpakking).

Afgezien van bovenstaande zijn wij erg tevreden over de box! Super bedankt hiervoor!

Probeer Snuffelbox uit!

Wil jij jouw hond óók verwennen met een eigen box vol met leuk speelgoed, lekkere en gezonde snacks, en kauwproducten? Schrijf jouw hond in en ontvang maandelijks een nieuwe themabox! In jouw eerste box ontvang je een welkomstcadeau!

👉 Klik hier om in te schrijven

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!