Film Dog Festival

Het eerste jaarlijkse honden film festival zal in New York plaatsvinden. Ja je leest het goed, een film festival voor honden!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Baas met twee hondenAfbeelding: Tracie Hotchner met Maisie en Wande

Organisator Tracie Hotchner

Tracie Hotchner, een dierenadvocaat en radiopersoonlijkheid origaniseert het festival, zij zegt dat het een dag wordt waarop de band tussen mens en hond weer bewezen wordt. Op deze dag zullen films van 45 minuten worden getoont met pauzes van elk 2 uur.

De catergorieen zullen animatie, live actie en documentaires zijn. Hotchner:

Films zullen op basis van hun humor, emotie of verassende factor gekozen worden.

Het feestje zal compleet met rode loper zijn en uiteraard is de pers ook aanwezig om iedereen mooi op de foto te zetten. Ook zullen er informatieve lezingen zijn en sketch artiesten, dierenartsen en politie met hun K9 partners!

Voor een hapje en een drankje kun je ook terecht, maar wees erop voorbereid dat alles hond-gerelateerd is. Hapjes zullen dus de vorm aannemen van snacks, maar maak je niet druk je hoeft niet uit een waterbak te drinken! Voor de baasjes zijn er uiteraard cocktails.

Hond met vrouwEen deel van het entreegeld gaat naar het Bideawee asiel in New York. Een bekend asiel dat lezingen geeft maar ook adoptieprogramma’s opzet voor honden in nood. Een win-win situatie dus! Het is nog mogelijk om films in te sturen!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!