Foodtruck voor honden

De populariteit van foodtrucks is enorm gestegen. Het heeft even geduurd, maar nu is er dan ook eindelijk een foodtruck voor honden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Foodtruck hondenWaar? Helaas wel in Amerika: in Washington. The Seattle Barkery is de nieuwe mobiele hit voor honden. Alles wat zij maken en serveren is er op gericht om honden een vrije keuze te geven in snackjes, net zoals wij mensen hebben. Voor hun harige klanten hebben ze van alles, variƫrend van bacon cupcakes en pindakaas-pompoen koekjes tot kippenpoten en eendennekken.

De foodtruck is in handen van Ben en Dawn Ford. Dawn vertelt:

Veel hondensnacks werden teruggeroepen door de fabrikanten. Dit voelde niet goed en we wisten niet goed meer welke merken we konden gebruiken. We besloten toen om zelf snacks te gaan maken en de honden vinden ze heerlijk!

Ben en Dawn kregen het idee voor hun honden foodtruck na een korte wandeling over een plaatselijke markt. Ze verkochten toen hun eigen producten, maar bedachten dat het praktische zou zijn als mobieler zouden zijn. Ze kochten een foodtruck van iemand en renoveerden deze en sindsdien zijn ze een hit! Op hun website en diverse sociale media kanalen zetten ze van dag tot dag welke plaatsen ze aandoen. Je kan zelfs hun asielhond Sherman ontmoeten, die ook vaak met hen meereist.

Sommige mensen begrijpen het concept niet helemaal dat de foodtruck voor honden is. Ze verkopen ook wel eten voor de baasjes, maar een bagel van vlees en wortel is toch echt voor de hond!The Seattle Barkery gaat zelfs uitbreiden en heeft ook kattensnackjes bij zich. Eigenaren willen namelijk ook voor hun andere huisdieren snacks kopen, of ze deze nou aan hun riem mee kunnen nemen of niet.

In de foodtruck staat ook een grote donatiepot: de donaties gaan naar Old Dog Haven, een stichting die zorgt voor oude asielhonden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!