Gefeliciteerd Teckel met je verjaardag

Jouw Teckel is jarig en dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden. Gefeliciteerd Teckel met je eerste, tweede of negende verjaardag. Wat de leeftijd van je Teckel ook mag wezen, een feestjes voor de jarige trouwe metgezel mag niet ontbreken. En wat hoort er bij een verjaardag van een hond? Heel veel cadeaus!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Wat geef je een Teckel cadeau?

Teckel cadeauTeckel cadeau; een nieuwe sjaal.

Teckels zijn ontzettende intelligente, speelse en energieke honden. Ze gebruiken graag hun neus, want van oorsprong zijn het jachthonden. Teckels zijn zelfverzekerd, hebben een eigen willetje, maar hebben ook de neiging zichzelf te overschatten. Wees consequent in het trainen van je huisgenoot voordat de dwerg de teugels van je overneemt!

Met beloningsgerichte, consequente training kunnen Teckels overgehaald worden om mee te werken. Klusjes zijn ook belangrijk, waarbij speuren een goede bezigheid die past bij het natuurlijke gedrag van de Teckel. Graven is ook een van de favoriete bezigheden van een Teckel.

Over het algemeen geeft hij de voorkeur aan spannende lange hondenactiviteiten. Een sleeplijn en een tuigje zijn onmisbare accessoires voor de teckelbezitter. De hartstochtelijke scharrelaars verdwijnen in hun jachtkoorts snel in het volgende struikgewas en zijn moeilijk van hun spoor af te leiden. Dat ze daarbij hun eigenaar uit het oog verliezen, verontrust de Teckel niet. We hebben een aantal honden cadeau ideeën voor je op uitgezocht om te geven aan een jarige Teckel, maar ook voor de baasjes zelf.

Gefeliciteerd Teckel cadeau ideeën

#1 - Snuffelmat voor de speurneuzen

Teckels zijn echte speurneuzen. Geef je jarige Teckel een Snuffelmat cadeau waarbij je viervoeter de geuren kan oppikken door te snuffel in de mat. In de Snuffelmat verstop je natuurlijk een paar heerlijke en gezonde hondensnacks, die je Teckel maar al te graag opspeurt.

👉 Shop een snuffelmat op Bol.com.

#2 - Honden knuffel vosje

Knuffels voor honden zijn altijd leuk. Geef je Teckel een honden knuffel vosje cadeau. Deze ‘fox’ geeft dan wel geen geur af, maar je Teckel zal hier urenlang speelplezier aan beleven. De lange staart en spitse neus van deze hondenknuffel heeft een ideaal formaat voor jouw Teckel.

#3 - Hondenpuzzel met lekkers

Hondenpuzzel met snacksHondenpuzzel met snackjes.

Voor de echte denkers onder ons, is een hondenpuzzel ook een zeer leuk honden cadeau om te geven. De hondenpuzzel van het merk Trixie valt onder de categorie intelligente spellen. Jouw Teckel moet de puzzelstukjes zowel schuiven als omgooien om bij het lekkers te kunnen wat onder een van de puzzelstukjes verstopt zit. Hierbij moet je Teckel ook weer zijn speurneus gebruiken. Een ideaal cadeau voor hond en baas om bij regenachtig weer te spelen.

👉 Shop een hondenpuzzel bij Bol.com.

Gefeliciteerd vrouw Teckel ideeën

Bij de verjaardag van een hond, wordt vaak niet alleen de jarig job in de watten gelegd. Ook de vrouw of man van de Teckel, oftewel de hondeneigenaar kan een cadeau krijgen. Leuke “Gefeliciteerd vrouw Teckel” cadeaus zijn gepersonaliseerde geschenken. Denk hierbij aan een bandana voor hond of een hondenriem met naam. Een zilveren Teckel armband of een gouden broche in de vorm van een Teckel. We geven je een paar leuke cadeaus voor de hondeneigenaar. Leuk om als vriend of vriendin van aan de Teckel hondenbaasjes.

#1 - Bandana voor hond met naam

Elja - Gepersonaliseerde hondenbandanaLuxe gepersonaliseerde hondenbandana.

Met een gepersonaliseerde bandana voor hond ziet iedereen dat je Teckel iets bijzonders om zijn nek heeft. Een modieuze bandana met daarop de naam van je hond geborduurd of gedrukt. Nog leuker is als jij als hondenbaasje eenzelfde bandana om je hals draagt. Met hetzelfde patroon, helemaal eensgezind tijdens de dagelijkse wandeling.

👉 Shop jouw gepersonaliseerde hondenbandana op Etsy!

#2 - Snuffelbox verjaardag met naam Teckel erop

Shiba met VerjaardagsboxGeen Teckel, maar deze foto toont het vak op de kaft van de box voor de naam van jouw hond.

Een ultiem cadeau om te geven (en ook om te ontvangen) is de Snuffelbox verjaardagsbox, een gepersonaliseerde hondenbox, speciaal samengesteld voor de jarige Teckel en zijn baasje. In de box vind je 2 hondenspeeltjes, 2 hondensnacks en 1 kluifje.

Wanneer je een abonnement aanmaakt kun je de geboortedag van jouw Teckel doorgeven, zodat wij zorgen dat er een prachtige verrassingsbox op de verjaardag wordt afgeleverd. Op de box kun je bijvoorbeeld de tekst schrijven: “Gefeliciteerd Teckel Rocky” of “Gefeliciteerd vrouw Teckel”. Wat je ook maar wenst om van deze dag een onvergetelijk moment te maken.

👉 Shop de Verjaardagsbox

#3 - Sleutelhanger Teckel

SayWhat Creations Teckel Key chainTeckel sleutelhanger.

Je kan natuurlijk niet zonder je lieve viervoeter. Je hoeft je ruwharige Teckel nooit meer te missen met deze sleutelhanger met een Teckel erop. Je kunt ook kiezen voor een metalen muntje waar je de naam van je hond in laat graveren. Je sleutelbos raak je nooit meer kwijt, want dit is zo’n dierbaar geschenk.

Shop deze of een andere Teckel sleutelhanger op Etsy!

Van harte gefeliciteerd Teckel

We hopen je enkele ideeën te hebben gegeven wat je kan geven als je Teckel 1 jaar, 2 jaar of welke leeftijd dan ook bereikt. Van harte gefeliciteerd Teckel en baasje! Geniet samen van deze feestelijke hondendag.


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!