Grappige spelletjes en cadeaus voor kantoorhonden πŸΆπŸ€“

Heb jij een kantoorhond op het werk en wil je die viervoeter een leuke verrassing geven? Zoek je een cadeau voor jouw kantoorhond? Leuk, want er is niets fijner dan een viervoetige collega te hebben en samen met hen de werkdag wat afwisselender te maken. We hebben een aantal leuke en creatieve cadeau-ideeΓ«n voor je verzameld in deze blogpost.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Geef jouw kantoorhond cadeau's!

Een hond op kantoor hebben is een echt cadeau! Wie houdt er niet van als een harige collega de werkdag een beetje levendiger maakt en hem in een goed humeur op kantoor brengt? De baas en jouw collega's worden vrolijk als de hond in de buurt is. Honden op kantoor zijn een geweldige schakel tussen individuele medewerkers of afdelingen.

Wist je dat het aaien van een hond stress vermindert en de teamgeest in het algemeen verbetert?

We hebben een paar leuke ideeΓ«n, spelletjes en kleine cadeautjes verzameld die je werkdag samen met je trouwe viervoeter gegarandeerd zoeter maken:

1. Groepswandelingen tijdens de lunchpauze 🌳🐩

Sporten is goed voor je en maakt je hoofd leeg. Daarom is het zo belangrijk dat je af en toe je werkplek achter de computer verlaat, je ogen ontspant van het werken op het scherm en een frisse neus haalt. En welke collega is hier het meest geschikt voor? Natuurlijk; jouw harige collega! Dus neem de kantoorhond (met of zonder baasje) mee en maak een wandeling in het nabijgelegen park. 30 tot 45 minuten zijn voldoende en zorgen voor ontspanning in het hoofd. Neem misschien een picknickkleed mee en breng je lunchpauze samen door terwijl je viervoetige collega rondsnuffelt en speelt met andere honden.

2. Verstoppertje spelen op kantoor πŸ™‡πŸ›‹πŸ•

Om de sfeer op kantoor wat op te vrolijken en voor wat speelse afwisseling tijdens het werk te zorgen, kun je gewoon een rondje verstoppertje spelen in je kantoor. Een medewerker verdwijnt stilletjes en stiekem en zoekt een schuilplaats - bijvoorbeeld in de kopieerruimte of onder een tafel. Nu roept de medewerker gewoon de naam van de hond. Je zal zien hoe leuk dit is voor de kantoorhond en hoe snel hij of zij het spoor oppikt. Natuurlijk krijgt de viervoeter een traktatie als beloning als hij de verborgen collega heeft gevonden. Wees creatief en bedenk altijd nieuwe schuilplaatsen. Als de hond de namen van de menselijke collega's kent, kun je hem ook het commando geven om te zoeken, bijvoorbeeld "Vind Alex!"

3. Zoek en vind games op kantoor πŸ—

Een traktatiezakje is echt een geweldig cadeau voor de kantoorhond. Deze is gemakkelijk te vullen met lekkere snacks of lekkers, bijvoorbeeld uit de Snuffelbox. Nu kan de hond de traktaties op kantoor zoeken en wanneer hij deze vindt (en idealiter zelfs naar jou brengt), krijgt hij er een of twee traktaties uit als beloning. Je kunt het beste een zakje gebruiken dat de geur doorlaat. We zijn er zeker van dat dit cadeau voor honden snel een hit zal worden bij uw kantoorhond.

4. En actie! Vangspelletjes spelen op kantoor

Als jij en je trouwe viervoeter echt willen sporten op kantoor en de baas staat het toe (vergeet niet van tevoren te vragen!), speel dan een spelletje vangen op kantoor. Er hoeft geen echte winnaar te zijn, het belangrijkste is dat je even stoom afblaast en daarna ontspannen weer aan het werk gaat. Of in de mand.

5. Bomvolle geschenkbox voor kantoorhond 🎁🐢

Afwisseling is voor honden op kantoor net zo belangrijk als voor ons mensen. Niemand houdt van verveling en eentonigheid. Daarom moet je op kantoor regelmatig iets doen waar twee- en viervoeters van genieten. Een box vol leuke verrassingen bestel je direct op kantoor en zorgt voor veel speelplezier. De Snuffelbox komt goed gevuld aan, met veel lekkere snacks voor honden erin, maar ook geselecteerd, duurzaam hondenspeelgoed. Deze geschenkdoos wordt elke maand speciaal voor honden samengesteld door ervaren hondenbezitters en is al duizend keer een hit bij honden van alle soorten en maten.

πŸ‘‰ Ontdek nu de unieke Snuffelbox - Een geschenkbox voor kantoorhonden en grote verrassing!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!