Grumpy puppy Earl

Alhoewel de populariteit van 'Grumpy Cat' inmiddels iets is afgenomen, blijft het leuk om chagrijnige huisdieren te zien. Bij deze verwelkomen we dan ook Earl de 'Grumpy Puppy'!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Grumpy dog

Grumpy Cat vs. Grampy Puppy Earl

Net zoals bij de Grumpy Cat (die eigenlijk Tardar Sauce heet), is het uiterlijk van Grumpy Puppy Earl bedrieglijk. Hij is namelijk heel vriendelijk en liefdevol! Hij is een pug-beagle mix met een onderbeet welke bijdraagt aan zijn expressie. Hij ziet er eigenlijk nog wat enger uit als hij lacht.

Grumpy Puppy Earl als hij lacht

Familie Grumpy PuppyBaasje Derek Bloomfield:

Hij heeft deze chagrijnige uitdrukking al vanaf zijn eerste dag. De dierenarts zei dat hij net zo gezond is als ieder andere puppy. Hij ziet er gewoon chagrijnig uit vanwege zijn onderbeet, rimpels en donkere vacht. Hij is de meest relaxte, tevreden puppy die we ooit gezien hebben. Als hij iets wilt, gaat hij gewoon rustig zitten en kijkt hij naar ons totdat we hem de goede vraag stellen. En dan kwispelt hij met zijn staart.

Christie Bailey en Derek Bloomfield met Earl:

Hij probeert continu te komen kroelen met ons en hij maakt ons continu aan het lachen door zijn gezichtsuitdrukkingen en manieren. Hij is echt baasjes jongen en vindt het leuk om vrouwtje te pesten.

Alhoewel Derek en Christie (zijn verloofde) inmiddels gewend zijn aan de reacties van mensen op het uiterlijk van Earl tijdens de wandelingen, hadden ze niet verwacht hoe snel hij er beroemd mee zou worden. 

Mensen zeggen meestal:

Oh mijn god, wat is hij schattig.

of 

Kijkt hij altijd zo chagrijnig?

Of een combinatie van deze zinnen met wat gelach.

We waren allebei verbaasd dat hij zo viral ging. De eerste nacht checkten we continu Reddit en Imgur om de reactie van iedereen te lezen. We vonden vooral de vergelijkingen leuk tussen Earl en bekenden mensen, maar ook de verschillende memes die gemaakt worden. Zo werd bijvoorbeeld de vergelijking gemaakt tussen Red Forman, van That '70s Show. 

Red Forman vs. Grumpy Puppy Earl

Red Forman vs. Grumpy Puppy Earl

Ik ben blij dat mensen hem zien, zoals wij hem ook dagelijks zien. Zijn persoonlijkheid, we gaan zitten en barsten in lachen uit. We vinden het geweldig dat iedereen zoveel van hem houdt, net zoals wij doen.

Aldus Christie.

Wil je meer van Grumpy Puppy Earl zien?

Check dan zijn Facebook pagina of Instagram pagina.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!