Hartverwarmend: invalide chihuahua rent weer dankzij protheses

Daisy, de 'blade runner' chihuahua mix, werd op de straten achtergelaten toen ze nog maar twee maanden oud was. Ze had ernstige misvormingen aan haar lichaam. Lees haar verhaal.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

DaisyVanwege problemen aan haar ellebogen, schouders en heupen was eigenlijk het plan om haar te laten inslapen, omdat ze door deze problemen heel moeilijk kon lopen.

A Home4Ever Rescue

De dierengroep 'A Home4Ever Rescue' haalde haar uit het asiel en later werd ze geadopteerd door Sheena en Christian Main, uit Los Angeles, Verenigde Staten. Om Daisy te helpen, gaven de nieuwe baasjes haar een kleine rolstoel. Na twee jaar bleek echter dat dit teveel druk gaf op haar ruggenwervels. Ze zochten informatie op over prothetische ledematen voor honden en vonden het bedrijf 'Animal Orho Care' in Chantilly, Virginia. chihuahua met protheses Dr. Derrick Campana maakte een vorm van de voorpoten en creƫerde een nieuw set dat er voor zorgt dat het beestje weer heerlijk kan rennen en zelfs kan springen! Sheena zegt:

Daisy kan nu sneller lopen en haar voorpoten raken elkaar nu niet meer. Daarnaast lijkt ze te ervaren alsof haar protheses een echt onderdeel van haar voorpoten zijn. Ik ben zo nieuwsgierig wat de toekomst haar nu allemaal gaat brengen. Ze kan nu RENNEN! Zowel haar oren als haar spirit dansen van blijdschap.

Bron: Mirror.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!