Het verlanglijstje voor een honden kerstcadeau

De feestdagen komen er bijna aan, wat betekent dat het tijd is om aan je kerstcadeaulijstjes te gaan werken. Maar vergeet, tussen het winkelen voor je familie en je menselijke vrienden door, niet een honden kerstcadeau (of meerdere) voor je harige metgezel mee te nemen. Want als er één vriend in je leven is, die er altijd voor je is en nooit ophoudt met van je te houden, dan is het wel je hond.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Als honden een verlanglijstje hadden, het perfecte honden kerstcadeau

Honden kerstcadeauHond wacht op zijn kerstcadeau's.

Met Kerstmis denken we in de eerste plaats aan degenen die we liefhebben. Natuurlijk hoort daar ook onze hond bij. In veel hondenhuishoudens ligt er op Kerstavond ook iets lekkers voor de hond klaar. Velen hebben ook aan een honden kerstcadeau gedacht. Ingepakt of onder de boom verstopt, het hangt van de hond af. Sommige harige vrienden vinden het heerlijk om papier te versnipperen, andere zouden zoiets nooit doen. Wat geven we een hond cadeau? Ook dat hangt helemaal van de viervoeter af. We geven je wat inspiratie voor kerstcadeau voor honden uitzoeken.

#1 - Hondenspeelgoed voor de sportieve honden

Hond met frisbee Kerst roodHond speelt met Kerst rode frisbee!

Hondenspeelgoed welke een eind weg vliegen worden met plezier door je viervoeter in ontvangst genomen. Hondenspeeltjes om mee te trainen zijn uitstekend geschikt voor achtervolgen en apporteren. Dit houdt de actieve hond levendig. Als hondeneigenaar kan je ook een sportieve aanpak kiezen voor de manier waarop het geschenk gepresenteerd wordt. In plaats van het ingepakt onder de boom te leggen, die om zou kunnen vallen in het zicht van de vreugde van de hond, leg je het buiten op een halfhoge boomstam of verberg je het ‘stiekem’ achter de rug. Dat wordt zeker een blije hondenverrassing.

👉 Shop sportief hondenspeelgoed op Bol.com

#2 - Zelfgemaakte gebreide kleding voor de harige kleintjes

Kleine, oudere en jonge honden krijgen het snel koud, dus zijn ze zeker blij zijn met een trui of een hoodie voor de volgende wandeling. Maar je hond zal ook dol zijn op zijn eigen zelfgebreide knuffeldoekje. Om zich in te wikkelen, in weg te kruipen, op te liggen en in het algemeen van te genieten. En speciaal voor hem gemaakt door zijn baasje.

#3 - Pluche knuffel voor de gezellige viervoeters

De kop van een hond weegt soms veel en heeft een comfortabele buffer nodig tussen zijn kin en poten als hij in zijn hondenmand gaat liggen voor een goede nachtrust. Een pluche knuffel is precies wat je nodig hebt. Puppy's zijn ook erg blij met een zachte hondenknuffel om tegenaan te kruipen. Dit honden kerstcadeau wikkel je in een doek en geef je aan je viervoeter tijdens Kerstavond. Je hond hoeft dan alleen nog maar het hondencadeautje uit te pakken.

#4 - Snuffelbox honden kerstcadeau

Hét Kerst cadeau voor honden; de Snuffelbox Kerstbox!

Zorg met de feestdagen dat de Snuffelbox met Kerst thema onder de boom klaarligt. De Snuffelbox is al helemaal verpakt in kerstsfeer. En de Snuffelbox inhoud is voor je hond nog leuker en lekkerder. De Kerst Snuffelbox is namelijk gevuld met 2 fantastische hondenspeeltjes om de Kerstdagen mee te spelen, 1 overheerlijk kluifje wat goed is voor de tanden maar ook heerlijk smaakt en 2 gezonden zakjes met hondensnoepjes voor tussendoor. Deze kan je geven als je zelf een Kerstsnoepje eet. Met dit honden kerstcadeau verwen je jouw viervoeter pas echt.

👉 Shop de Kerstbox in onze shop!

#5 - Een nieuwe plek om te slapen

Hondenbed HöhlenhundComfortabel design hondenbed van het merk Höhlenhund.

Hondenbedden zijn ook heilzaam voor mensen. Als de hond zich eenmaal thuis voelt op zijn slaapplaats, zal hij misschien niet meer proberen de beste plek op de bank in te nemen, tenzij de baasjes deze favoriete plek met hun dieren willen delen. Een comfortabel hondenbed kan een geschenk zijn voor de hele familie van mens en dier. Denk ook eens aan hondenbedden op poten als je een grote of senior hond hebt. Dit verlicht de gewrichten en spieren, omdat ze eenvoudig in en uit het hondenbed kunnen stappen.

👉 Kies één van acht hondenbedden uit onze Höhlenhund-collectie.

#6 - Iets wat je hond altijd al heeft gewild

Er zijn dingen in huis welke voor honden, om een of andere onbekende reden, een bijzondere aantrekkingskracht hebben. Echter staan we als hondenbezitter niet toe dat hierop gekauwd wordt. Dit kan een knuffeldier zijn, een bepaald kussen, een oude pantoffel of wat dan ook. Strijk met Kerst een keer over je hart en geef je viervoeter dit gewilde item cadeau. Natuurlijk moet je er wel van tevoren voor zorgen dat er niets op het voorwerp zit dat de hond kan inslikken of wat hem pijn zou kunnen doen.

#7 - Het beste geschenk is nog steeds tijd

Kerstwandeling met de hondKerstwandeling met de hond.

Wat kan een hond gelukkiger maken dan een uitgebreide kroelpartij, een onvermoeibare balwerpsessie of de langste snuffeltocht ter wereld? Honden zijn altijd blij met de kostbare tijd die hun baasjes hen geven. Tijd samen doorbrengen is een onbetaalbaar honden kerstcadeau, zowel voor de hond als het baasje zelf.

Vrolijk Kerstfeest!

Kerst illustratie Snuffelbox


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!