Hond na 11 jaar geadopteerd uit asiel

Olive was naar het Yonkers Animal Shelter (New York) gebracht als een puppy. Toen ze vier jaar was, zou een vrijwilliger haar adopteren. Maar vlak voordat Olive naar haar 'forever home' mocht gaan, overleed de vrijwilliger onverwacht...

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Olive met vrijwilligerOlive met een vrijwilliger.

Gelukkig voor Olive was er al snel een andere vrijwilliger: deze wilde graag voor haar opvoeding betalen zodat ze in een tijdelijke familie kon verblijven totdat er een goede match was. Helaas was er ook geen goede match met de tijdelijke familie en dus ging ze weer terug naar het asiel.

Olive is de langste asielverblijfster ooit van het Yonkers Animal Shelter. Ze is een schat van een hond, maar op de één of andere manier pakken de adopties nooit helemaal uit. Vanaf puppy tijd leeft ze dus al achter tralies.

Olive op weg naar haar forever home!

Olive in de autoOlive in de auto, klaar voor de reis.

Een medewerker vertelt:

Wonderen gebeuren niet zomaar. Jullie zorgen ervoor dat ze gebeuren. Het zijn geen wensen of dromen of kaarsjes op een taart. Je moet nooit opgeven met hopen, nooit ophouden met geloven en nooit stoppen met proberen. Het is niet onmogelijk, maar soms hebben wonderen een beetje tijd nodig. Dit wonder had 11 jaar nodig. Olive hoeft niet meer 20 uur op een dag alleen te zijn. Ze hoeft haar ogen niet meer te sluiten achter tralies en zich af te vragen of morgen haar dag is. VANDAAG is haar dag. Vandaag verandert haar leven voor altijd en dat was niet mogelijk geweest zonder jullie allemaal, die net zoals wij, niet hebben opgegeven en continu haar verhaal hebben gedeeld. Olive is nu onderweg naar huis en vanavond zal ze voor het eerst in bijna 11 jaar in een thuis slapen, behoren bij iemand die van haar zal houden voor de rest van haar leven.

Wat een mooi verhaal, eind goed al goed!

AsielhondAfbeelding: Hond na 11 jaar geadopteerd Voor het eerst in een echt thuis.

Bron: Life With Dogs.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!