Hond overleefde dit bijna niet!

Soms is liefde alles wat je nodig hebt! Rosko is een hond die recentelijk bij de RSPCA terecht is gekomen, een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde honden.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Rosko heeft Mange, een vervelende en soms ernstige huidziekte. Bij Rosko is het zo erg geworden omdat hij al een paar maanden ernstig is verwaarloosd. Een medewerker van de RSPCA zegt zelfs dat het een van de ernstigste zaken is die zij ooit heeft gezien tijdens haar werk.

Rosko

Rosco de hondGelukkig zijn de mensen bij de RSPCA geweldig en onderging Rosko een metamorfose waar je U tegen zegt! Kijk toch eens hoe Rosko er nu uit zien. Hij lijkt niet eens meer op dezelfde hond die toen binnenkwam in nood.

Rosko in een nieuw 'jasje'

Rosco staatDe persoon die Rosko zo ernstig heeft verwaarloosd mag de komende 10 jaar geen honden meer houden! Alisha van de RSPCA. Alisha:

Gelukkig maakte Rosko een veilige en indrukwekkende metamorfose. Wij zijn ook erg blij met de straf die de eigenaar heeft gekregen, dit is de hoogste straf die je voor dit soort verwaarlozing kunt krijgen.

Rosko in zijn nieuwe huis!

Zittende RoscoRosko heeft enorm veel pijn van zijn huidziekte gehad en zijn baasje vertikte het om naar de dierenarts te gaan en de zorg aan Rosko te geven die hij nodig had. Het verhaal van Rosko is weer een wijze les voor ons allemaal, soms verwacht je niet van mensen om op deze manier om te gaan met hun hond. Toch is het altijd goed om je ogen open te houden en actie te ondernemen!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!