Honden en baasjes unboxen de Barkflix & Chew box

De maand december is voorbij en daarmee is er ook een einde gekomen aan de feestdagen. De druilerige januarimaand doet zijn best, want regen, wind en natte sneeuw hebben elkaar afgewisseld. Met de Barkflix & Chew box wordt de maand januari een stuk minder vervelend. Kruip samen met jouw hond op de bank en geniet van de heerlijkste krabbels en de leukste speeltjes tijdens een gezellige filmavond. Snuffelbox pakt vandaag samen met een aantal van onze fans de Barkflix & Chew box uit.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Barkflix & Chew themabox van SnuffelboxDeze maandelijkse box komt met een kauwproduct, speeltjes en snacks.

Boo en haar baasje Barbara

Boo en haar baasje Barbara ontvingen de Barkflix en Chew box. Boo vond het fluffy knuffeltje in de vorm van een bakje popcorn bijzonder leuk om mee te spelen. Barbara en Boo hadden nog niet eerder gehoord van chocolade voor honden, maar ze zijn helemaal fan van de heerlijke traktatie om van te smullen tijdens een filmavondje op de bank. Hopelijk kan Boo rustig genieten van de film zonder dat ze steeds nieuwe snacks gaat pakken in de keuken!

Baasje Barbara

"Ik vind de inhoud helemaal geweldig! Honden-chocola kende ik nog niet, maar ik ben vanaf nu fan! Mijn favoriete speeltje uit deze box is de popcorn! 😍"

Wil jij de avonturen van Boo volgen, volg haar dan op Instagram delamontagnedogs.

Hond met SnuffelboxBoo kan niet wachten om de Barkflix & Chew box te openen, maar Barbara wil natuurlijk eerst een mooie foto!

Bobbi en zijn baasje Nanda

Bobbi ontving de Barkflix & Chew box. Bobbi genoot met volle teugen van het speelgoed. Bobbi kreeg de pluche pupcornzak waar hij tijdens het kijken van een film lekker mee op de bank kan gaan liggen. Ook kreeg Bobbi de dog biscuits van Tasty Pet zodat hij tijdens de film kan genieten van een verantwoorde snack. Deze snacks zijn 100% natuurlijk en gemaakt van de beste ingrediënten.

Baasje Nanda

"Ik vind het een superleuke box deze maand. De speeltjes worden veel gebruikt en de snacks zijn yummy. 😋"

Wil jij het leven van deze mooie Australische labradoodle volgen, bekijk dan zijn Instagram bobbi_the_doodle.

Australische Labradoodle pakt Snuffelbox Barkflix & Chew uitDe Barkflix & Chew box is verkrijgbaar in verschillende maten met of zonder extra speeltje.

Diesel en Jessy en hun baasje Cassandra

Diesel en Jessy genieten met volle teugen van de Barkflix & Chew box. Vooral het grote grijze bot en de Dog-Choc vielen goed in de smaak en het was een vriendschappelijke strijd om te bepalen wie eerst mocht spelen én wie er eerst mocht eten van Dog-Choc. Gelukkig is er genoeg voor iedereen!

Baasje Cassandra

"Vooral de snacks vallen hier heel goed in de smaak en zeker de hondenchocolade vinden ze heerlijk. Het knuffelbot hadden ze al snel na het filmen gepakt om buiten leuk mee te gaan spelen. De boxen zijn zeer leuk om nieuwe producten te leren kennen en verschillende nieuwe merken van zowel snacks als speeltjes te ontdekken."

Wil jij het leven van lieve Diesel en Jessy volgen, volg hem dan op Instagram _diesel_jessy_theblueheelers.

Hond blij met nieuwste SnuffelboxDiesel en Jessy zijn ontzettend blij met al hun producten uit de Snuffelbox.

Unboxing Barkflix & Chew box

Wist je al dat wij een livestream uitzenden van de unboxingen van onze nieuwe boxen. Deze livestreams zijn speciaal voor onze Snuffelbox abonnees. Ben je benieuwd? Schrijf jouw hond dan nu in voor de Snuffelbox en mis niks.  

Diesel en Jessy kunnen niet wachten om hun Snuffelbox te openen en genieten met volle tuigen van de Dog-Choc!

Abonneer je op de Snuffelbox!

Ben je nog geen Snuffelbox abonnee, waar wacht je nog op? 😊

Schrijf jouw hond nu in voor Snuffelbox. Het is nog mogelijk om de Barkflix & Chew box als eerste box te kiezen, zolang de voorraad strekt. Wanneer je je nu inschrijft, ontvang je een extra speeltje in jouw eerste box. 

De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Als Snuffelbox abonnee geniet je ook van de volgende voordelen: 

  • Je hebt toegang tot de exclusieve Snuffelclub met unboxing livestreams en hondenwandelingen voor leden. 

  • Je ontvangt altijd korting op elke box + exclusieve ledenkorting voor elk product in onze shop. 

  • Je krijgt elke maand (of elke twee maanden) een nieuwe box automatisch thuisbezorgd.  

Wil je toch liever eenmalig een box? Shop de Barkflix & Chew box dan eenmalig

Hond met speeltje op grasDe Snuffelbox is de leukste verrassing voor iedere hond!

Disclaimer: Deze Barkflix & Chew box is onze maandbox van januari die is inbegrepen in het maandabonnement. Deze box is niet te verwarren met de Valentijnsbox, die verkrijgbaar is via het Special abonnement.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!