Honden en baasjes unboxen de Winter Wonderland box

Brrrr, de temperatuur daalt! Wat geef jij na een lange wandeling? Jouw hond mag natuurlijk geen warme chocolademelk, maar gelukkig wel alles uit onze nieuwste Winter Wonderland box. Over minder dan twee weken is het kerst en veel van de fans van Snuffelbox hebben hun Winter Wonderland box inmiddels in huis. De boxen vliegen de deur uit en de M box variant met extra speeltje is zelfs al bijna uitverkocht. Snuffelbox pakt vandaag samen met een aantal van onze fans de Winter Wonderland box uit. 


Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Winter Wonderland box van Snuffelbox met speelgoed en snacksDeze maandelijkse Winter Wonderland box komt met een kauwproduct, speeltjes en snacks.

Gijs de Friese stabij en zijn baasje Geena 

Gijs de Friese stabij en zijn baasje Geena ontvingen de Winter Wonderland box. Gijs was vooral dol op de Christmas lunch bites van Denzels en hij kon eigenlijk niet wachten om deze heerlijke snack te krijgen, dus hij zette zijn liefste gezicht op om snel te kunnen genieten van al de leuke speeltjes en heerlijke snacks van de Winter Wonderland box. Later mocht hij ook spelen met de yeti mountain van Holiday Burrows, wat een feest!

Baasje Geena 

"Gijs en ik hebben een ontzettend leuke Winter Wonderland box ontvangen van Snuffelbox! Wat een verrassing was het voor onze hond Gijs. Hij is helemaal blij met alle snacks en speeltjes. We raden het zeker aan om ook een box te bestellen, want het is echt een feestje voor jezelf en de hond!"

Wil jij de avonturen van Gijs de Friese stabij volgen, volg hem dan op Instagram gijsdefriesestabij.

Friese Stabij Gina toont haar Snuffelbox inhoudGijs is een blije hond met zijn Winter Wonderland box.

Guus, Milka, Loes en hun baasje Stephanie

Guus, Milka, Loes en hun baasje Stephanie ontvingen de Winter Wonderland box. Er zat voor iedere trouwe viervoeter een eigen speeltje in de Winter Wonderland box en ze konden samen genieten van een heerlijke yakstaaf van Yakka’s. Volgens baasje Stephanie voelt het direct alsof het al kerst is.  

Baasje Stephanie 

"Wij hebben onze eerste Snuffelbox binnengekregen en wat was hij leuk. Een goede mix van speelgoed en knabbels. Mijn hondjes waren er heel blij mee en hij was leuk ingepakt."

Wil jij het leven van deze schattige viervoeters volgen, volg hen dan op Instagram the_happy_life_of_guus_milka.

Chihuahua blij met Snuffelbox Winter WonderlandDe Winter Wonderland box is verkrijgbaar in verschillende maten met of zonder extra speeltje.

Bailey en zijn baasje Jamie 

Bailey van the golden Bailey en zijn baasje Jamie ontvingen de Winter Wonderland box. Bailey is dolblij met zijn nieuwe speeltje in de vorm van een bot en smult van de heerlijke snacks in de Winter Wonderland box. 

Baasje Jamie 

"De beste manier om je hond te verrassen is door middel van een Snuffelbox. Met verschillende abonnementen ontvang jij elke keer een box met een geweldig ander thema waar jouw hond ontzettend blij van wordt. Ik ontving verschillende boxen, waaronder de Winter Wonderland box! De box bevat speelgoed van goede kwaliteit en snacks die verantwoord zijn om aan jouw hond te geven. Nieuwe spullen en voeding die je zelf minder snel zou kunnen kopen, kun je ineens allemaal uitproberen. Zo ontdek je meer en meer wat jouw hond lekker vindt. Neem snel een kijkje op de site van Snuffelbox en bestel de jouwe."

Wil jij het leven van de lieve Bailey volgen, volg hem dan op Instagram thegoldenbailey_.

Golden Retriever toont Denzel's en touwspeelgoed. Bailey is blij met haar nieuwe SnuffelboxBailey kan niet wachten tot kerst met het uitpakken van de Winter Wonderland box.

Unboxing Winter Wonderland box

Wist je al dat wij een livestream uitzenden van de unboxingen van onze nieuwe boxen. Deze livestreams zijn speciaal voor onze Snuffelbox abonnees. Ben je benieuwd? Schrijf jouw hond dan nu in voor de Snuffelbox en mis niks.  

Gijs de Friese stabij is ontzettend blij met zijn Winter Wonderland box.

Abonneer je op de Snuffelbox!

Ben je nog geen Snuffelbox abonnee, maar begint het wel te kriebelen, schrijf jouw hond dan nu in voor Snuffelbox. Het is nog mogelijk om de Winter Wonderland box als eerste box te kiezen, zolang de voorraad strekt. Wanneer je je nu inschrijft, ontvang je een extra speeltje in jouw eerste box. 

De Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Als Snuffelbox abonnee geniet je ook van de volgende voordelen: 

  • Je hebt toegang tot de exclusieve Snuffelclub met unboxing livestreams en hondenwandelingen voor leden. 

  • Je ontvangt altijd korting op elke box + exclusieve ledenkorting voor elk product in onze shop. 

  • Je krijgt elke maand (of elke twee maanden) een nieuwe box automatisch thuisbezorgd.  

Wil je toch liever eenmalig een box? Shop de Winter Wonderland box dan eenmalig

Hond met sneeuwvlok knuffelDe Snuffelbox is de leukste verrassing voor iedere hond onder de kerstboom.

Disclaimer: Deze Winter Wonderland box is onze maandbox van december die is inbegrepen in het maandabonnement. Deze box is niet te verwarren met de Kerstbox, die verkrijgbaar is via het Special abonnement: https://snuffelbox.nl/special-abonnement-snuffelbox

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!