Honden in Engeland heten Jeremy voor een maand

In Engeland krijgen alle hondeneigenaren de kans om wat extra's bij te verdienen. Hoe? Door simpelweg voor een maand hun hond's naam te veranderen naar 'Jeremy'.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

BeagleStreetHondeneigenaren die de naam van hun hond voor een maandje veranderen, gebruiken de hashtag #Jeremy op https://twitter.com/BeagleStreet en krijgen dan £100 in cash toegestuurd als bedankje voor het veranderen van de naam hun hond deze maand.

Je vraagt je misschien af waarom deze stunt bedacht is. De levensverzekeraar Beagle Street hoopt op deze manier landelijk heel veel Jeremy's te krijgen, vernoemd naar de pratende ster van hun TV reclame.

Het initiatief om de naam van je hond te veranderen komt ook voort uit onderzoek waaruit is gebleken dat Max, Jack en Daisy de meest populaire hondennamen zijn in Engeland. Traditionele hondennamen zoals Rover, Rex en Buddy zijn een stuk minder populair geworden. In Engeland geven ze hun viervoeters ook graag 'mensen' namen zoals Bob, Alfie en Millie.

Matthew GledhillMatthew Gledhill, managing director van Beagle Street, vertelt:

Er zijn meer dan 9 miljoen honden in Engeland en elke hashtag op twitter is een mogelijke reclame voor ons, dus we zijn meer dan blij om mensen wat geld terug te geven en onze eigen Jeremy beroemd te maken. Het is wat uitdagend, maar we hopen dat hondeneigenaren in het hele land onze ster willen verwelkomen door hun eigen hond een maand lang naar hem te vernoemen - en natuurlijk hoort daar een beloning bij voor degenen die dat doen.

Bron: Dog News

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!