Honden worden aangevallen door stekelvarken

Drie honden zijn heerlijk aan het spelen in Saskatchewan, Canada en dan worden ze ineens aangevallen door een stekelvarken. Lees hoe het afliep.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hond aangevallen door stekelvarkenMahalo komt er het slechtste mee weg en zit letterlijk vol met stekels en moet met spoed naar de dierenarts gebracht worden en krijgt een operatie. Hij heeft zelfs stekels bij zijn hart en longen.

Crowdfunding voor operaties

Mahalo was er het slechtste aan toe, maar ook Nestah en Soljah waren gewond. Mahalo moest direct geopereerd worden, maar is gelukkig goed herstellende. Nestah moest ook geopereerd worden en is nu ook herstellende. Soljah was gelukkig maar een paar keer gestoken en bij haar konden de stekels er gewoon uitgetrokken worden.

De operaties waren echter niet goedkoop. De kosten rezen al snel de pan uit met meer dan $8,000. Goede vriend Mike Gerrand startte een crowdfunding campagne op GoFundMe voor Dennis om de kosten van de operaties te kunnen bekostigen. Inmiddels staat de teller al op $15,000.

SoljahSoljah had gelukkig maar een paar stekels.

Street Culture Project

Dennis is een jeugdwerker in een 'Street Culture Project' en beheert daarnaast een kleine organische boerderij net buiten Regina. Hij moest enkele weken vrijnemen om naar Saskatoon te reizen om bij zijn geopereerde en herstellende viervoeters te kunnen zijn. Dit deed hij uiteraard met liefde, want hij heeft er alles voor over om bij zijn honden te kunnen zijn.

Bron: Daily Mail

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!