Hondenbier voor je vrolijke viervoeter

Na een lange week werken, kijk je uit naar een lekkere koude alcoholische versnapering. Uitgeput ga je met een koud biertje en een bakje met nootjes op de bank zitten om het weekend in te luiden. Op een onbewaakt ogenblik heeft jouw trouwe viervoeter de weg naar jouw glas bier gevonden en zonder pardon drinkt hij uitbundig met zijn grote hondentong uit je glas met bier. Je moet hem eigenlijk corrigeren, maar grappig is het wel, een hond die van bier houdt. Maar hoe onschuldig is bier voor honden? En bestaat er wellicht een alternatief zodat jullie voortaan samen het weekend in kunnen luiden? Snuffelbox heeft vandaag alle antwoorden op de vragen die jij hebt over bier voor honden, ofwel hondenbier.  

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Hond aan bar met hondenbierWaarom drinkt mijn hond bier?

Waarom drinkt mijn hond bier?

Dit is een vrij logische vraag, aangezien jouw vrolijke viervoeter waarschijnlijk zo nu en dan van je biertje probeert te drinken. Echter, het antwoord is niet zo eenduidig. Honden lijken de smaak van bier gewoon lekker te vinden. Hoewel het wellicht onschuldig lijkt om je hond zo nu en dan een slokje van je bier te geven, is het dat helemaal niet. Honden kunnen namelijk dronken worden. Dit klinkt misschien een beetje grappig, maar dat is het absoluut niet. De lever van honden kan alcohol niet afbreken en een hond kan zichzelf daarom vergiftigen door bier te drinken. Het feit dat je hond graag bier drinkt, zegt dus niks over zijn verdraagzaamheid richting alcohol, want zeg nu zelf, hoe vaak probeert jouw viervoeter iets te eten wat hij helemaal niet mag hebben? Juist, dat jouw harige vriend het wil consumeren, betekent nog niet dat het ook goed voor hem is. 

Hond met bierDeze hond kijkt verlekkerd naar het biertje van zijn baasje.

Wat is hondenbier?

Anders dan de naam doet vermoeden, lijkt hondenbier helemaal niet op bier voor mensen. In hondenbier zit bijvoorbeeld geen alcohol, want dit mogen honden dus absoluut niet hebben. Daarnaast is bier voor mensen gemaakt van een plantaardige basis en is hondenbier gemaakt van bouillon. Hondenbier is dus niks meer en niks minder dan bier voor honden op basis van afgekoelde vleesbouillon met enkele bijgevoegde smaakmakers  zonder prik. 

Hondenbier voor je viervoeter

Aangezien wij onze hond naast talloze verschillende snacks ook wel eens een andere versnapering gunnen, presenteren wij van Snuffelbox twee merken die hondenbier verkopen. 

Bottom sniffer hondenbier

Dit hondenbier van Bottom Sniffer is een leuk cadeautje voor jouw vrolijke viervoeter. Je hoeft je niet meer schuldig te voelen als jij een heerlijk koud biertje nuttigt, want jouw hond kan nu gewoon meegenieten. Dit hondenbier wordt gemaakt in Engeland en is speciaal gemaakt voor honden, zonder alcohol. Dit hondenbier bestaat uit verschillende ingrediënten die gezond zijn voor je hond, zoals paardenbloem, natuurlijke kiparoma en niet-gefermenteerd bierwort. 

Hondenbier - Bottom SnifferBottom sniffer wordt gemaakt in Engeland speciaal voor honden.

Snuffle hondenbier

Hondenbier van Snuffle is een heerlijke versnapering voor jouw viervoeter. Dit hondenbier bevat een heerlijke mix van kip en rund. Daarnaast bevat dit heerlijke hondenbier mout- en gerstextracten en verder niks. Daarom is deze dorstlesser een bijzonder gezond alternatief voor het bier dat wij zelf op tafel hebben staan, want in dit hondenbier zit geen alcohol en het bruist niet. Wij houden van een heerlijk koud biertje, maar onze harige vriend niet. Houd het hondenbier daarom buiten de koelkast. 

Hondenbier van SnuffleSnuffle hondenbier bevat een heerlijke mix van kip en rund.

Dat een biertje op z’n tijd lekker is, vinden dus niet enkel veel mensen, maar ook onze geliefde viervoeters. Belangrijk bij het geven van bier aan je hond is dat je hem het juiste bier voorschotelt. Bier is voor mensen en hondenbier is voor honden, zo simpel is dat. Zo kunnen je vrolijke viervoeter en jij op vrijdagavond gezellig samen het weekend inluiden. 

Een echte hond weet wat lekker voor hem is, daarom hebben wij van Snuffelbox voor jou en je vriend de Snuffelbox. Deze Snuffelbox bevat tenminste vijf hondenproducten, waaronder twee speeltjes, twee snacks en één kauwproduct. Geef jouw viervoeter maandelijks een volledig op maat gemaakte box met speelgoed en traktaties of schaf eenmalig een box aan.

Snuffelbox bevat ook regelmatig hondenbierDeze vrolijke viervoeter is helemaal in zijn nopjes met zijn Snuffelbox.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!