Hondenvoer abonnementen in Nederland en België

Ben je het zat om te moeten sjouwen met zware zakken hondenvoer? Dankzij het hondenvoer abonnement is dit verleden tijd geworden!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Er bestaan tegenwoordig diverse hondenvoer abonnementen met speciaal uitgebalanceerd voer voor jouw hond! Super handig want dan hoef je er de deur niet meer voor uit en hoef je de zware zakken ook niet meer te dragen. Bij een hondenvoer abonnement ontvang je op basis van ras, gewicht en behoefte de juiste voeding gewoon thuis. Benieuwd of dit geschikt is voor jou én je hond? We hebben een aantal van de mogelijkheden voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

 • Wat is een hondenvoer abonnement?

 • Voor wie is het geschikt?

 • Voordelen hondenvoer abonnement 

 • Nadelen hondenvoer abonnement 

 • Welke soorten hondenvoer abonnement zijn er?

 • Waar te bestellen?

Wat is een hondenvoer abonnement? 

Een hondenvoer abonnement is een online abonnement op de voeding van je huisdier. Je ontvangt gemiddeld gezien iedere 4-6 weken hondenvoer thuis op basis van behoefte, gewicht en ras. Op deze manier hoef je geen brokken of voeding meer te kopen in de winkel maar krijg je dit makkelijk en snel thuisbezorgd. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je deze brokken wenst te ontvangen en er is inmiddels ook genoeg keuze uit soorten hondenvoer abonnementen zoals brokken van hoge kwaliteit, bevroren vlees en vers vlees. 

Voor wie is een hondenvoer abonnement geschikt?

Een hondenvoer abonnement is vooral geschikt voor honden en baasjes die precies weten wat hun hond graag eet. Het is ook ideaal voor mensen die bijvoorbeeld niet mobiel zijn óf niet meer mogen of willen sjouwen met een zak brokken. Het is ook ideaal voor mensen die geen vervoer hebben en daardoor iedere keer met zo'n zware zak moeten fietsen of lopen. 

Een abonnement is ook ideaal voor de makkelijke eter waarvan je zeker weet dat de zakken brokken goed opgaan. Op deze manier blijf je nooit achter met ongebruikt voer waar de hond niets meer van wilt weten.

Voordelen flexibel hondenvoer abonnement 

Het voordeel van een hondenvoer abonnement afsluiten is dat je hier nooit meer de deur voor uit hoeft. Je kunt precies afstemmen hoe vaak je de brokken thuis wilt ontvangen zodat je niet langer hoeft te sjouwen met zo'n zak zware brokken. Ideaal wanneer je minder mobiel bent of op de fiets voer haalt. Je kunt het voer volledig afstemmen op het gewicht, het ras én de behoeften van jouw hond. Je kunt tegenwoordig kiezen uit goede brokken (zonder graan), vers vlees én bevroren vlees. Er zijn steeds meer hondenvoer abonnementen beschikbaar waar je een volledig voerschema ontvangt voor jouw hond inclusief planning. Super handig toch? 

 • Nooit meer de deur uit voor hondenvoer 

 • Je komt nooit weer onverwachts zonder voer te zitten 

 • Geen gesjouw meer met zware brokken 

 • Kwalitatief goed hondenvoer aan huis geleverd

 • Flexibel hondenvoer abonnement 

Nadelen hondenvoer abonnement 

Een nadeel kan zijn dat jouw hond de brokken niet zo goed lust óf plotseling een allergie ervoor ontwikkelt waardoor je misschien met een zak vol zit waar je dan niks meer mee kunt. Dat is heel erg jammer en zonde. Daarom is het goed om te kijken welke ingrediënten erin zitten zodat je dit precies kunt afstemmen op de eventuele dieetwensen van jouw hond. 

 • Lastig voor moeilijke eters die vaak overstappen 

 • Belangrijk om eerst uit te sluiten welke allergieën er eventueel zijn 

Welke soorten hondenvoer abonnementen zijn er?

 • Hondenbrokken

 • Puppybrokken 

 • Bevroren

 • Versvlees / KVV 

Een abonnement op hondenbrokken kun je o.a krijgen bij buddybites.nl & snuffelbox.nl.

Flexibel hondenvoer abonnement 

De meeste flexibele hondenvoer abonnementen zijn gericht op hondenbrokken. Je kunt bij o.a Buddybites en Snuffelbox kiezen voor een flexibel voerabonnement met gepersonaliseerd bezorgschema. Op deze manier hoef je niet naar de winkel en blijft er veel meer tijd over om door te brengen met je trouwe viervoeter. Je kunt op ieder moment de datum aanpassen, je abonnement pauzeren óf opzeggen. Het aanpassen van je leverfrequentie is altijd mogelijk waardoor je nooit met teveel of te weinig brokken zit. Benieuwd naar het voerabonnement van Snuffelbox? Klik hier


Bij Snuffelbox ontvang je nu 50% korting op de eerste zak brokken. Via dit invulformulier kun je de belangrijkste gegevens over jouw hond achterlaten en een smaak kiezen dat het beste bij jouw hond past. Er worden vragen gesteld over het gewicht en levensstijl van de hond. Daarnaast willen ze bij Snuffelbox ook graag weten of er bepaalde allergieën zijn of andere zaken waarmee rekening gehouden moet worden. Je kunt ook aangeven of er bepaalde ingrediënten zijn die je liever wilt vermijden. Je ontvangt dan gezonde voeding met een hoog gehalte vlees en dierlijk vet, zonder chemische geur-, kleur- en of smaakstoffen. Op basis van het gewicht wordt er een planning gemaakt en kun je van start gaan met het hondenvoer abonnement van Snuffelbox. 

Puppybrokken 

Wil je vanaf de puppyperiode al beginnen met een eigen voerabonnement voor jouw hond? Dan is het eerst belangrijk om uit te vinden of je pup bepaalde allergieën heeft of gevoelig is voor bepaalde ingrediënten. Wanneer je dit hebt uitgesloten kun je op zoek gaan naar het type voer dat bij je past. Kies je voor rauw, bevroren of voor brokken? In deze blog lees je alles over de mogelijkheden voor jouw harige vriendje. 

Bevroren 

Voer je graag vers vlees aan je hond? Ook dan is het mogelijk om speciaal voer te bestellen dat volledig dat volledig aansluit bij de wensen van jouw hond. Bij Vriesvoer.nl kun je bevroren verse maaltijden laten thuisbezorgen. Je kunt kant en klare pakketten laten samenstellen voor jouw hond met de gewenste ingrediënten. Het fijne is dat je deze maaltijden bevroren ontvangt waardoor je groots kunt inslaan. Helaas is het bij Vriesvoer.nl niet mogelijk om een abonnement af te sluiten en periodiek een pakket thuis ontvangen. Wel kun je makkelijk in je agenda bijhouden wanneer het weer tijd is om te bestellen. 

Ben je op zoek naar (bevroren) vers vlees voor jouw hond? Kijk dan eens bij Vriesvoer.nl 

Vers / KVV

Wanneer je jouw hond vers vlees of KVV geeft wil je graag precies weten wat je geeft en hoeveel je moet geven. Zo weet je zeker dat je hond niets tekort komt. Bij Dogchef.nl kun je verse KVV maaltijden bestellen voor jouw hond. 

Je kunt op de website alle belangrijke informatie over jouw hond (gewicht, leeftijd etc) invullen. Dogchef.nl berekent dan precies voor je uit hoeveel je nodig hebt om aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te voldoen. De maaltijden worden vers thuisbezorgd en zijn 7 dagen houdbaar in de koelkast óf 4 maanden lang in de vriezer. Het is mogelijk om losse maaltijden te bestellen óf om een abonnement af te sluiten zodat je geen omkijken meer hebt naar de levering van het voer. Super handig toch? Kies je voor een abonnement? Dan ontvang je 15% korting op je bestelling. Bij Dogchef is het mogelijk om je eigen planning te beheren voor de leveringen, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Súper handig zo'n vers vlees abonnement!

Vers vlees aan huis bezorgd mét hondenvoer abonnement! Ben jij al bekend met Dogchef.nl?

Waar kun je hondenvoer abonnementen online bestellen?

We hebben het internet afgestruind op webshops waarbij je door middel van een abonnement hondenvoer kunt bestellen. We hebben een aantal van deze mogelijkheden (inclusief de prijzen!) voor je op een rijtje gezet. 

Snuffelbox.nl

Ben je al bekend met Snuffelbox? Snuffelbox maakt super leuke verrassingsboxen die iedere twee maand aan huis word geleverd. Elke box bevat hoogwaardige kwaliteit speeltjes én de lekkerste snacks. Sinds december 2020 heeft Snuffelbox ook een eigen voerlijn uitgebracht.

Op de website van Snuffelbox kun je de belangrijkste gegevens over jouw hond achterlaten. Er wordt dan een speciaal voerschema inclusief planning gecreëerd voor jouw hond zodat je nooit meer zonder brokken komt te zitten. De brokken van Snuffelbox zijn graanvrij en bevatten een hoog aandeel vlees. Je ontvangt nu 50% korting op een eerste zak brokken van 15 kilo mét gratis levering aan huis. Je kunt vóór iedere levering de zak met brokken vervroegen of uitstellen en de periodiek (aantal weken tussen de leveringen) altijd handmatig aanpassen. Wil je meer weten over Snuffel's Super Premium hondenvoer abonnement? Dan dan gauw op de website voor meer informatie.

Buddybites.be 

Buddybites.be is een Belgisch bedrijf dat gezonde voeding maakt voor honden. Ook bij Buddybites is het belangrijk om een aantal belangrijke gegevens over jouw hond achter te laten. Een team van experts gaat dan aan de slag met deze gegevens en creëert een eigen hondenvoer schema. 

Bij Buddybites kun je ook terecht voor moeilijke eters, puppy's en honden die graag hypoallergeen, glutenvrij én granenvrij voedsel krijgen. De brokken bevatten veel vlees en enkel gezonde ingrediënten. Elke hond is anders en de prijs zal afhangen van de voedingsbehoefte van je hond. De exacte prijs kan je terugvinden na het invullen van het hondenprofiel. De kostprijs is tussen de 4 en 9 euro per kilo. Wil je meer weten over Buddybites? Neem dan zeker een kijkje op hun website.  

Brokbox.nl 

Elke hond is uniek en dat begrijpen ze bij Brokbox heel goed! Ze zorgen graag voor een maandelijkse levering van de beste brokken voor jouw hond. De brokken van Brokbox zijn ontwikkeld in samenwerking met samenwerking met dierenartsen, topfokkers en voedingsdeskundigen. Daarbij is rekening gehouden met mogelijke allergieën en de voorkeur van je hond. Het is mogelijk om alle eigenschappen van jouw hond door te geven zodat het team van Brokbox aan de slag kan gaan met de perfecte voersamenstelling. Op de website staat helaas niet aangegeven wat een hondenvoer abonnement per maand kost. Wel is het mogelijk om een gratis proefverpakking te proberen. Meer weten? Klik hier

Dogchef.nl 

Voer je thuis graag vers vlees of KVV? Dan is Dogchef hét adres om verse maaltijden te bestellen voor jouw hond! Er zijn vijf recepten beschikbaar die op basis van het gewicht en de behoefte van jouw hond gevoerd kunnen worden. 

De maaltijden worden vers thuisbezorgd en zijn 7 dagen houdbaar in de koelkast óf 4 maanden lang in de vriezer. Wil je een hondenvoer abonnement afsluiten óf kies je liever voor eenmalige bestellen? Bij Dogchef is beide mogelijk! Je ontvangt nu (tijdelijk) 20% korting op je eerste bestelling. Helaas staan er geen prijzen op de website maar deze ontvang je direct na het invullen van de hond gegevens. Het voer van Dogchef is vers gemaakt en bevat geen kleurstoffen of andere onnodige toevoegingen. Zoek jij een complete verse maaltijd voor jouw hond in combinatie met een hondenvoer abonnement? Neem dan zeker een kijkje bij Dogchef.nl.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!