Kattensnoepjes weg? Wie heeft het gedaan?!

Als een eigenaar van twee honden op een normale dag thuis komt treft hij een leeg zakje kattensnoepjes aan. Hij heeft gelijk al een vermoeden wie dit heeft gedaan en wij verklappen alvast: het was niet de kat!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

De man pakt onmiddellijk zijn video camera en begint te filmen. Hij pakt het bewijsstuk - het lege zakje - in zijn hand en richt zich naar de twee honden. Hij begint ze uit te horen met het bewijsstuk vlak voor hun neus.

Macy de onschuldige dame Allebei de honden, Macy en Denver, zitten slechts een meter van de camera af, als eerst vraag de man aan Macy of zij het heeft gedaan. Macy ligt lekker en blijft er relaxed onder, hmm geen succes dus? De man draait zich naar Denver.

Was jij het?

Vraagt hij en de Labrador Denver sluit gelijk zijn ogen en trekt zijn neus op.

MTMzMjgzMzY5OTgzNTJfMQ Denver! Schuldig of niet? Denver zijn staart begint oncontroleerbaar te kwispelen en een soort glimlach verschijnt vanachter zijn krullende lippen. Die glimlach is misschien wel van iemand die net heerlijk heeft genoten van KATTENSNOEPJES! Zodra de man verder gaat met het uithoren doet Denver zijn hoofd omlaag, schaamt hij zich nou? Heeft hij het gedaan? Oordeel zelf! Zie hieronder de video:

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!