Zalige Kerstcadeau's Voor Jouw Hond

Wat staat er op de Kerstmis wensenlijst van jouw hond? Welk kerstcadeau koop jij voor jouw hond? We hebben de leuke cadeau's gevonden die je als hondenliefhebber op je verlanglijstje kan zetten. De prijskaartjes verschillen van 'een leuk cadeautje voor erbij' tot 'een luxe cadeau'. Voor ieder wat wils. 🎅🏻

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Kerst verlanglijst

🍪 Zelfgebakken hondenkoekjes

Hondenkoekjes kerstboomWat ruikt er nu lekkerder dan zelfgebakken hondenkoekjes? Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om lekkere (Kerst) hondenkoekjes voor jouw hond te bakken. En veel hondenkoekjes recepten zijn super simpel om te maken.

Bekijk het 'Hondenkoekje receptenboekje' wat door 10+ baasjes met vijf sterren is beoordeeld. ⭐⭐⭐⭐⭐

👉 Download drie gratis hondenkoekjes recepten 

Kerstzak voor jouw hondencadeau's

Cadeauzak Snuffelbox KerstVind jij mooie cadeau's onder de kerstboom belangrijk? Overweeg dan om (een deel van) de kerstcadeau's van jouw hond in deze zak te verpakken.

👉 Bestel de kerstzak voor honden hier  

Gebreide Kersttrui voor je hond

Kersttrui hondNiet iedereeen vind het leuk om zijn of haar hond aan te kleden, maar als jij dat wel graag doet is een kersttrui voor jouw hond natuurlijk hartstikke leuk.

Lekker warm en direct in de kerstsfeer! De kersttrui voor honden in beschikbaar in vijf maten, dus er zit altijd wel een maat tussen die past bij jouw hond.

Shop de kersttrui hier 

Kerstbandana voor je hond

Hipper dan hip zijn bandana's voor honden! Met de juiste kerstbandana heeft je hond kan jouw hond net wat meer warmte vasthouden en ziet jouw hond er direct stijlvol uit in aanloop naar en met Kerst.

👉 Bekijk de kerstbandana's 

KONG hondenspeelgoed

We. Love. KONG. Zo simpel is het gewoon :-) Kong heeft te leuke speeltjes en zo staan deze speeltjes ook bij ons op de wensenlijst.

Zoek hier een leuk KONG speeltje uit

Puppy kinderstoel

Een stukje design in je huiskamer of echt te gebruiken als kinderstoel? Het maakt eigenlijk niet uit, want hij is te leuk! Of je de 'puppy' gebruikt als decoratie, als stoel of voor kinderen om op te spelen het kan allemaal. Je scoort 'm bij Mister Design

Snuffelbox 🎁 Kerstbox

Kerstbox SnuffelboxLast but not least; hét Kerstcadeau voor honden; een box vol speeltjes, snacks en andere hondenproducten.

👉 Shop de Kerstbox hier

🎁 Snuffelbox abonnement

Is de Kerstbox iets te prijzig en zoek je een goedkopere box? Of wil je een leuk hondencadeau geven aan iemand anders? In dat geval is de maandelijkse box van Snuffelbox misschien beter geschikt.

Deze kleinere box bevat ongeveer vijf producten die afgestemd zijn op de hondgrootte die je kiest.

👉 Meer informatie

🎄 Ontdek onze Kerstcollectie

🎅 Verwen jouw hond met de allerleukste kerstproducten, veelal nergens anders verkrijgbaar en speciaal voor jullie naar Nederland gehaald. 

Bekijk onze honden kerstcollectie 👉

Kerstcadeau hond

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!