Kettinghond Rusty is eindelijk vrij

Rusty is een hond in Phoenix (Arizona, US) en zit zijn hele leven al aan een ketting vast. Wanneer Jared Piper op een zonnige dag rondrijdt in het mooie Phoenix (Arizona, US) stuit hij op een hond achter een hek. Lees wat daarna gebeurde...

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Zijn hele leven aan een ketting

KettinghondDe hond heet Rusty en al snel komt Jared erachter dat Rusty zijn hele leven al aan een ketting vastzit. Rusty kwam totaal niet speels of lief over, maar Jared is toch gestopt om hallo te zeggen.  

Jared weet na 3 jaar langskomen inmiddels dat Rusty gewoon eenzaam is en een enorm verlangen heeft naar affectie.  Sindsdien komt Jared elke dag langs om Rusty affectie te geven en met hem te spelen, weliswaar van achter het hek. Rusty wordt steeds vriendelijker en begint met zijn staart te kwispelen telkens wanneer Jared langskomt. Jared komt erachter dat Rusty in slechte conditie is, hij zit onder de vlooien en heeft een groot gezwel op zijn buik, vermoedelijk een tumor. Jared realiseert zich al snel dat het niet alleen bij spelen vanachter het hek kan blijven, dit gaat om leven of dood.  

Jared neemt Rusty mee

Jared neemt hond meeOp een dag hangt Jared weer bij Rusty vanachter het hek tot zijn bazin naar buiten komt. Zijn bazin weet Jared te vertellen dat Rusty al 10 tot 15 jaar aan een ketting zit. Jared is in shock:

Tien jaar?

Jared besluit Rusty mee te nemen maar zijn bazin staat dit niet toe. Jared:

Ik heb haar toen gezegd dat ik het hek niet verlaat zonder Rusty!

Na lang aandringen van Jared geeft de bazin Rusty toch mee aan Jared. Rusty was niet eens bang, hij was enorm blij dat hij met Jared mee mocht. Samen stapten ze in de auto en reden naar de dierenarts waar Rusty zijn halsband werd doorgeknipt. Ein-de-lijk vrij! Rusty kreeg ook zijn eerste bad en de dierenarts inclusief assistenten hadden nogal moeite om al het aangekoekte motorolie uit Rusty zijn vacht te wassen. Ook al waren al deze situaties nieuw voor Rusty, hij had immers nog nooit een bad gehad of nieuwe mensen ontmoet. Rusty bleef er kalm en vriendelijk onder. Jared:

Er was geen seconde dat Rusty zich agressief opstelde, ik ben zo trots op hem!

Jared kon Rusty niet zelf adopteren, die mogelijkheid had hij niet. Gelukkig heeft hij wel de perfecte familie voor Rusty gevonden. Het gezin heeft een root huis, een grote tuin en veel hondenbroers- en zusters voor Rusty! Ideaal!

Bekijk hier zijn video:

Rusty heeft nu eindelijk wat iedere hond wil, een geweldige familie, veel broers en zussen en een zorgeloos leven. Het ga je goed Rusty!

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!