Lachende hond met halve neus

Ontmoet hier Bjarni: de lachende hond met een halve neus. Hij zwierf rond en was gevonden door een medewerker van een dierenhulp organisatie. Hij had wel baasjes, maar wanneer er contact met hen werd opgenomen gaven ze aan dat ze hem niet meer terug wilde hebben.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

BjarniBjarni werd daarom gebracht naar een plaatselijk asiel. Het asiel zocht contact met een honden reddingsorganisatie. Zij zouden er voor zorgen dat Bjarni voldoende liefde zou krijgen en de nodige medische zorg. Anne Graber zegt:

Hij blijft bij ons tot hij volledig is hersteld en geadopteerd is.

Lachende hond met halve neus Bjarni: zijn halve neus geeft hem moeite om te eten en ademen

Graber vertelt dat Bjarni moeite heeft met eten en ademen, omdat hij maar een halve neus heeft en wat er van zijn neus over is bedekt zijn sinus holtes. Maar gelukkig is zijn karakter helemaal intact! Hij vindt het geweldig om met andere honden te spelen. Hij vindt het heerlijk om bij mensen te zijn. Hij is gewoon een en al liefde. Graber:

Levendig en uitdagend. Hij is zich totaal niet bewust van zijn beperkingen en zijn uiterlijk. Alles wat beweegt vindt hij geweldig.

Volgende week heeft hij zijn eerste neusoperatie. Dierenarts Jason Balara vertelt dat hij de voorkant van Bjarni's gezicht gaat reconstrueren, waarbij hij de neus gaat herpositioneren ten op zichte van de neusholtes. Als Bjarni deze operaties gehad heeft, kan hij weer een stuk makkelijker eten en ademhalen. En alhoewel zijn neus nooit hetzelfde eruit zal zien als die van andere honden, zal hij er schattig uit blijven zien en zeker voor adoptie in aanmerking komen. Graber hoopt dat hij over 2 maanden klaar is voor adoptie. Hij is uitermate geschikt voor een familie met andere honden, zodat hij daar lekker mee kan spelen. En natuurlijk lieve baasjes, die hem overladen met kusjes! Graber is dankbaar voor de mogelijkheid die ze nu heeft om Bjarni te helpen en hem een mooi leven te geven.

Hond familie na operatie

Ik geloof met elke cel van mijn lichaam dat dieren ons wat kunnen leren over menselijkheid en compassie. We moeten er alleen wel voor open staan.

Bron: Huffington Post

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!