Liefdesbrief van je hond

Lees een liefdesbrief van een hond aan zijn baasje.

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!

Liefdesbrief hond

Allerliefste baas,

Er zijn zoveel dingen in mijn leven waar ik van hou. Hondeneten, hondenkoekjes, etensrestjes, geurtjes in de achtertuin, een streepje zonlicht in de woonkamer, mijn kist vol hondenspeeltjes, jouw sokken, het midden van het bed, achter katten jagen, lange wandelingen, de sloot aan het eind van onze wandeling, met mijn hoofd uit het raam hangen tijdens een autorit...

Al deze dingen zijn fantastisch, maar wat mijn staart nog meer laat kwispelen dat ben jij, mijn allerbeste vriend! Ik ben de meest gelukkige hond ter wereld dat ik jouw als mijn baasje heb. En dit is waarom: Elke dag word ik vrolijk naast jou wakker. Ik ben dankbaar dat jij me lekker warm en veilig heb gehouden, de hele nacht lang. Ik hoop dat ik hetzelfde heb gedaan voor jou. Ik kan maar moeilijk wachten om je 's ochtends wakker te maken, met een lekkere natte ochtendkus. Je bedankt me altijd met een heerlijke zoutige smaak op je gezicht en je kriebelt me zo lekker achter mijn oren!

Mijn dag wordt nog beter wanneer je mijn riem aan mijn halsband doet, voor iets wat je 'lopen' noemt. Het maakt me vrolijk dat we verbonden zijn via dat riem-geval, omdat ik dan weet dat andere honden jou niet van mij zullen afpakken. Wat deze tijd samen met jou nog beter maakt, is dat je voor allemaal vliegende, kruipende en klimmende beestjes hebt gezorgd die ik onderweg kan achtervolgen en waar ik mee kan praten. Daarnaast heb je ook nog allemaal lekkere geurtjes op het wandelpad gespoten waar ik aan kan snuffelen!

Je bent echt het meest bedachtzame baasje die een hond zich zou kunnen wensen. Na onze wandeling voel ik me altijd een beetje verdrietig, omdat je je dan omkleed in je nette kleren en je me dan voor een tijdje alleen laat. Ik mis je altijd als je weg bent. Maar je bent altijd zo lief voor, want ook dan zorg je voor me en geef je me allemaal speeltjes om op te kauwen (al zijn ze lang niet zo leuk als jij er niet bij bent om mee te spelen!). Wanneer je weg bent, lig ik het liefste op je spijkerbroek, naast een foto van jou, die je speciaal voor mij op de muur hebt gehangen zodat ik er naar kan kijken.

Het beste deel van mijn dag is wanneer je weer thuis komt. Mijn neus laat me weten wanneer je in de buurt bent, want ik ruik je heerlijke geur (en die is nog sterker wanneer je wat lekkers hebt gegeten met de lunch). Als je dan eindelijk binnen bent, dan spring ik het liefste in je armen en leg al mijn poten en mijn koude neus op mijn beste vriend en ik vertel je hoeveel ik van je hou en hoeveel ik je gemist heb. Ik kan zo nog wel even door gaan, mijn allerliefste vriend. Je vult mijn dagen met plezier en ik hoop dat er niks tussen onze band komt als 'baasje en hond'. Ik ben er voor je, wat het leven ons ook brengt en mijn liefde voor je is er onconditioneel. Weet dat ik kilometers voor je zou rennen om bij je te zijn, dat ik voor vuur zou gaan om je te beschermen en dat ik ontelbare tranen zou likken om je te troosten.

Je bent mijn baasje, mijn maatje, mijn liefde. Ik wil dat ik altijd degene ben die je laat lachen. Mijn hart zit in mijn kwispelende staart en ik zal altijd mijn uiterste best doen om je te laten weten dat ik het allermeeste van je houd (zelfs meer dan van hondenkoekjes!)

Lebber,
Je hond

Bron liefdesbrief: Pet Place

Geef je hond precies wat hij wil

Elke maand een volledig op maat gemaakte themabox met speeltjes en traktaties voor jouw hond. 1e box gratis speeltje!